בוקר טוב בנות

מצב
הנושא נעול.
בוקר טוב בנות../images/Emo42.gif

בוקר טוב בנות

מה העלות של משאף???????? ומה בעצם הוא גורם? למשל:פרוגינובה לעיבוי רירית,אנדומטרין לתמיכה אחר ההחזרה. והמשאף,איזה תפקיד משחק?
. אני חברת קופת חולים כללית. Mרוצה מזל טוב על הכינוי החדש ולעין ה3 בהצלחה בניהול

אני מכירה משאף לצורכי דיכוי קל

בוקר טוב בנות

מה העלות של משאף???????? ומה בעצם הוא גורם? למשל:פרוגינובה לעיבוי רירית,אנדומטרין לתמיכה אחר ההחזרה. והמשאף,איזה תפקיד משחק?
. אני חברת קופת חולים כללית. Mרוצה מזל טוב על הכינוי החדש ולעין ה3 בהצלחה בניהול
אבל תני קצת יותר פרטים, על איזה פרוטוקול מדובר?

הפרוטוקול המדובר עבור מימי(הפונדקאי

אבל תני קצת יותר פרטים, על איזה פרוטוקול מדובר?
זה:את המשאף היא לוקחת בשילוב עם הפרוגינובה. מימי עדיין לא קיבלה ווסת.

העין ה 3

New member
גם אני מכירה משאף שנועד לדכוי הביוץ

זה:את המשאף היא לוקחת בשילוב עם הפרוגינובה. מימי עדיין לא קיבלה ווסת.
מתחילים "להסניף" זמן קצר לפני המחזור, והוא משפיע על הביוץ שאמור להתרחש כשבועיים אחרי המחזור. יש תרופות שונות שניתנות במשאף - מה שם החומר שניתן לה באמצעותו?

אםל2

New member
"סינרל" הוא דיכוי במשאף

מתחילים "להסניף" זמן קצר לפני המחזור, והוא משפיע על הביוץ שאמור להתרחש כשבועיים אחרי המחזור. יש תרופות שונות שניתנות במשאף - מה שם החומר שניתן לה באמצעותו?
"סינרל" הוא דיכוי במשאף
אני מקוה שתסתדר איתו, כי לא מעט נשים אלרגיות אליו.

ענת אם מימי צריכה לקחת סופרפאקט

"סינרל" הוא דיכוי במשאף
אני מקוה שתסתדר איתו, כי לא מעט נשים אלרגיות אליו.
אז זה משמש לדיכוי למניעת ביוץ במהלך הטיפולים ויש לי בבית בקבוק שהסנפתי ממנו יום אחד בלבד אז אם את מעונינת תרימי טלפון ואני יעביר לך את זה

כלנית תודה,אבל מימי אתמול קנתה 2

אז זה משמש לדיכוי למניעת ביוץ במהלך הטיפולים ויש לי בבית בקבוק שהסנפתי ממנו יום אחד בלבד אז אם את מעונינת תרימי טלפון ואני יעביר לך את זה
כלנית תודה,אבל מימי אתמול קנתה 2
משאפים במחיר של 410 ש"ח. ממש שחיטה
. בנות,אברר עם מימי את השם המדויק של התרופה. מימי טוענת שזה מר
בנות שאלה:אני צריכה לקבל כל יום,אם אני מקדימה את מימי בווסת זה לא נורא,או שהטיפול הלך פייפר
. המשאף נועד לסדר את זה לא?

כלניתי,דיברתי עם מימי,והיא מסניפה

כלניתי,דיברתי עם מימי,והיא מסניפה
סופרפאקט!. תגידי,שמסניפים אותו,המחזור צריך להגיע מהר? האם לוקחים את הסופרפאקט בשילוב עם הפרוגינובה? ושאלה אחרונה:האם הרית עם הסופרפאקט?(מותר לפנטז על ההצלחה
)

Mרוצה

New member
אני לא מבינה כלום במשאפים

בוקר טוב בנות

אני לא מבינה כלום במשאפים
אבל מאחלת לכם מכל הלב שזה יהיה הטיפול שיביא את האח/ות המיוחל/ת של מאי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה