בוקר טוב, בוקר אור

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב, בוקר אור ../images/Emo42.gif ../images/Emo65.gif

שלום לכולם, רציתי לספר עוד סיפור עם מוסר השכל. שני פרחים עמדו על אדן החלון, אחת מלאכותית והשנייה טבעית. אמרה המלאכותית לטיבעית: "את, מה את שווה? היום את כאן מחר בזבל, איזה ערך יש לחייך ולריחך הנעים? הנה אני אהיה כאן לנצח נצחים כמעט". השיבה הטבעית: "אכן נכון הדבר, היום אני כאן ומחר אהיה באשפתות, אבל מי שיסתכל עליך תמיד יחשוב עלי" יעלי

bimbo.

New member
בוקר מצויין וסו"ש נפלא ../images/Emo140.gif

באשר למוסר ההשכל - הכל נכון. תמיד מחפשים את הטבעי, הנעים, האמיתי.

yaely2

New member
מנהל
שלום, נקודה למחשבה ../images/Emo22.gif

שלום, לפעמים אנו משאירים חותם לאורך זמן, גם אם לפעמים אנו עצמנו איננו מודעים להשפעה שלנו על הסביבה. יעלי

../images/Emo42.gif בוקר טוב של וסופ"ש נעים../images/Emo20.gif

אני אוהבת מאוד פרחים ...מעדיפה ורדים - אף שחייהם קצרים, מקפידה של שישי לערוך ביקור בחנות הפרחים השכונתית. זכורה לי איזו גברת עולה חדשה מרוסיה, שקנתה מידי שישי ורד אדום יחידי....היתה כאילו מתנצלת שאין ידה משגת לקנות יותר, אבל פטור בלי כלום אי אפשר - כי לה פרח- הוא מזון לנשמה..... שבת שלום לכולנו

הגיע אליה בדוא"ל...../images/Emo6.gif

מכתב לראש השנה מאמא פולניה לבנה
לבני היקר, וגם לדבר הזה שאיתה הוא התחתן שנה טובה ואל תדאג לי. אני בסדר גמור, בהתחשב בעובדה שאני לא יכולה לנשום או לאכול. מה שחשוב זה שיהיה לך חג שמח איפה שאתה נמצא עכשיו, רחוק מאוד מאימא שלך. אני מצרפת את עשרת השקלים האחרונים שלי למכתב, אני מקווה שתבזבז אותם על הנכדים שלי, אלוהים יודע שהאימא שלהם אף פעם לא קונה להם משהו נחמד. הם נראים כל כך רזים בתמונות, הילדים המסכנים. תודה רבה לך על הפרחים ששלחת לי ליום ההולדת, שמתי אותם בפריזר, כדי שהם יישארו טריים כשנצטרך לשים אותם על הקבר שלי ובכן בני, הגיע הזמן שאני אזחל למיטה לישון, איבדתי את המקל הליכה שלי בשבוע שעבר, כשרדפתי אחרי ג'וקים, אבל אל תדאג לי. גם התרגלתי לקור, מאז שאמרו לי ללכת בלי כובע, והמיטה הקפואה בבית אבות כל כך קרה, שאני לא מרגישה את הכאבים בעצמות אל תחשוב אפילו לשלוח לי כסף, אני יודעת שאתה צריך אותו בשביל החופשות המשפחתיות היקרות האלו, אליהן אתה נוסע כל שנה. תמסור את כל אהבתי לנכדים המתוקים שלי וד"ש לאיך שלא יקראו לה, הזו עם השורשים השחורים, שבגללה אתה לא גר איתי יותר.

yaely2

New member
מנהל
חונה, מאיפה את מביאה את היפים האלה?

yaely2

New member
מנהל
אפרופו אמא פולניה ../images/Emo66.gif

שלום לכם, בנה של פולניה גר בדירה עם נערה. בעיני הפולניה זה לא מצא חן אך הבן הבטיח שהיא רק שותפה לדירה ואין לו איתה כלום. לאחר זמן קצר הודיעה האם שהיא באה לביקור. כמובן שהבן ושותפתו לדירה ארחו אותה כיאות. לאחר שעזבה אמרה הנערה לבן שאינה מוצאת את המצקת המעוטרת שלה, חיפשו חיפשו נאדה. אמרה הנערה אולי נשאל את אמא שלך, כי כשהיא היתה כאן גם המצקת היתה כאן, כמובן שהבן התביש אך לבסוף נכנע וצלצל לאמו. "אמא" אמר הבן" נעלמה לנו מצקת מעוטרת, אולי במקרה ראית אותה"? השיבה האם: "לו השותפה לדירה שלך, הייתה ישנה במיטה שלה, היא כבר מזמן הייתה מוצאת שם את המצקת"

bimbo.

New member
../images/Emo6.gifהסיפורים כל כך אופייניים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה