שלומי מצויין, קצת עייפה אחרי שהייה
באויר של כמעט 3 ימים עם הפסקות חניה בין הטיסות שהארוכה ביניהן היתה בפרנקפורט כ- 8 שעות. אני מניחה שתוך מספר ימים אני אחזור לעצמי. היה פשוט נהדר, אין מילים. ריו היא עיר מיוחדת מאד עם אוירה מיוחדת, הייחוד הוא בזה שאין הפרדה בין העשירים לעניים וזה הבדל לראות כמובן את הבניינים ואם תשאלו אותי הבניינים של העניים הרבה יותר מיוחדים ויפים מהבניינים של התושבים העשירים. החופים הם יפהפיים ונקיים ויש שם גם יער טרופי מקסים שעשינו בו טיול. בכלל לקחנו שם הרבה סיורים ופשוט נהננו לנו מהשלווה כי אף אחד לא ממהר לשום מקום. יצאנו גם לסיור מחוץ לריו לעיר הקיץ שבה שהו בעבר מלכי ברזיל, פטרופוליס, עיר מאד יפה והדרך אליה מקסימה. בואנוס איירס היא מערבית לכל דבר אך יש בה גם מן הבתים הישנים מהמאות הקודמות והם לדעתי הכי יפים. הסתובבנו לנו שם ברחובות. לקחנו סיור לחווה ארגנטינאית, בה רכבנו על סוסים ואכלנו ארוחה ארגנטינאית טיפוסית שכללה הרבה סוגי בשר וגם היתה הופעה של ריקודים ארגנטינאיים. בבואנוס איירס היינו גם בהופעה של ריקודי טנגו וזה היה ממש יפה. אחרי בואנוס איירס הגענו למפלי האיגואסו ושם נעתקו המילים מפינו. איך שנכנסנו לחדר במלון שרתון, הדבר הראשון שראינו מהמרפסת היו מפלי האיגואסו. כמה מים נשפכים שמה פשוט לא להאמין. כמובן שרק שמנו את המזוודות בחדר וירדנו לבדוק מה אפשרויות הטיול באזור וכבר לקחנו טיול ג´יפים ביער שבאזור המפלים ולמחרת עברנו לצד הברזילאי לראות משם את המפלים ואחר הצהרים כאשר חזרנו למלון לקחנו סיור נוסף שכלל נסיעה במשאית בתוך היער ואחרי כן שייט על הנהר לתוך המפלים. הרפתקאה רטובה ביותר, שהיתה בתוספת גשם שירד לנו כל היום. חזרנו לחדר ספוגי מים, אבל היה כדאי. למחרת התבהר המזג אויר אז לפני הטיסה חזרה לריו לקחנו טיסה בהליקופטר מעל מפלי האיגואסו, פשוט מדהים. בקיצור, מי שמחפש ירח דבש מומלץ מאד לסוע לדרום אמריקה. תמונות יהיו לנו כנראה לקראת סוף השבוע הזה, אז אני אנסה לסרוק ולשים אותן בפורום. לגבי התמונות מהחתונה, עדיין אין לנו אותן, אך כשיהיו אני כמובן שאשים גם אותן בפורום. תדעו לכם שהתגעגעתי אליכם מאד, אולם קרוב לודאי שאפילו אם הייתי נכנסת לאינטרנט לפורום, לא הייתי מבינה דבר כי הכל היה כתוב בספרדית (או ג´יבריש), שפה שעדיין לא למדתי.