בוקר טוב בנות קמתי היום חדשה ואני

J-סיקה

New member
בוקר טוב בנות קמתי היום חדשה ואני

דואגת כמו פולניה טובה כשלא סובלים משמע לא חיים כאילו שמשהו לא מסתדר לי קמתי בלי בחילות בלי כלום האמת היא שזה מדאיג אותי לאור הפלה קודמת שהיתה לי (טבעית) הפחידו אותי שזה יכול להיות בגלל יחסי מין האם יש אמת בדבר ???? לפי הרופאה שלי היא לא ממליצה להמנע מכלום וכל השאר הם תרופות סבתא לפחות לשלושת החודשים הראשונים אנא עידוד!!! ממש לא רוצה להתאכזב שוב ... שלכם ג´סיקה

צופיה**

New member
לא ממש....

קודם כל עדיין לא ברכתי אותך - אז ברוכה הבאה ומזל-טוב. לא עניתי קודם כי ממש אין לי מושג אז ככה שאולי יהיו פה תשובות כשהבנות יתפנו... המשך יום ניפלא ותרגישי טוב.

tonti

New member
ממה את דואגת?

מיחסי מין או מזה שאין לך בחילות?

J-סיקה

New member
משניהם למען האמת

האחד אם יכול להיות מצב של ,,שקט" בתקפה של בחילות שאין בחילה לתקופה מסויימת ושני האם יחסי מין באמת פוגעים או יכולים לפגוע

נירית1

New member
עם ההריון לא נחשב בסיכון

אז בד"כ יחסי מין בכלל לא אמורים לפגוע או להשפיע, ושווה לשאול את הרופא. בכל מקרה עם את דואגת ואז בכלל לא תהני מקיום יחסי מין לא שווה לחכות?

J-סיקה

New member
תודה נירית

לקחתי לתשומת
י

tonti

New member
בקשר לבחילות-

גם לי היו מעט ימי שקט פתאום באמצע תקופת הבחילות וגם אותי זה הפחיד. אבל מסתבר שזה קורה וזה נורמלי. לא צריכות להיות בחילות כל הזמן. ובקשר ליחסי מין - לפי מה שאני יודעת יש דברים מאוד ספציפיים שבגללם אסור לקיים יחסי מין בהריון למשל שליית פתח או שלייה נמוכה (ואין לי מושג מה ההבדל בינהם) או הריון בסיכון גבוהה מסיבות אלו ואחרות. אבל אם אין לך שום בעיה איו לך מה לדאוג. ואפילו אם עברת הפלה אחת אני לא מאמינה שרופא יגיד לך לא לקיים יחסי מין כל ההריון בלי שיודעים ממה נגרמה ההפלה ההיא. אבל כמו שכבר כתבה פה מישהי - אם את ממילא בלחץ מזה תחכי לרופא ותשאלי אותו.

למעלה