בוקר טוב במיוחד לבחורה שתופסת מעצמה

shacharlorod

New member
בוקר טוב במיוחד לבחורה שתופסת מעצמה

בוקר טוב לכן למה הבחורות הישראליות, מה שאני רושם זה תופעה שאי אפשר להתעלם (אל תגידו לי הכללות- כי זה הכי קל לשלוף מילה הזאת,נא לדון באופן בוגר). הן מחזיקות מעצמן , שמתחיל עימכם בחור נחמד טוב, כמובן שאת בחורה פנויה , ישר אתן אומרות לא, ישר אנטי. הכי מבזה זה שהבחורה מפתחת ונענית לפתח שיחה עם הבחור הלא נכון (עכשיו אל תגידי לי מאיפה לך שזה הבחור הלא נכון, אומר לך שיש לי חושים לדעת מה זה בחור טוב) , הבחור האחרון שהיית מאחל לבת שלך (שתהיי אמא כמובן). בקיצור אתם אתן יותר בקטע של כאב לב. אתן הולכות לבחורים שיספקו את צרכיך ההרסניים- למה אתם גורמות לגברים להיות רעים , או למה אתם נמשכות לסוג הזה של הבחורים. אתן נכנעות לבחורים שיודעים להקסים אתכן, שגורמים לכן לעבוד קשה על כל שאלה שאתן שואלות, שיודעים להגיד לכן מה שאתן רוצות לשמוע, שיודעים "לא לטעות". רומנטיקה והקשבה לא עושות לכן את זה, מוצאות את עצמכן נמשכות לבחורים עם אדישות,קצת רוע לב והמון דיבורים באוויר...ואז אתן מתלוננות שאתן לא מוצאות אהבה, שרק פוגעים בכן ומנסים להכניס אתכן למיטה, שאתן לא מוצאות בנים טובי לב אתן בוכות להרגלים המגעילים האלו תמיד אתן חוזרות גם לאחר שיש לכן נסיון, למניקים אתן תמיד נמשכות כאלה שמבריזים משקרים בוגדים ובסוף זורקים!!!!!!!!!! והכי מדהים שאתן חושבות שזרקתם את הבחור, תדעו שהמניוק יודע לגרום לכן להרגיש שזרקתם אותו, אבל זה מה שהוא רצה והשיג...ובכך יודע שלא הרגשת הנזרקת....למרות שזה לא כך. אתן פשוט לא נותנות צ'אנס לבחורים טובים, שמה לעשות, לא יודעים להיות מאהבים רשעים להתעלל ברגשות שלך, יש להם מצפון הם לא ירדו עליך,יעירו שצריך אבל בעדינות,לא כמו שאתן אוהבות שגבר יורד עליכן , ושאתן מבקשות ממנו משהו הוא יודע איך לגרום לכן להרגיש שנלחמתם על הבקשה שלכן ...וכך אתן זוכרות אותו יותר טוב כי איפה שרע תמיד זוכרים ואיפה שטוב לא זוכרים. למה אתן לא מעריכות בחור שהוא זמין בשבילכם, לא מתחיל או בוגד עם בחורות אחרות, מעדיף להיות איתך (כמובן לא קרציה) מאשר להיות עם החברים שלו ,שהבחור תמיד יהיה שם, שהבחור מראה שהוא עושה הכל , זה אתן לא מעריכות. איך אומרים איפה שרע לכן אתם זוכרות טוב,אבל איפה שטוב, לכן קשה לזכור. וזה גם כך במציאות שרע למישהו בגלל בן אדם מסויים זוכרים טוב טוב ומתעסקים עם זה, אבל שטוב לך עם בן אדם או שעשה משהו למענך לא תזכרו אותו ממש. אתן זורקות את הבחור הטוב אתן משחקות איתו ובסוף זורקות אותו כי הוא טוב מדי והוא משעמם! לרוב אתן בכלל לא מנסות אותו, בסדרה של 5-4 מפגשים למרות שיש משיכה. תבינו בחור טוב זה לרוב לא משוואה של דיבורים שוטפים, לא תהיה שיחה זורמת שתמשך אל תוך הלילה? זה לא סרט הוליוודי וזאת לא אופרת סבון. אלה החיים. ובחיים, צריך לעבוד על תקשורת, צריך להתרגל לאדם שמולך, צריך להכיר ,כי יש מחסומים לבן אדם טוב כי ברובו הוא מצפוני ולכן אותם מחסומים שנדרשים להוריד עם הזמן ...כחלק מעומק ההכירות של קו הזמן. אותו במשך הרבה זמן ולחכות שהוא יפתח אליכם, אתן לא אמורות לראות מיד פרפרים ומוזיקה רומנטית תתנגן ברקע, ואז לבכם הפועם יגיד : "כן, זהו אהוב לבינו".,. אתן יושבות ומחכות שאהבה כך סתם תיפול עליכן שהיא בחורים מניוקים, אחר כך אתן נכוות . למה לצאת עם בחורה ישראלית כזו זה ממש פרוייקט , אתן עושות לי טובה שאני יוצא איתכן.עו צריך לשלם עליכן כל פגישה ,בפגישה חמישית אני אומר לכן מה דעתך היום לפנק אותי (כלומר לשלם) אתן ישר עושות פרצוף, עם המילה קמצן... מה יש לכן לאיפה הגעתן, ומה שאני ורושם פה אני שומע מהמון בחורים איכותיים ברמה . שיש להם משפחה טובה, תואר שני ושלישי יציבות וכל מה שבחורה בתת מודע רוצה. שבחורים טובים מדברים איתכן בגובה העיניים אתן עם פרצוף חמוץ, למה מה יש לכם שאתן יכולות לבוא עם דרישות גבוהות. להסר כל ספק אני לא בחור מתוסכל ולא בדעה של יחיד , זה ממש תופעה רחבה היום שאי אפשר להתעלם .....אפילו קראתי בפורום מסויים שבחורות מחול עדיפות והכי מצחיק שהבחורות מחול יותר שמרניות, אבל יתנו לך לפתח איתה שיחה וכו (פה כל שיחה זה כאילו מוביל ל...תשלימי לבד) . מה אתן חושבות שאתן הכי יפות , בחול יש פי אלף בחורות טובות זה קראתי בפורום הזה....... כמובן שיש בחורות טובות, הרגישות והעדינות תפוסות או פשוט שהן בחורות שאין להם את התנאי פתיחה של הבחורות שנמשכות למניוקים' . או בחורות שטבע התאכזר עימם או שהן עברו כל מיני דברים שגרמו להן מחוסר ברירה להיות פחות תופסות מעצמן ומוכנות לנסות את הבחור הטוב. עכשיו תגידי לי למה אתה לא הולך לבחורות האלו .... תראי אין פה שחור לבן ,,,,לחלקן אני לא נמשך חיצוני ,משיכה זה חשוב, לחלקן יש ים של בעיות שאני לא צריך ללכת למיטה חולה אני מוכן להתפשר אבל יש גבול ,כן רובן איך אומרים תפוסות ,אני שמח בשבילן .....או שהן תפוסות על ידי מניוק שהן לא יודעות מה זה בחור טוב. אשמח לתגובות וגם לביקורות נ.ב אני לוקח בחשבון שבחלקן הבחורות בפורום לא מהבחורות שנמשכות למניוקים זאת שלכל אחת יש את הסוד שלה או את הסיבות שהובילו אותה לכך. כך גם הבחורים שהם יותר באו מבית טוב וחינוך אחר ולכן הם בחורים טובים וביישנים וכו.

