בוקר טוב בנות! מה שלומכן היום?

צוקה

New member
בוקר טוב בנות! מה שלומכן היום?

בזמן האחרון לא יצא לי, לצערי, להכנס הרבה לפורום. אבל הנה אני שבה. בכל אופן, רציתי לשאול אתכן, כמה עולה בר אקטיבי?

מחירים מאד שונים, ותלוי במספר

האנשים בחתונה. אנחנו שמענו על מחירים בין 450$ ל - 700$ ויותר, על חתונה של כ - 200 איש. אם את מוצאת בפחות - תודיעי לי!!

צוקה

New member
כן, מצאתי בפחות. אתמול הלכנו

לראות בר אקטיבי בפעולה. בסיכומו של עניין הם מוכנים לתת לנו ב- 430$ ויש לנו 400 אורחים.

צוקה

New member
בודאי!

שמם טקילה רויאל, לדבר עם רובי 743795-050 המחיר הראשוני שהם רצו הוא 500 $, זה מחיר גלובלי, הם לא שאלו כמה אורחים יש לנו. הם עשו לנו הנחה ל- 430$ בגלל קשרים (רחוקים מאוד ,יש לציין). ראינו אותם בפעולה, והם אחלה. הם עושים הכל לפי דרישות המזמין.

petel

New member
אני לא יודעת מה דעתכן

אבל לנו היה מאוד חשוב שהבר אקטיבי יהיה סולידי ולא צבעוני מידי ורועש עם כל מיני קישקושים כמו מזרקים אקדחים וכו`. באחת התערוכות ראינו בר אקטיבי שהיה התגלמות כל מה שלא רצינו שיהיה... נדמה לי שזה היה רויאל, אל תתפסו אותי במילה כי לא בטוח שאני זוכרת נכון אבל אם זה אכן הם אז אנחנו ממש ממש לא אהבנו אנחנו סגרנו עם שוTים, שהם לא כל כך זולים (650$) אבל היו עליהם די הרבה המלצות בפורום, ראינו אותם בארוע והם עשו עלינו רושם ממש טוב

צוקה

New member
גם אנחנו לא בקטע של אקדחים ו

מזרקים, בכלל אני טוענת שבר אקטיבי צריך להבלע בקהל, ולא לתת שואו. לטעמי, הם צריכים להיות סולידים ולא ללבוש בגדים נוצצים או מושכים יותר תשומת לב. הם פשוט צריכים לעשות את עבודתם ולשמח באמצעות אלכוהול. אני גם לא אוהבת שיש בנות שנמרחות על כל האורחים, אולי זה נשמע שוביניסטי, אבל בד``כ אלו בנות שמתערטלות על הגברברים. מה דעתכן?

תודה. חוץ מזה, הדי גי`` שלנו רוצה

לסדר לנו בר אקטיבי בזול, סמוך לזמן הארוע, היום הפגישה איתו, ונראה מה יש להם להגיד.... האם שווה לחכות עד לשבועות האחרונים בשביל לחסוך 200$? נראה לי מוזר, כי רק על גשר התאורה אנחנו משלמים 450$, והבר עולה אותו הדבר...

צוקה

New member
האמת היא שזו דילמה מסויימת.

מצד אחד, שווה לחכות בשביל 200 $, זה לא הולך ברגל... בנוסף, אנחנו בכלל חשבנו לוותר על הבר האקטיבי, כיוון שהאולם מציע לנו הקפצת טקילות וחשבנו לחסוך את זה, אז אם היו מציעים לי הצעה לחכות ואח``כ המחיר יוזל משמעותית, אולי הייתי מחכה, כי בר אקטיבי הוא לא הדבר הכי הכי חשוב, אולי חלקכן תחלוקנה עלי... מצד שני, בשביל להיות רגועים אולי שווה לכם להזמין וזהו. כרגיל, הדילמות, שאצלי משום מה הן תמיד קיימות. הבר האקטיבי שראיתי אתמול ממש מומלץ!!

אתי@

New member
לדעתי תחכו!!! יש הרבה ברים טובים,

מקסימום אם תצטרכו להזמין בר יהיו לכם מספיק אפשרויות בחירה.

oritp

New member
בר אקטיבי

אנחנו סגרנו ב 400$, שהבנו בעקבות החיפושים שזה מחיר סביר נוטה לזול, אם תרצי עוד פרטים, בשמחה. הוא מראשון לציון ושמענו עליו רק דברים טובים ( למרות שלא ראינו אותו בפועל). B-)

oritp

New member
בר אקטיבי

כן זה קרייזי בר והוא נותן הכל כלול במחיר ללא הגבלות גם רד בול וכד` נקווה שבאמת הוא יהיה טוב כמו שעד עכשיו קיבלתי המלצות עליו

שרונס

New member
קראתי שאת איריסים אז רק שתדעי:

אין לי שום דבר נגדך, אך נראה לי שזה מתחת לכבודך לכתוב כאן תחת שם ש``שאלת`` ממישהי אחרת. את רוצה להגיד את דעתך, בבקשה! אורנית אורן כתבה בפורום בוואלה שגנבת את שמה ואת משתמשת בו כאן. איריסים, אם את רוצה שהפורום שאת מנהלת בוואלה יחזור להיות פעיל, עלייך לשמור על זכויות המשתתפים. הרי את בעצמך רואה שהפורום הזה הרבה יותר ידידותי מהפורום בוואלה ויותר נוח. אז למה לא לפעול להפוך גם את הפורום בוואלה לכזה? שרון.

irisim

New member
ומי זאת אורנית אורן האמיתית???

לידיעתך הינה עבדתך הנאמנה הנכנסת לפורום של וואלה בשם בדוי... מעניין למה??? בכל אופן הנקודה היתה שאין לי שום דבר נגד הפורום הזה!!!!! רק ביקשתי לא להיכנס ולהציף את ואלה בהזמנות להגיע לכאן! זה הכל. (וגם ביקשתי להגיד יפה שלום) הפרובוקציה היתה לשם דוגמא קטנה של מה קורה כאשר מציפים פורום בהודעות להגיע לפורום ``מתחרה``, להראות עד כמה זה פוגע בפורום ועד כמה זה לא ראוי. לצערי רוח המתקפה באה מכיוון הניהול של הפורום הזה וכמו כן ההודעות ב-וואלה נמשכו וממשיכות עד כה. מקווה שאני ברורה ואם לא אשמח לענות דרך האי-מייל. אין לי שום כוונה ``ללכלך`` לכם את הפורום המוצלח או להבריח משתתפים!!! בברכה, irisim

למעלה