בוקר טוב , בנות שלי!!

dominogrose

New member
בוקר טוב , בנות שלי!! ../images/Emo8.gif

מי נשארה היום בבית....? למי לא היה חשק ללכת לבי"ס....?
אני פה משועממת , כמו בכל יום... ואני משתגגעעעתתתת!!!!!! יש פה מישהי....??? ***סיון הנהגת***

Black Cat15

New member
לא מזמן הגעתי הבייתה... ../images/Emo13.gif

היה לי יום קצר ונחמד בגלל שהתבטלו לי שעתיים פילוסופיה!!
אז למדתי היום כולה שעת אפס היסטוריה שעתיים ביולוגיה ושעתיים מוסיקה!! ועכשיו אני בבית. בערב יש לי יום הורים ב20:20 ואני מקווה שלא יהרגו אותי
ויש גם משחק של מכבי ב19:30 נגד אפס פילזן
ח-ו-ב-ה לראות ולעודד!!!
ד"א סיווני... את מכירה את אינפקציה? סתם שאלה לידע כללי...
אורנית.

dominogrose

New member
אינפקציה?!?!?!?!?

מי זה?? מה זה?? אני אמורה להכיר....?
***סיון הנהגת***

Bladayada

New member
אינפקציה...

זאת להקה... יש להם שירים נחמדים לדעתי הכי ידוע זה "בקבוק עלי"... ("אז יאלה תשברו עלי סווווווווווווווו לללללללללםםםםםםםםםםם")

Black Cat15

New member
להקת רוק ש-ו-ל-ט-ת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הקטע הוא שבשיעור מוסיקה המורה שלנו ביקש מאיתנו להביא דיסקים שאנחנו אוהבים לשמוע אז 2 חברות שלי החליטו להביא את אינפקציה הם אפילו באו להופעה בבית ספר שלנו בסוף שנה שעברה (כיתה ט´) והיה פוגו עצבני!!!
אבל זו להקה ממש טובה עם שירים טובים!! ולדעתי הכי ידוע הוא "פתח תקווה"... וביחד: "אני לא מאמיןןןןןןןןן שאני גרררר... בפתח תקווה!!!!!!!!" אני אישית הכי אוהבת את "ככה מפנקים"...
ממליצה לקנות את הדיסק שלהם!!!

dominogrose

New member
אני חושבת ש....

הם הופיעו בבי"ס שלנו כשהייתי בכיתה יא´..... חושבת... לא בטוח.... ***סיון הנהגת***

אוך נגררת שכמוני...../images/Emo9.gif

אני מורידה את שני השירים שהזכרתם בזה הרגע... אני אודיע לכם אם הם שווים או לא...(בעייני
)
ענתוס

Black Cat15

New member
אוקי דוקי ../images/Emo13.gif

אם תאהבי תגידי לי יש לי רשימת "שירי אינפקציה שולטים"

Bladayada

New member
לדעתי

הם לא כ-א-ל-ה טובים... יש יותר... אבל הם בסדר ויש להם כמה שירים טובים מזמן לא שמעתי אותם...וואלה הזכרת לי שהם קיימים
ho well

binba!

New member
../images/Emo41.gifהיי בנות...../images/Emo41.gif

אני בדרך כלל רק קוראת את ההודעות מדי פעם, ולא ממש כותבת... אבל היום בא לי לכתוב!
black cat
, גם לי התבטלה היום השעה האחרונה, מה שהפך לי את היום ליותר נחמד!! ו....גם לי יש יום הורים היום ב- 20:20...
ו...חוצמזה... מה שלומכן?
שירה

Bladayada

New member
ברוכה הבאה...

וזה עוד לא מאוחר מידי אז... בהצלחה! את מוזמנת לכתוב פה הרבה! כמה שיותר
שלך, בלדי

צ´וקית!

למי שלא יודע זו שירה והיא בשכבה שלי...(בינבה) חוצמזה...שירונת! תספרי לי איך היה באסיפת... לי הלך ממש טוב! המורה שלי חולה עליי נקודה קום...
ענת

binba!

New member
סוקייי ../images/Emo23.gifבאסיפה הלך סבבה!

כל הדברים שאומרים כל שנה....
רק שהפעם יש יותר דגש על אמנון המורה למחשבים....גלית החליטה <ואני אצטט> "המורה למחשבים מעריץ אותה!"
... אההה... ענתוש נבות נתן לי את הדיסק, וגם ספר של C++ וגם חוברת וגם מערך שיעור וגם את כל המבחנים שלו.. איזה חמוד
שירונת

בפעם הראשונה והאחרונה...

וואט דה פאק איז פוגו?!!!!!??!! אני יודעת שזה סוג של ריקוד...נראה לי.. אבל מה זהההה?

Black Cat15

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

מעגל של אנשים בדרך כלל בנים כשיש שירים רוקיסטיים פשוט נדחפים למעגל ומתחילים לדחוף אחד את השני וללכת מכות... זהו בעצם

Bladayada

New member
לא הייתי קוראת לזה ריקוד......

זה יותר חבורה של אנשים... שפשוט נדחפים אחד על השני...אפילו בלי קצב
וזה כואב להיות בתוך פוגו מאוד כואב

למעלה