בוקר טוב בנות

בוקר טוב בנות../images/Emo15.gif

אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!!!!!!!!!!!! בנות, הכל בסדר עם החמות???? במתכונים עסקינן??????!!!!!!!! הגיעו ימות המשיח, תבורכו.

האמת שלא הרבה../images/Emo15.gif

המצב עם ההורים של יניב נשאר כשהיה. כרגע הם לא באים לחתונה. מאידך, אתמול היינו שנינו אצל הורי, סוף סוף סיפרתי לאמא שלי על ההריון(לאבא שלי גיליתי כבר בראש השנה). היא מאוד שמחה, חיבוקים ונישוקים. היא היתה ממש בסדר. סיפרתי לה בשקט במטבח שההורים של יניב כנראה לא יבואו לחתונה וגם לא לארוחה אצלה בשבת הקרובה. אמרה: וואו לא נעים, אמרתי: לא נעים לא נורא. מחכה כבר לשבוע הבא, גם חתונה , גם שבוע חופש ,שקט ושלווה. את לא שוכחת לברר לי,נכון? אני אבדוק גם אחרי החתונה באתר הדקה ה-90 ונראה מה יש. ביום ראשון הייתי אצל הרופא לבדוק שהכל בסדר אחרי מי שפיר וברוך השם הכל תקין. יותר מזה היום אני ממש מרגישה את העובר בוודאות. התחלתי ביום ראשון את החמישי. זה די מרגש. אל תשכחי שכבר 15 שנים לא הייתי בהריון. מה קורה איתך???? אכלת קצת ספינג´ lately ??!!

אני מאושרת שאת רגועה לפחות

מכל הסיוט הזה שנקרא "הורי יניב". טוב שהעברת את המסר לאמא שלך, לפחות לא יהיה לה למה לצפות. ומה עם מין העובר? שאלת? זה מעניין אותך? אני לא אשכח ואברר לך. (יש לי קשרים נהדרים בכמה בתי מלון ואוכל להוציא לך מחיר טוב, לא לדאוג) אני ספינג´? מה פ ת א ו ם ? (ננקה מהר את שאריות האבקת סוכר)

האמת, שעם חמות כזו, אז באמת

יותר עדיף שהיא תישאר בבית ולא תגיע לחתונה, שלא ישתחרר לה איזה בורג בטעות ותתחיל לעשות פדיחות
קחי הכל באיזי, ותסתכלי על חצי הכוס המלאה: בן זוג, עוד מעט בעל, תומך ואוהב. הריון יקר. שתי ילדות גדולות ואוהבות. ואותנו כאן, שמחבקות אותך. אז מה צריך יותר מזה

בולי27

New member
הי מותק../images/Emo70.gif איך את מרגישה../images/Emo35.gif

ומה שלום ה
יופי שאמרת לאמא שלך, ושיהיה כבר במזל טוב

הגנובה

New member
הי חמודה../images/Emo70.gif - אני הצטרפתי מאוחר

היום... ואני מאושרת לקרוא שהכל אצל אמא שלך עבר חלק, שסיפרת לה שייתכן ו"הם" לא יגיעו - והורדת את זה מהלב... פחות לחץ עלייך
, שהכל בסדר עם העובר - תני לו
בשבילי
ושמצב הרוח שלך טוב היום
שיהיה לך תמיד תמיד טוב

בוקר מעולה בנות../images/Emo15.gif

תודה לכולכן על התמיכה וה-
ה
בסדר גמור. אני בשבוע ראשון של חמישי וכבר מרגישה אותו דוחף לי את הבטן בכל מיני כיוונים. זה ממש נחמד ויניב מתרגש נורא. בסקירה המוקדמת ראו בן. האמת שנורא רציתי עוד בת. בכלל אני מתה על בנות אבל גם עמיתו´ש יתקבל בברכה. כל התייחסות לעובר מתחילה ב "עמית". עוד מעט תהיה תשובה למי שפיר ואז נדע בוודאות. ההורים של יניב עדיין לא יודעים על ההריון וגם לא ידעו עד אחרי החתונה. אם יחליטו לבוא או לא , אין לנו רצון שזה יהיה בגלל עמיתו´ש. מה שחיובי אצלי הוא שכל בוקר אצלי הוא יום חדש ואני תמיד קמה עם חיוך ובמצב רוח טוב. מאחלת לכולכן יום נפלא. לא לשכוח- סופשבוע מתקרב

נשמה, שיהיה במזל ו ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

טפו, טפו, טפו, טפו. מזל טוב לבעיטות של ה"צרצרון הקטן" (שיהפוך לנו לעמית במהרה אמן) מה שבא ברוך הבא והכל יתקבל בתשואות של שמחה. לא יבואו, כן יבואו זה כבר לא משנה. שילכו ל ....ן ולחפש את החברים שלהם. אל תתני למרירות שלהם להשתלט עלייך ועל אושרך. (האמת? בשקט בשקט (אף אחד לא שומע) את חושבת שאולי הידיעה על ההריון היה משנה אצלהם משהו בגישה? כי לדעתי עיקר פחדם היה ש "אולי" לא תביאי לו והנה זה כן. הה? מה דעתך?)

סיגליתי חומד ../images/Emo15.gif

יניב טוען שכל קשר אלי הוא מיקרי. מאז שהוא זוכר עצמו (מילדות) היא נתנה לו הרגשת דחוי כך שכל סיבה לנחס לו את החתונה תתקבל בברכה. גם אם ההריון ישנה את גישתם , אנחנו לא מוכנים לספר להם בשלב הזה. דוקא נשמע נחמד "סבתא סיגלית". welcome

omizu

New member
הכי חשוב - כולם בריאים ומה שבטוח

שדודות יש מלא וגם דוד אחד

למעלה