בוקר טוב גברים
ונשים.

אש אש

New member
בוקר טוב גברים ../images/Emo150.gifונשים.

כשאתה מתחפר בתוך עצמך נסגר,מרוכז בתוכך אין אור במבטך, מה עובר לך במצב של מחשבה? אתה באמת לא שומע אז את הסביבה? אתה באמת לא רואה אותה מולך? הרי לא תמיד יש לך באמת בעיה סתם חושב איך להציל את העולם?

אלמרה

New member
כשאני? כשאני ניסגר זה רע...../images/Emo31.gif

פעמיים ניסגרתי והתחפרתי, לקח לי שבועיים של שתיקות רועמות -והתגרשתי. אסור ממש אסור להתחפר, ולדעתי זה מתכון בטוח לסתימת כל סיכוי... שכן הזמן לא מרפא ולא עושה שום כלום, לכל היותר רק מקצין פערים. רק דיבורים ורק שיחה פתוחה וגלויה ומיד! אור כבוי? אני בכלל לא רוצה לחשוב על כך. אין דבר יותר כבוי ממבט כבוי בעיניים. זו לא בעיית ראיה לקויה, זהו אוטם שריר הלב.

אש אש

New member
התכוונתי למשהו קליל יותר....../images/Emo140.gif

כמה פעמים שמענו את הילדים קוראים "אבא,אבא" כמה פעמים...עד שאבא "מתעורר": שומע" כמעט בכל בית:) (כמובן ללא הכללה),גברים שאני רואה אותם מהצד,לאו דווקא קשר זוגי,יש גברים שתמיד בוהים חושבים...מנותקים... אהבתי את שכתבת "זו לא בעיית ראיה לקויה,זה אוטם שריר הלב" אבל שוב לא התכוונתי לבעיה כואבת,סתם בחיי היום יום,כשהכול נחמד וטוב:)

כשהכל טוב ונחמד

אני מעופפת צוחקת שצריך לקשור לי חוט |ניצת עפיפון מוסמך|

אש אש

New member
גם שהילד קורא "אמא"../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

אין לי זמן לעוף בין הילדה שבי שמשתוללת לאמא הדואגת לאשה שמחפשת:)

../images/Emo6.gif

הילד קורא אמא??? בדרך כלל אמא צרכה לתפוס לו את החוט
בית של עפיפונים עם מלאן ת'לפים שלווה וחיוכים

s h o o s h a

New member
להיות ולא להיות

כן, זה קורה סתם כך, ללא כל סיבה נראית לעין (ותמיד יש איזו סיבה...) ואז ... מין שקט כזה שאופף אותי מנתק אותי מהסביבה לא רואה ולא שומעת גם לא רוצה שיציקו לי והילדים שלי יודעים על פי המבע הם כבר מבינים, אז לא באים מודה, לפעמים אני זקוקה לשקט הזה לניתוק הזה גם מהילדים וזה לא אומר לרגע שאינני אוהבת ושלא איכפת לי (גם אם אינני 'מתייחסת'...) זה רק אומר ש ... משהו קורה ואני לא ממש יודעת להסביר

Deerest

New member
מה ההבדל

בין מצב כמו שתיארת שבו הוא לא רואה אותה מולו, לבין מצב של מלל בלתי פוסק שבו, הוא לא רק שלא רואה, אלא גם לא שומע אותה מולו? רק תשובות מלאות בבקשה

למעלה