קודם כל..

אני בהלם טוטאלי מעצמי שקראתי את כל האורך הזה!!
עכשיו.. לעניינו.. תראה.. למען האמת.. אני מסכימה איתך בדעה הזאת.. אני גם לא מבינה למה זה.. אני גם ניסיתי לחשוב על זה.. למה הרבה בנות אוהבות "שמכאיבים" להם אם זה מבחינה פיזית ואם נפשית.. אני חושבת שאולי הן מנסות להוכיח לעצמן משו.. "להשיג את הבלתי ניתן להשגה" או לבוא בקטע "הוא עוד ישתנה בשבילי.." אני חושבת שבמראה הקשוח יש איזה משהו מושך.. אבל אני יודעת שאני אישית, לא אצא עם אחד כזה.. למרות שלחבר שלי יש את המראה הכי קשוח שיכול להיות אבל הוא נשמה מדהימה! שאני חולה עליו בטירוף! ..אוי אני אוהבת אותו.. <הוא לא יהיה איתי היום במיולדת..
> נראה לי שקצת גלשתי.. פ'כל אופן.. אני חושבת, בעצם אני בטוחה.. שבחורות כאלה לא יודעות להעריך את עצמן ואת מה שהן שוות.. <אני מכירה מישהי שחבר שלה היה מרביץ לה, ואז היה קונה לה מתנה ומתנצל.. וזה היה חוזר חלילה כל הזמן.. בלי סוף.. זאת מאותן הבחורות שלא מעריכות את עצמן..> ואני חושבת שאת התשובה הכי טובה לשאלה <המאוד ארוכה
> שלך.. תקבל מבחורה שמתנהגת בצורה שאתה מציג בפנינו.. אני לפחות לא חושבת שיש לי תשובה מספקת..

