בוקר טוב בוקר רע

bilitis

New member
בוקר טוב בוקר רע

הכל החל עם יקיצות הבוקר המסויטות. עם פקיחת העניים והחיבור ההכרתי למציאות. רעד בלתי נשלט זיעה צמיגה פחד איום המצמית אתהנשמה והכי גרוע כאב חד פולח הבוקע ממרכז הגוף מסתנן אל הידיים והרגליים כמו זרועות של תמנון ענק עקשן ואכזר לשים את השמיכה על הראש לעצום עיניים לחזור לתנומה המבורכת למות פחד פחד פחד הכל מתפורר הקירות נופלים בכי בכי די לא יכול יותר אמא אמא זה כל כך כואב הנשימה מסתחררת הריאות גונחות בעווית אומללה פחדפחדפחדפחד די אמא אני לא יכול יותר עוויתות בבטן גזים מתרוצצים כואב לי אמא פחד פחד אני משתגע? אני חולה נפש? אני מאבד שליטה? אנימטורף? פחד פחד פחד אני כל כך עייף מותש האוייב בתוכי אני האוייב לישון למות לחלום אמא זה כל כך כואב אמא

בילי היקר ../images/Emo140.gif

קודם כל תנשום עמוק עמוק. כל נשימה תחזיק אותה ככל שאתה יכול. תירגע תנסה להרגע נשמה, שים ידים בצדדים תשב רפוי תרפה את כל הגוף שלך תעצום עינים שים לך מוסיקה ברגע שאתה אוהב ופשוט תתחבר למוסיקה. אולי אם יש לך מוסיקה מצויינת של אוליבר שאנטי? כי זה ממש מצוין כרגע. כשאתה ברגע של חרדה ואתה חושב על זה אז התת מודע שלך נלחץ גם כן קולט ומגיב בדיוק מה שאתה משדר לו אח יקר. תעשה את מה שאמרתי לך , אני בטוחה שזה ירפה אותך. אל תשכח את הנשימות, ותחשוב מחשבות חיוביות זה אמור לעזור מאוד. תודה לחושך של היום כי הוא יראה לך את האור של המחר. תודה לאלוהים שאתה לא במצב יותר קשה מזה. אני בהחלט מבינה את ההתקף srtes ופנאניקה שאתה עובר. אבל תרפה ואל תשכח אני בטוחה שעברת כמה וכמ חרדות כאלו אז תגיד לעצמיך" גם ככה עברתי כמה כאלו אז עוד אחת לא תוכל לעשות לי גרוע יותר זה רק מחזק אותי" אני מאחלת לך שתרגע שתרגיש טוב יותר, ושיהיה לך יום מלא רוגע שמש שתאיר עליך והמון אור ואהבה. תעדכן מה קורה איתך במשך היום בבקשה זה חשוב לי לדעת שאתה מרגיש טוב. כל טוב בנתיים .

הכאב כל כך מוחשי

קרא את ההודעה של נשר בלי כנפיים בהודעות המומלצות. שניכם מדברים על המפלצת שבפנים, אתה קורא לזה אויב. אויב שברגע שאתה פותח עיניים- אתה מודע לו, ולפינשר בלי כנפיים- מפלצת, שכל עוד אתה חי- היא חיה. איך לברוח ולהתגונן כשהאויב הוא מבפנים והפחד מקבל תרגום לכאב פיזי, מוחשי ולתחושה של סחרור והתפוררות ונפילה אין סופית...? כמו תנוק שבוכה, ולא ניגשים אליו והוא מרגיש רק את הפחד והופך מתנוק שצועק, לצעקה עצמה ומרגיש שהוא בסכנה נוראית של התפוררות וכליון. תחזיק את התנוק שבך, תעטוף אותו חזק, שירגיש בטוח, לטף אותו, נענע, השמע לו באוזן מלים רכות ששששששש......אל תבכה..... אני פה איתך..... ותתחיל מהתחלה. צעד צעד...לצעוד בשביליי החיים,לאן שלא יובילו אותך. בלי לפחד.

למעלה