בוקר טוב בוקר נפלא להתחלת יום חדש

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבת בבוקר

אנחנו נוסעים הבוקר לגבעתיים לפארק וולפסון...
בתי עושה יום הולדת לנכדי בן ה-4... (יהיה רק בן 4 ב-26/10)
אבל יש לה חברה שחקנית שהן למדו יחד בסטודיו למשחק
שהיא עושה הפעלות לימי יולדת לילדים... אבל צריכה ללדת בקרוב מאד
הם חששו שהיא לא תספיק ליום הולדת...אז הקדימו בשבועיים...
העיקר שיהיו שמחות...

אני עשיתי מגש ענק של בלינצ'סים עם גבינה וצימוקים....

mati40

New member
צר לי על הטעות

ברכות למזל טוב וליום קסום בחגיגת יום ההולדת

שבת שלום לכולם ! מאיר ,תשובתי

למה שכתבת אתמול . אני מסכימה איתך לא הכל כתוב וכשיש מידע חשוב , זה טוב שמציינים אותו ! כמו שאתה כתבת על הזריקה של דלקת ריאות !!! אני התכוונתי שלא צריך להביא מאמרים על סוגי מחלות !!!
אני לא עשיתי מעולם זריקה נגד שפעת וגם לא נגד דלקת ריאות, גם השנה לא אעשה שום זריקה מהמין הזה,
למה, כי יש 120 סוגים של שפעת ואף פעם הם לא יודעים איזה סוג יגיע אלינו, החיסון הוא נגד 2-3 סוגים !
אני לוקחת ויטמין C 500 ואני מקוה שזה ישמור עלי משפעת !

לנינה שלי חוגגים היום בת מצווה !!!

במסעדה מאוד מיוחדת, אם ארוחת צהריים כיד המלך, היא לומדת ריקוד ואירגנה את החברות שלה לתת כמה הופעות,והיא גם שרה שיר יפה לאורחים,
הרי אין שמחה שלמה , אתמול ביקרתי אותה בערב והיה לה חום וכאבי ראש, האמא שלה נתנה לה אקומול, מקווה שהיום
בערב שזה ערב מיוחד בשבילה , היא תרגיש טוב !!!
טלפנתי אליה עכשיו והיא מרגישה יותר טוב !!!

יוליקה מזל טוב ליום ההולדת של

הנכד, שתמיד נחגוג בשמחה הרבה שמחות !!!

תשאירי את הכתובת איפה יהיו הבליצ'ס, סתםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

י מ י ת 2

New member
מזל טוב לחוגגים ימי הולדת

לנכד של יוליקה ולנינה של לאה.
אתמול היתה לנו התכנסות משפחתית הנינה הקטנה שלי גאיה בת שנה וחודש מתקדמת יפה מאד מדברת הולכת שרה ורוקדת. מקסימה קטנה ומשמחת את לבי.
גם אני לא אוהבת לקרא מאמרים על מחלות ותרופות. מסתפקת במה שיש לי. בעיקר אני לא אוהבת לקרא רשימות ארוכות באינטרנט, מדלגת עליהם.
שבת שלום.

אילו אני הייתי צריך לשלוח מי לדיור כזה

הייתי מוציא עוד כמה מאות שקלים, ושותל מצלמה מוסווית עם שידור אלחוטי בלי ידיעת בן המשפחה, וכך מהמחשב שלי יכול לראות מה קורה.
לא מספרים לבן המשפחה, כי בגילאים מבוגרים מאוד יש כאלו שסומכים יותר מידי על העובדים ומגלים להם "בסוד" שיש מצלמה, ואז כל האפקט מתפוגג.
זה הביטוח היחידי שאפשר לעשות.

למעלה