shacharlorod

New member
הבהרה נוספת

למען הסר ספק בפיסקה האחרונה רשמתי שגם בחורות שלא נראות מי יודע מה , או שהן עברו דברים לא נעימים בחיים גם בחורות אלו הן תפוסות , ולרוב זה גם קורה להן עם המניוקים עוד נקודה למחשבה.... אלו שכן נותנות לבחור לנסות שוב ושוב יש להן חסכים, ואין לי בעיה לצאת עם מישהי עם חסך כל שהוא.....שכל השאר בזוגיות דופק כמו שצריך לטוב ורע המאמר לא מתייחס ליפות או דוגמניות ברמה,אלא לישראלית בכללי ללא קשר למראה חיצוני. בנוסף לכך אני אני מציין ומדגיש שבחורה כן צריכה לאפשר לפתח שיחה, ולפי זה אפשר להחליט. או לחלופין להחמיא לעצמה בכך שמשוחחים ואולי יש מצב. בדיוק שאני נפגש עם בחורה אני מאפשר לנסות להיפגש שוב למרות שזה לא זה, היות שלפעמים אי אפשר להסיק מפגישה אחת מנסיבות שונות.

יום טוב לך...

נכון, זה קורה עם רוב הבחורות. רוב בני-האדם לא יודעים לתת צ'אנס אפילו לסתם ידידות נעימה, מה לעשות? אבל לא כולן הן כאלה, כמו שלא כולם הם כאלה... כשמדובר ברוב ולא בכולם, הדברים שלך הם אכן הכללה, ואין תשובה חד-משמעית ל"למה זה ככה?" - אפשר רק להגיד באופן כללי, שאנשים לא מודעים ממש לרצון-העצמי האמיתי שלהם, ולפעמים הם מחפשים להעניש את עצמם, באופן לא מודע.

Urik82

New member
Bla bla bla

All of u know inn to speak a lot but buy the way don`t say nothing!

בלה בלה?

היית רוצה, שזה יהיה רק "בלה בלה"! אתה עצמך חסר-נסיון מספיק, כדי לדעת מה באמת אתה רוצה...!

Urik82

New member
U dean right!!!

I was in moscow some months ago and i want to say A. Israely girls in few levels lower beauty in average B. They in much more levels more independent!

Vdrums

New member
בן אדם אתה מההההה מלא בתיסכול

קודם כל יש לי שאלה, האם הספקת לחבוק עולם שאתה יוצא נגד הבחורות הישראליות? האם כבר בדקת את הצ'כיות, הבריטיות, האמריקניות, הצרפתיות וכו'? כל ההודעה שלך נובעת מנסיון מר כנראה עם בנות ישראל העולצות, ושוב מלאה בתיסכול עמוק. מרוב שאתה כנראה מחפש מישהי אתה סתם נופל על הטיפוסים שהגדרת בהודעה שלך. צא מזה.

מוותק

New member
יש לי הרבה מה לומר בנושא אבל

אין לי כוח לפרט הכל... אני רק אומר שני דברים : א. אני הכרתי כמה וכמה בחורים שעונים ב100% לתיאוחר שנתת כאן על בחורות ב. יש בחורות כאלה ויש בחורות שלא.

אמרת מילה במילה

את מה שאני חושב.הנשים הישראליות יש להם אף יותר מידי.אבל יותר מידי למעלה.אף למעלה שכל בתחת.הם אוהבות את החארות מניאקים...כי מין מוצא את מינו.בחורה שאוהבת מניאק משו בן זונה...היא סבתא של המניאקיות נקודה!

