../images/Emo222.gifערב טוב עולם../images/Emo222.gif
וואלה.. קצת לפני סיום היום, גם אם היה לי יום מאד קשה במרכז יום, אני יכולה להצהיר כבר עכשיו על יום טוב, מלמד, פורה מאד. למדתי על עצמי היום כל מיני דברים, ובראש וראשונה זה לברך על המקום בו אני נמצאת. לא רק המקום הפיזי, כי אם המקום הרגשי והנפשי שלי. נדמה לי שאני לומדת להוריד לגשמי, ליומיום, תיאוריות שהיו רק בראש, מהפה לחוץ כבר שנים ארוכות. למשל שאין אדם מושלם אבל בהחלט יש אדם שלם, ולזה אני שואפת להגיע. להיות שלמה עם עצמי, להודות בחולשות ובקשיים שלי, להתמודד, ולזכור גם את הדברים הטובים שקיימים בי. למדתי שבכולנו יש כוחות עצומים. חלק מאיתנו משתמשים בכוח להרוס, וחלק מאיתנו משתמשים בכוח לבנות. הכוח הוא אותו כוח.. אנו בוחרים מה לעשות איתו. למדתי - שרק אהבה מביאה אהבה - משפט שנשמע כקלישאה לכל הדעות, ואולם מחשבה נוספת מלמדת אותי שהאימרה הזו נכונה ואמיתית, לפחות עבורי. למדתי שברגע שהמילה שנאה קיימת בלקסיקון, לא חשוב כמה אהבה ננסה למגנט לחיינו, זה פשוט לא ילך. וכשאין בי אהבה, היחידה שסובלת היא אני. למדתי עוד, שלא משנה מה אומרים לי, חשוב לי לדעת לסנן, לקחת את מה שאני מרגישה שמתאים, מה גם שרצוי לי לחשוב רק לרגע, מאין באות המילים שמופנות לעברי, מאיזה מקום רגשי או מנטאלי.. ולבחון אותן קצת יותר לעומק, הרבה בטרם אני בוחרת להיפגע
למדתי שאני אחראית על ההרגשה שלי, אני בוחרת להרגיש כך או אחרת, ולפני שאני מחליטה איך להרגיש, ראוי לי שאבחן את המניעים לבחירות שלי, בכנות שרק בתוך תוכי יכולה להתקיים. סיכומו של דבר, קשה - אבל לא בלתי אפשרי. בעיקר כאשר ההחלמה היא בראש מעייניי, בפרט כשקודם
אני חשובה לעצמי, כשקודם אני מעריכה את עצמי. וחשוב יותר - כשיש לי מטרה אמיתית וברת השגה. אולי גם זו אחת המשמעויות של
"רק להיום". להתרגש, להתלהב, לבחון, לאור מה שקורה כאן ועכשיו, עם עמה שפחות משקעים מן העבר או פנטזיות עתידיות. תודה שהגעתם עד כאן. אוהבת