בוקר טוב, בלי הגיג

בוקר טוב, בלי הגיג ../images/Emo42.gif

המצב רוח לא בשמיים, ואין לי חשק לחשוב יותר מדי (מעדיפה לעשות ולא לחשוב. יש ימים כאלה). אז בלי קשר לחיוך שלי שהתעקם כלפי מטה, אתם מוזמנים לרשום מה שלומכם, ומה התכניות להיום, וכל העולה על ליבכם. שירשור הבוקר נפתח

BellA עלמה

New member
בוקר טוב

אכן יש ימים כאלה. שפשוט צריך לתת להם להיות. בלי להתעמק בהם יותר מידי החתולה שלי העירה אותי ב5:30 בבוקר . התחילה לבכות . בהתחלה ניסיתי להתעלם- לא הלך. אחרכך ניסיתי לתת לא אוכל גם לא. בסוף ראיתי שמישהו סגר את החדר איפה שהארגז חול שלה המסכנה פשוט רצתה להתרוקן. כמה חבל שאני לא מבינה חתולית אוף רוצה לחזור ל
אבל יש לי מלא מה לעשות

Neora Barak

New member
בוקר טוב להבונת ../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

מאחלת לך שיחזור לך המצב רוח, ותוכלי להנות היום בכ"ז, לא אכתוב לך קלישאות - אשלח רק
גדולללללל !!! אני מבלה הבוקר בבית חולים, הולכת לי לנתח קצת את פרק הבוהן, מה שיתן לי לגיטימצייה ליות עצלנית ברשות במשך שבועיים, וכיוון שאני בדרך כלל חוגגת נומך או כאבים בסטייל.. מצבור הספרים, הדיסקים, כבר מוכן, המקרר עמוס לעייפה, הילדים החתולים והכלבים.. כבר תודרכו בהתאם.. והחברות כבר יודעות שיזכו כאן ליופי של ארוח..
חג שמח לך ולכולם

../images/Emo101.gif החלמה מהירה

ו- כמו שכתבת
, נשמע שאת אפילו מצפה ליום הפינוק שאחרי הניתוח. איזו גישה נפלאה.

Neora Barak

New member
תודה להבונת ../images/Emo24.gif

את יודעת, פעם, כל פעם לפני איזה ברוך, הייתי נבעתת, וחיה בתוך יאוש לפני באמצע ואחרי, אחר כך למדתי שאם אני רוצה להשרד, אני פשוט חייבת, אבל חייבת, להסתכל על זה מזווית שונה, להפוך את הבעתה והחשש= לחיכיון למשו טוב דווקא. כיוון שאני אופטימית סה"כ מטבעי, למדתי כל פעם לקדם את פני הרעה- ולהפוך אותה לטובה.. אז אני עכשיו למשל עם כאבים שיהיה ככה לנתניהו עם חוק ההסדרים..- אממה.. עוד מעט כשאגמור קצת את הבונבונים.. אכנס למיטה עם ספר מצחיק, אפתח מוסיקת רקע של וורדי.. ואשקע לי בתוך נופש יזום.. עבר לך קצת המצברוח? נורא רוצה לראות אותך עם חיוכון ממזרי בזווית הפה.
יש משו שאני יכולה לעשות למען? בינתיים- שולחת חיבוק ענקי מוחץ כזה של
וגם מושיטה לך

חיוכון ממזרי ../images/Emo9.gif

השתפר המצב רוח. אין ספק. עשיתי הכל כדי לשפר אותו היום - וזה הצליח. זה התחיל בספורט, המשיך בסיבוב (פחות מוצלח) בקסטרו ובמקום זה קניתי עיתון קיטשי (לאישה), שנת צהריים, ואח"כ מפגש בים עם חברה יקרה יקרה לליבי שהיה ממש מרפא לנפש. אז עכשיו השקט הנפשי חזר. ובעוד שעתיים אהיה בשיעור הבודהיזם הראשון שלי.

Neora Barak

New member
את יודעת מה להבונת?

קצת מקנאה בך שאת לומדת בודהיזם, הלוואי ויכולתי, שמחה שיש חיוכון שלאחר יום קסטרואי, ועיתון לאישה דדקא מתכון לא רע לנשים שכלתניות שרוצות לפעמים גם חומרים אחרים.. וים.. התשובה הניצחת לזיכוך הנפש. להבונת, לא הייתי עושה תצרופת טובה מזה. קחי
וגם

פעמיים ../images/Emo96.gif../images/Emo154.gif בבקשה! מלצר|רמקול

כן. שילוב מנצח. ולמה את לא יכולה ללמוד בודהיזם? מה עוצר אותך?

Neora Barak

New member
אענה לך במסר .זוחלת למיטה בקללות

נמרצות.. כמו נתנייתית טיפוסית.. אוףף הניתוח הזה..

broken child

New member
אכן אכן...

זה היה מרפא לנפש. ואת יקרה יקרה יקרה לליבי להבונת שלי,הארת לי את היום. אני אוהבת אותך. המון,את יודעת?

s h i r k u s h

New member
מקווה שהמצב רוח יחזור במהרה ../images/Emo24.gif

אצלי היום התחיל בלהדפיס משהו עבור מישהי שאמא שלי מדפיסה לה תמיד <אמא שלי כתבנית, כרגע בחו"ל>. היום מתחילה לעבוד ב-14:00, הייתי אמורה בארבע אבל ביקשו ממני להקדים. יש מישהי ממש מעצבנת שמקווה שהמשמרת שלי לא תהיה איתה- זאת מישהי שחושבת שהיא שולטת בכולם, כל הזמן נותנת הוראות וצועקת ואף פעם לא תבוא ותעזור למישהי אחרת- ובגללה אני באה היום יותר מוקדם. יש איזה חומר שנקרא דאס ולא ידעתי בדיוק מה זה אז האהבלה הזאת עושה לי ליד לקוחות: "הנה זה דאס, תכירי שירי, דאס-שירי, שירי-דאס" כאילו אני איזו אהבלה, אז אמרתי לה שתירגע ושאני לא חייבת או אמורה לדעת הכלללל וגם היא לא יודעת הכל ושתחכה לצבא שתתגייס נראה אם תשרוד עם הגישה שלה. זה סתם לה את הפה לכמה זמן וכל השאר בחנות הודו לי על זה

BellA עלמה

New member
גם אני קניתי את לאישה

(אני לא קונה בדרך כלל) התחשק לי משהו קליל לקרוא מומלץ לקרוא את הכתבה 10 עובדות מצחיקות על צחוק (זה מתקשר לי למחשבה על הומור והתמודדות עם דברים אבל אני אשאיר את זה למחר כי זה טיפה כבד ואני עייפה ולא כלכך מרוכזת.

למעלה