בוקר טוב בנות פורום יקרות

דלית47

New member
בוקר טוב בנות פורום יקרות

בשעה כזאת אין בדיחות תמונות וכו מה הענינים

talytal

New member
בוקר נפלא! ../images/Emo24.gif

אוקיי, בדיחות אין לי כרגע, אבל תמונה דווקא יש...

a d i d a s 2 1

New member
חחחחח תמונה נחמדה...

איזה מעצבנת אני, ראיתי גיא פינס את כל השידור אמרתי בטח מה יהיה על ג'קו ואופס... אני רואה דקה בלחץ ג'קו.... גררררר תגידו...מי זו דלית? חדשה? ואני חשבתי שזו דורית

talytal

New member
../images/Emo45.gif נכון. נדמה לי שדלית גם הייתה

אמורה להגיע לאחת ההופעות שהיו במרכז... דלית, תקני אותי אם אני מתבלבלת פה. ואם כבר מדברים על חברות פורום שנעלמו או חזרו - מיכל, אם את פה השמיעי קול! ומגושקה גם!

Nova5

New member
צהרים טובים לכל המתוקיזות היקרות../images/Emo20.gif

איך שהתגעגעתי אליכן... תודה על כל אנרגיות וחמסות שקיבלתי לקראת המבחן - גם אקוסטי וגם במסרים! מבחן היה קשה, אבל קטן עלינו! עכשיו, אחרי הקפאה קלה, יש לי יום יומיים להיות כאן - ואז להתחיל להתכונן למבחן הבא - הבעעעע, ליתר דיוק וכמובן בהצלחה לכל התלמידות והסטודנטיות שלנו (כולל מתכוננת לפסיכומטריה - קטרינה
- אחת ויחידה...)

rootteem1

New member
חח יאנוש מקורה?

בהצלחה עם תוצאות המבחן! גם לי מבחן היום בעע.. ואני מתה לדעת כמה קיבלתי.. אוף ביום ראשון יש לי יומולדת ואני לא אחגוג בכלל ביום ראשון=[ אני אתכונן לשאר המבחנים.. ויש גם לקבוצה מהבצפר שלי פגישה עם יולי תמיר.. אז זה יהיה יום ארוך אופי! אבל התגעגעתי נורא לפורום! אוף מתי נשמע דברים חדשים?

talytal

New member
בהצלחה מתוקיזה! ../images/Emo140.gif

אווף, גם לי היה מבחן אתמול, ויש לי עוד אחד ביום ראשון... והקטע הממש מבאס, הוא שיש השבתה של האוניברסיטאות, אז לא בטוח בכלל שאני אוכל להיכנס לעשות אותו. ומן הסתם, כשיש ספק לגביי המבחן, יש הרבה פחות מוטיבציה ללמוד...

Karina85

New member
יאנה!!!

לא ידעתי שהיה לך מבחן... הלוואי שתצליחי ושולחת עכשיו אנרגיות טובות באיחור לבדיקת המבחן
אוהבת, קטרינה...

kapit5

New member
../images/Emo24.gifהיי דלית-יופי שקפצת לבקר

מה שלומך?הרבה זמן לא ניכנסת לפורום. בהצלחה בהמשך לכל הסטודנטיות והתלמידות.

למעלה