בוקר טוב בננות ! ! !

dominogrose

New member
בוקר טוב בננות ! ! ! ../images/Emo13.gif

מה שלומכן הבוקר? יש פה מישהו..? או יותר נכון.. מישהי? מי בבי"ס? מי לא בב"יס? ולמי שלא בבי"ס.... למה?!?!? מאוד מאוד מאוד משועממת....... אז מי שפה... שתענה לי בבקשה, אני מממתתתההההה משיעמווםםם!!!!! ***דומינו***

Sugar_Lips

New member
בוקר טוב דומינו ../images/Emo13.gif

אני לא בבית ספר כי מחר יש לנו מבחן נורא נורא קשה במיתוג וחשמל.. אז כאילו נתנו לנו יום חופש ללמוד !
אגב..בת כמה את?
טלי

dominogrose

New member
מיתוג וחשמל? אמא´לה איזה מקצוע....

בטח קשה....
אז תגידי... נתנו לך חופש כדי להיות באינטרנט ?!!? בטח המורה אמרה "טלי כל כך אוהבת להיות באינטרנט, אז ניתן לכולכם יום חופש כדי שהיא תוכל להתחבר! ולמי שאין אינטרנט יכול ללמוד למבחן..." חחחחחחחחחח...... אל תשימי לב אליי.... קיבלתי היום וזה כנראה משפיע עליי!! חוץ מזה שאני סובלת כרגע מכאבי גב ובטן היסטריים!!!!! אגב, אני בת 18! סיימתי יב´... ואת? ***סיון***

Sugar_Lips

New member
חחחח ../images/Emo3.gif

אתמול הצלחתי לסיים את החומר.. אז היום אני אחזור על זה שעה או משהו.. חוץ מזה לא נראה לי שצריך יומיים כדי ללמוד וזה.. ז"א אני לא צריכה את היום הזה בשביל ללמוד..אבל אני שמחה שהמורים לא חושבים ככה
אני בת 15..ב "י"
טלי

ShmupyGirl

New member
הייייייייייייייי

שאלוווווווווווווום גם אני פה. אני גם לא בביצפר. א. כי אני ממש חולה ב. כי אני לומדת באקסטרני יוו איזה כיף הייתי בטוחה שאני אמות לי משעמום פה בדד...

ShmupyGirl

New member
תודה רבה

תודה תודה... מה עושים בימים משעמים כמו אלווווו?

Sugar_Lips

New member
הממ

את האמת.. אין לי מושג.. אני מתה משעמום..אין כלום בטליוויזיה.. אין אף אחד בבית.. באסה..
טלי

dominogrose

New member
איזה כיף לך!! לבד בבית....

אני פה עם אחותי.... את יכולה להזמין חברה, חברות, ידידים ידידות וכל שאר סוגי החבר´ה... חחחחחחחחחחחחחחחחח........... ***סיון***

dominogrose

New member
א א א א א א א ה ה ה ה ה ה ה ה ! ! !

המחשב של כל הזמן ניתקע, האינטרנט כל הזמו מתנתק!!!! מה עושים?!?!?!?!?!?! הציללללוווווו!!!!! אגב... החלמה מהירה מתוקה!
***סיון***

ShmupyGirl

New member
לא כזה כיף

אני כל יום, כל היום בבית לבד זה לא כזה כיף זה כיף שזה בערבים... PARTYYYYYYYYY אבל במשך היום זה חרא. במיוחד שכל החברות שלי : או בטיול שנתי או בחו"ל או בצבא או בשנת שירות בקיצר אף אחד לא בבית שלא לדבר על ידידים שלי...

למעלה