בוקר טוב! בקשה מכותבי המתכונים

Lcapone

New member
בוקר טוב! בקשה מכותבי המתכונים

יקירותי ויקירי, בכל פעם שאני משוטט ברשימת המתכונים שלנו, אני מתמוגג מנחת. רציתי לשתף כמה מחברי בנחת זו, והם התלוננו שהמתכונים נראים כקוד סודי של כת סגורה... כלומר, כתובים בלדינו. זה חביב וסימפטי עבורנו, דוברי הלדינו ברמה זו או אחרת. אבל, מי שאינו דובר לדינו, אינו מבין חלק ניכר מהמתכונים. לפיכך, אני מציע את הנוהל הבא: כותבי המתכונים יכתבו אותם בעברית. אם מישהו מתעקש, שיוסיף גם גרסה בלדינו. כך נהייה תקשורתיים ונגישים יותר ונאפשר גם לאלו שאינם מבינים לדינו להנות מהמטבח היהודי-ספרדי המפואר. חן חן על שיתוף הפעולה! בימים הקרובים אעבור על כל המתכונים הקיימים ואתרגם את אלו שיש לתרגמם.

רותי ב.

New member
אני חושבת שכדאי לכתוב אותם ככה,

הכי אוטנטי שאפשר, מי שירצה יתרגם, ומי שלא לא, ואנחנו תשתדל לתרגם את זה בפורמט המאמרים.

בואנוס דיאס ...וקפון יפה מאוד...../images/Emo106.gif

הרעיון של שתי הגירסאות כי באמת לפעמים אני מוצאת עצמי לא מבינה אזו מילה שלא נכתבה נכון או חסר במילים שלי... למרות שאני מדברת לדינו וכותבת פה... ובאמת אשמח אם תתרגם והדפיס הכל מחדש... חזק

Lcapone

New member
חיזוקים חיוביים- בדיוק מה שאני צריך

תודה על מילות העידוד. הנושא יטופל!

Lcapone

New member
יו יה אינטיינדי

היא מתכוונת שאתרגם את הדורש תרגום ואקליד זאת וכך אעשה על מנת שגם אלו שאינם דוברי לדינו יוכלו להנות

רותי ב.

New member
אבל יש שם אולי 2 מתכונים שלא

מתורגמים, שקשה להבין מהם את החומרים ואת ההוראות. ברובם יש תרגום בגוף הסרט. ורוב האנשים פה, רושמים גם בעברית . על איזה מתכונים בדיוק מדובר? גם אני הראיתי את המתכונים לאנשים, שלא דוברים את השפה, ועשו מהם כבר די הרבה דברים, ונהנו מאד, והבינו הכל.

רותי...אני התכוונתי........../images/Emo63.gif

שאני מדפיסה את המתכונים הנרשמים פה... מכיוון שאמי הייתה מכינה חלק ניכר מהמאכלים פה ולצערי היא כבר לא בין החיים ואין את מי לשאול אז אני מדפיסה לי וכבר הכנתי לי חוברת מטעמים... אשמח עם קפון יתרגם ואז הדפיס מחדש.. ערב טוב

למעלה