בוקר טוב בנות, סף ההתרגשות והלחץ

סיגל2

New member
בוקר טוב בנות, סף ההתרגשות והלחץ

אצלי בנסיקה כלפי מעלה ככל שמספר הימים לקראת החתונה הולך וקטן והיום הגדול מתקרב יותר ויותר, כך גם הפרפרים בבטן גדלים להם. זהו רציתי רק לשתף אתכן, כי אני יודעת שזה טבעי, אך לא חשבתי שההתרגשות הזו תתקוף אותי כל כך מהר (שבוע לפני)וחזק. שיהיה לכולן יום נעים ומאושר.

*שיר

New member
הפרפרים בבטן הם החלק הכי כיפי

שבעניין... לכי עם זה! שיהיה לך שבוע נהדר!!

סיגלוש, זה טבעי לחלוטין , שיהיה לך

השוע הכי כייפי , תבלי, תהני, ותשתדלי לקחת את כל הסידורים האחרונים בקלות, איזה כייף לך...

dorlim

New member
וידוי קטן ../images/Emo11.gif

עם כל התרגשות ופרפרים של כל אחת מכן, עובר בי איזה פרפור קטן כזה, משהו שגורם לי לחוות ביחד איתכן את את ההרגשה. מקווה שתהני , ואנחנו פה בכל מקרה.
נ.ב איך זה שבים האייקונים האלה, אין פרפר????

הילית*

New member
סיגל, לנשום עמוק.... עוד מעט

ממריאים.. יהיה בסדר. אמרתי לך כבר אתמול שאת צפויה ל "הי" גבוה גבוה מאוד בקרוב וזה כייף גדול

סיגל2

New member
אלפי ../images/Emo51.gif על מילות העידוד. כל

פעם שסף ההתרגשות נוסק, אני נכנסת לפורום כדי להירגע וזה ממש עוזר. אז אתן יכולות לתאר לכן כמה פעמים אני נכנסת לפורום.

מזאלונה

New member
סיגל יקירתי... ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

ההתרגשות והלחץ הם חלק בלתי נפרד, וחלק שלא חייב להיות דווקא רע, של החתונה. בטח כבר אמרתי לך בשיחה שיום החתונה שלי היה אחד הימים היפים של חיי.
פשוט היה יום מאושר, מלא שמחה והתרגשות, שלי ושל כל מי שהיה מסביבי.
עד עכשיו יש לי צמרמורת כשאני רואה את טקס החופה שלנו. אני מאחלת לך שכל השבוע הזה שעד לחתונה שלך יעבור עם המון כיף ואושר, ושיום החתונה עצמו יהיה יום כזה נפלא, ואני בטוחה שהוא יהיה!!!

galitm

New member
פרפרים זה כיף !! ../images/Emo20.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo20.gif

מאחלת לך שיעבור לך השבוע בכיף, עם פרפרים או בלי - מה שתרצי. ושתהיה לכם חתונה משגעת וכייפית וחיים מאושרים !!!

שרונס

New member
הי סיגל! כולנו מפורפרות כאן בפורום?

בטח שזה טבעי וכמו שראית שכתבו לי, גם מתגעגעים לזה אח"כ כנראה. אני לא מאוד נהנית מההתרגשות הזו כי אני מעדיפה להיות רגועה ונינוחה כהרגלי. את נשמעת שאת עומדת בזה יפה ועוד מעודדת אנשים אחרים בפורום. כנראה שהשלווה הפנימית שלך ענקית! אני מאחלת לך שבוע רווקות אחרון נהדר, שליו, מלא באהבה ובלי הרבה סידורים. נראה לי שהשבוע האחרון הזה עובר מהר כמו החתונה עצמה, אז אל תדאגי, לפני שתגידי "ג´ק רובינזון" כבר יגיע הרגע הגדול! בהצלחה ותהני!
שרון.

סיגל2

New member
מסתבר שרונס שכן כולנו כאן מפורפרות

וקל מאד להרגיע אחרות כמו שניסיתי להרגיע אותך, אך כשזה בא לעצמי הסיפור לא פשוט וזה יותר קשה. אולם אני אופטימית ונעבור את הימים הנותרים בכיף ובאושר ואני מאחלת לך את אותו דבר.

שירי71

New member
חמודה!

נראה לי דווקא שזה בסדר ואפילו חיובי שזה קורה (ולא כמו אלה שאדישים עד שהם מגיעים לחופה ומבינים היכן הם... ואז מתחיל הכל...) תני לזה לקרות (לזרום) ושמרי על עצמך!!! קחי לעצמך זמן (אפשרי?) לנוח, להרגע ולעשות משהו שניכם יחד...
גדול ממני, ההולכת בעקבותייך... שיהיה רק טוב!

הילית*

New member
הי סיגל

הייתי אתמול בעבודה עד ממש מאוחר (יש לי הבוקר מצגת...) נכנסתי רק כדי להגיד לך שפשוט לא יצא לי לחזור אליך אתמול ואני אמצא את הזמן היום...

למעלה