זה מה שרשמתי בתגובה

בפורום בינו לבינה: הודעה 1: אני מכירה עשרות זוגות מאושרים מעל הגג. איך זה שהוא מכיר רק בחורות אומללות שמתעללים בהן, ובחורים נפלאים שמתעלמים מהם? זאת לא הצגה קצת חד צדדית ופסימית של המציאות? כל חודש מופיעה כאן הודעה דומה בניסוח חדש, בדרך כלל עומדים מאחוריה בחורה או בחור זועמים שטוענים, שבני המין השני אוהבים רק חלאות. לי תמיד יש הרגשה, שבעל ההודעה נפגע ממישהו (אולי ממש לאחרונה), ומשליך את הכעס על כל העולם באמצעות הנוסחה הבאה: לא רוצים אותי + אני נפלא -> סימן שלא רוצים נפלאים -> סימן שרוצים חראים. צריך לדעת להתגבר על התסכול האישי ולראות את המציאות שמעבר לזה, כי התפיסה "אני לבד כי כולם אוהבים חולירעות" היא לא רק אינה משקפת את המציאות המגוונת, אלא גם לא פרודוקטיבית. מה בדיוק אפשר לעשות במצב כזה? להתבכיין? להפוך את עצמך לחולירע? מי שרוצה להיות מאושר יום אחד, צריך לגלות גישה יותר פתוחה ואופטימית. הודעה 2: לדעתי, כל מה שאתה אומר זה לא נכון ומאוד מוקצן. אכן יש אנשים עם הרס עצמי - בחורים ובחורות כאחד - שנמשכים לאנשים שעושים להם רע. אבל הם לא הרוב המכריע וגם לא בהכרח הרוב. לעומת מה שהצגת כנתון עובדתי, אני מעולם לא התרשמתי - גם לא בצעירותי הרחוקה - שהטובים נשארים לבד בעוד שהמניאקים הם משופעי מעריצות. אז מאיפה יש כל כך הרבה חסידים לתיאוריה הזאת שלכם? לדעתי, זאת פשוט מגננה שהאנשים בונים לעצמם אחרי שנוטשים אותם בצורה פוגענית, או אחרי תקופה ממושכת של חוסר הצלחה לבנות מערכת יחסים. הסיבות לחוסר הצלחה כזה יכולות להיות רבות ומגוונות - החל ממראה חיצוני לא אטרקטיבי, דרך אופי לא חברותי, וכלה בחוסר מזל. אבל האנשים מעדיפים למצוא לכל כישלון סיבה שתפצה אותם על הפגיעה באגו, שתציג אותם באור הכי טוב. אז הם בונים תיאוריה שהם לא מצליחים כי הם טובים מדי, ובמקביל מציגים את כל מי שהולך לו כחרא. בדיוק כמו הסטיגמא "היפה והטיפש", שאינה אלא ליטוף לאגו של הלא-יפים. בסוף, הם מתחילים אוטומטית לראות במישהו שיוצא עם הרבה בחורות כחרא לפי הגדרה. הכי קל, לא? מדלגים על שלב ההוכחה וזהו.

KOBIM1

New member
לא כולם אבל רובם

אהלן. מה שאתה מתאר לגבי נשים או בחורות לדעתי נכון גם לגבי גברים. אבל אין מה לעשות אתה צודק,כשאתה נחמד ,ומתחשב ,ומקשיב,ומפרגן ,ודואג, ומפנק,... אז אתה הופך ..לחמוד...למובן מאליו ולפעמים אפילו חושבים שאתה חלש.... וזה נובע מחוסר ניסיון ,וחוסר ידע ואינטלגנציה שיש לחתךנשים שאתה מדבר עליו. תבין מי שלא טעם את הרע לא יודע להעריך את הטוב. בחור כמוך אישה רוצה בגיל 40 ומעלה ,עכשיו היא מחפסת ענין וריגוש שאצל חמוד אין. העצה שלי אליך או שתחפס בחורה חחמה ,או שתישתנה בהתאם לבחורה שנימצאת לידך .אתה תתאים את עצמך ואת ההתנהגות שלך . אני רוצה לציין שלהיות טוב מידי ואו רע מידי .....אף פעם אל תהיה יותר מיד ,אלא בגבול הטעם הטוב. אנחנו נוהגים לחפס את האהבה ואת הבן זוג שמתאים לנו בכל מיני דרכים, ולפעמים לא שמים לב והוא או היא בעצם לידנו.כי הוא רק ...חמוד... אם אחרי שתיים או שלוש פגישות היא תגיד לך שאתה חמוד ..או קום ולך או שתשנה את היחס. והכי חשוב תוביל אתה.ותתחיל לכוון את הדברים גם לנוחיותך. בקיצור אישה רוצה גבר לא חמוד.. אני מאחל לך שתכיר מישהי שתהיה שווה אותך,ושהיא תדע להעריך ולכבד בחור כמוך.

למעלה