בוקר טוב בנות תחזיקו לי אצבעות

J-סיקה

New member
בוקר טוב בנות תחזיקו לי אצבעות

יש לי שקיפות עורפית היום ואני ממש ממש מתרגשת לראות את העובר שוב אחרי אולטרה סאונד ראשון שהיה לפני שלושה שבועות אני הולכת עם אמא שלי והיא הולכת לעשות לי סצנות כי היא כולה ג´לי (נכד ראשון....) זה הולך להיות שמח דרך אגב התשובות מתקבלות מידי כמו באולטרה סאונד רגיל נכון? אין מצב של פיענוח או משהו ... יום מוצלח לכן ג´סיקה

etilly

New member
בהצלחה ג´ס...

ותספרי לנו אחר כך למי הוא/היא דומה, טוב??

J-סיקה

New member
אין סיכוי שהיום

באמצע שבוע 12 יוכלו לראות את מין העובר נכון ????

anat_i

New member
בטח שיש סיכוי!

אני עשיתי בשבוע 11 וראו את מין העובר. שיהיה לך בהצלחה!!

נשמי

New member
ג´סי יקירתי ../images/Emo50.gif

אני עברתי את הבדיקה ביום חמישי וזה ממש נחמד ביאזה שבוע את בדיוק התוצאות במקום ואל חשש גם אמא שלי ג´לי (נכד/ה ראשונה) אולי ביחד הן יוכלו להיות אחלה
.... אז ספרי בערב איך היה ושוב
נשמי

shy-angel

New member
../images/Emo50.gif J-סיקה

תהני מכל רגע שאת יכולה להעיף מבט בצוציק/ית ! החלק הכי נחמד של ההריון, בעיני, הם בדיקות האולטרא סאונד !

לילך3

New member
אני מלאתי לוטו אתמול כדי לרכוש לי

מכונת אולטרה סאונד הבייתה. אין יותר כיף מלהסתכל עליהם... אבל לא זכיתי...

tonti

New member
מסכימה!

הייתי אתמול אצל הרופא וראיתי את הדג זהב. בא לי לבכות מרוב געגועים אליו! שיצא כבר!

shoshi1

New member
לילך חמודה,

משתתפת בצערך.. מצחיק לראות איך כל אחת מאיתנו הייתה קונה משהו אחר במליונים הללו. (מה תעשי עם האולטרא סאונד אחר כך?) בהצלחה בפעם הבאה!

J-סיקה

New member
או קי בננות אני פה

אחרי יום כיף עם אמא שלי ואחותי ובדיקה מהממת כזה כיף מעולם לא עשיתי בפגישה ראינו את הצ´ופצ´ילון שלנו בכל מיני פוזות ראינו אצבעות ואפילו ספרנו 10 ראינו את עמוד השדרה ואת הרגלים לא הצלחנו לראות את מין העובר אבל אני כבר קבעתי לי סריקה מוקדמת ואז אני בטוחה שיהיה יותר ברור הוא גדל נורא מאז לפני שלושה שבועות האולטרה סאונד הראשון היום גם עשו לי ניתור לב העובר וזה נשמע מנגינה לאוזן כל כך מרגיע לדעת שהכל בסדר בשקיפות עורפית ראו עובי של 1.15 ס"מ וזה מצויין (החל מ-3 זה בעייתי) זהו בנות תודה על החיזוקים והתמיכה ג´סיקה

ענתש

New member
איזה יופי!

אני זוכרת את האולטרסאונד הראשון שעשינו ושראו בו ממש ילד(ה) (אז חשבנו שזה אולי בן...). מדהים - נכון ??? איזה מרגש זה. אז שיהיה המון בהצלחה בהמשך, ושיצמח ויגדל לתפארת ...

למעלה