בוקר טוב בוקר סתווי... אני עדיין משקה את הגינה...אין גשם... מתנחמת בכך שמוזילים את מחיר המים ב-10%
יוליקה Member מנהל 27/10/14 #1 בוקר טוב בוקר סתווי... אני עדיין משקה את הגינה...אין גשם... מתנחמת בכך שמוזילים את מחיר המים ב-10%
ה הדסהש1 New member 27/10/14 #2 בוקר אור .היום נמסר שבזמן צוק איתן קיבלו אנשים חשבונות חשמל גבוהים...בגלל היותם בבית והמזגנים פעלו ללא הפסק...מקווה שהמחירים יוזלו.....
בוקר אור .היום נמסר שבזמן צוק איתן קיבלו אנשים חשבונות חשמל גבוהים...בגלל היותם בבית והמזגנים פעלו ללא הפסק...מקווה שהמחירים יוזלו.....
ה הדסהש1 New member 27/10/14 #3 פתיחת מושב הכנסת...היא לא מלאה ולא כולם ממש מקשיבים לנואמים...ממש דוגמא למופת
יוליקה Member מנהל 27/10/14 #4 הנואמים הראשונים... יו"ר הכנסת הנשיא ריבלין ביבי נתניהו בוז'י הרצוג אח"כ המליאה התרוקנה - אריה דרעי ניסה לסחוט דמעות בגין שנה למותו של המר"ן....
הנואמים הראשונים... יו"ר הכנסת הנשיא ריבלין ביבי נתניהו בוז'י הרצוג אח"כ המליאה התרוקנה - אריה דרעי ניסה לסחוט דמעות בגין שנה למותו של המר"ן....
מ מינהר New member 28/10/14 #5 היי. אני בקוריאה. די חורף כאן. תסלחו לי שלא כתבתי. הייתי עסוקה עם הנסיעה וכאן -עם המשפחה של הבן. הבן קבל כאן הצעת עבודה טובה, אז לצערי חזרתו ארצה מתעכבת.הילדים לומדים עברית עם מורה לספרות מישראל דרך מסך האינטרנט.
היי. אני בקוריאה. די חורף כאן. תסלחו לי שלא כתבתי. הייתי עסוקה עם הנסיעה וכאן -עם המשפחה של הבן. הבן קבל כאן הצעת עבודה טובה, אז לצערי חזרתו ארצה מתעכבת.הילדים לומדים עברית עם מורה לספרות מישראל דרך מסך האינטרנט.
ל לאה שלום New member 28/10/14 #6 מינהר , מה שחשוב , שטוב להם, אל תדאגי ,יבוא יום וגם יחזרו, תהני מכל רגע עם המשפחה, טוב מאוד שהם לומדים עברית ! !
מינהר , מה שחשוב , שטוב להם, אל תדאגי ,יבוא יום וגם יחזרו, תהני מכל רגע עם המשפחה, טוב מאוד שהם לומדים עברית ! !