בוקר טוב בנות
אני צריכה עצה

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

fila

New member
בוקר טוב בנות../images/Emo24.gifאני צריכה עצה../images/Emo13.gif

בבקשה.... זוכרות שסיפרתי על חברתי הטובה ביותר(לשעבר) שילדה והתלבטתי אם ללכת או לא... בסופו של דבר שלחתי ברכה בדואר עם "מזל טוב, שמחים מאוד בשבילכם" ןאח"כ שמעון התקשר להגיד מזל טוב ודיבר איתה בקיצור הבוקר היא התקשרה אליו ואמרה לו "אני רוצה להזמין אתכם למסיבה שתערך.... בקיצור מה אני עושה? הוא אמר לה שהוא יבוא בכל מקרה והוא ישאל אותי אם אני באה.

תוכי

New member
לדעתי אם את מעוניינת

לחדש איתה את הקשר תלכי ואם לא בא לך לחדש את הקשר פשוט שלחי מתנה עם שמעון וזהו.

אתי@

New member
לפי דעתי זו הזדמנות מצוינת לחדש את

הקשר, ואני מאמינה, שלא שורפים קשרים
גם אם לא תחזרו להיות חברות נפש (ואולי כן), אולי סתם תהיו ידידות, ותמיד טוב שיש חברים...

fila

New member
../images/Emo41.gifאני ממש לא יודעת

אני מרגישה שלא עשיתי לה שום דבר רע אז למה אני צריכה לוותר? היא בהחלט חסרה לי בחיים היא ממש חסרה, למען האמת. אני לא חושבת שדברים יחזרו להיות כמו פעם ואני ממש לא יודעת איך ואם בכלל לבוא למסיבה הזאת. מה? אני יכנס אגיד מזל טוב קריר וזהו? לחבק? לנשק? ומה עם בעלה גם עליו אני כועסת שלא טרח ולו פעם אחת להרים טלפון אליי או אל שמעון ולשאול מה קורה או לאפה נעלמנו? אני ממש לא אחת שנוטרת טינה אבל הסיטואציה הזאת ממש מביכה אותי ובלי שום קשר אני כ"כ שמחה בשבילה היא ניסתה להכנס להריון במשך יותר משנתיים ובסוף בהפריה שעשתה יום לפני החתונה שלי נקלטה..... תמיד צחקנו על זה שהיא בהריון בגלל שנכנסה איתי למקווה, לקחה חינה מכף היד שלי בחינה ובגלל שברכתי אותה בחופה ונתתי לה מהיין של הקידוש.....
אני יודעת זה נשמע קצת כמו אמונות טפלות אבל מה זה משנה אם בסופו של דבר היא נקלטה?

kisses

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

קודם כל שאני שמחה לשמוע שהחברה הזו התקשרה והזמינה אותכם למסיבה. אני כן חושבת שאת צריכה ללכת כי מדברייך נישמע שאת ממש מתגעגעת אליה וזו הזדמנות נהדרת לחדש את הקשר אני בטוחה שבהתחלה יהיה קשה כי זה לא כמו שהיה פעם אבל לאט לאט הקשר יבנה ויתחזק ואני מדברת מנסיון אז אני מאחלת לשתיכן המון בהצלחה ואני מחזקת ידיך

maz

New member
אני הייתי הולכת

אני לא זוכרת בדיוק את הסיפור, אבל גם אם כעסתן ורבתן - חבל לשמור טינה. את עשית צעד לקראתה ששלחת לה את הברכה והיא עשתה צעד לקראתך כשהזמינה אתכם למסיבה. ולמה בעצם לא? אם את מתגעגעת אליה והיא חסרה לך - לא שווה לנסות לחדש את הקשר? אולי לא לשכוח מה שהיה, אבל להיות "גדולה" ולסלוח.

fila

New member
תודה../images/Emo24.gif

לכולן על העצות אני צריכה לחשוב על זה קצת...

מסכימה עם כל מילה

ללכת , בטח ללכת, ולסלוח על מה שהיה ולהתחיל מחדש. תמיד טוב לשמור על קשרים, את אף פעם לא יכולה לדעת לאן הם יובילו אותך...

מסכימה עם כל מילה

ללכת , בטח ללכת, ולסלוח על מה שהיה ולהתחיל מחדש. תמיד טוב לשמור על קשרים, את אף פעם לא יכולה לדעת לאן הם יובילו אותך...

למעלה