בוקר טוב גולשים יקרים

בוקר טוב גולשים יקרים ../images/Emo13.gif

בוקר טוב גולשים יקרים ואהובים , וברוכים הבאים לכל הגולשים החדשים , כאן ממלכת אינטרנשיונל
....
כתבה משעשעת על דנה מוואלה סלאב : http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1138801
מצעדים : גולשים יקרים , קודם כל ברצוני להודות לכם מקרב לב על כל הנתינה ההשקעה והתמיכה שלכם בדנה ובלאב בוי , הדבר בא לידי ביטוי ולאב וי בהחלט מצליח במצעדים, אני יודע שיש כמה מכם שנותנים את כל ליבכם ובאמת משקיעים. אתם רואים שאני ועופר מנחם עושים כל שביכולתינו לצפ'ר אתכם ולהעניק לכם בחזרה תודה והוקרה .... בשבוע הבא תתפרסם עוד שאלת חידון על דנה כמובן ובין הפותרים נכונה יחולק הסינגל החדש של דנה במקביל לסיכומי הצבעות .... אורן היקר יעלה בקרוב הודעת סיכום על מעמדו של לאב בוי במצעדים, מצבו טוב, מה שכן לצערי השבוע לאב בוי מסמן ירידה במצעד של גלגלצ אל המקום ה 13 , זה לא טוב כי זה יגרום למעמדו של השיר בתחנה להיחלש, אנו חייבים לתת את כולנו ולחזק את השיר שבוע הבא הוא חייב לרשום עלייה בחזרה אל עשרת הגדולים ..... אני סומך עליכם
.... בקרוב ייצא האלבום החדש של דנה, הפורום חוגג 4 שנים, מסע יחסי ציבור מאסיבי במקביל ליציאת האלבום , השקה רשמית וגדולה , ושלל אירועים
הולך להיות חם .... יום נפלא לנו

יאלה להפציץ לגלגלצ ...!!!!!!!!

יואו אני מזה מחכה לעוד הופעות שלה אני מרגישה שהיא שוב בתהליכי פריצה לקהל המגוון בישראל ..אמן ואמן !!

nerod 72

New member
../images/Emo41.gifעוד עדכון מהמם....../images/Emo41.gif

השבוע בפנאי פלוס כתבה גדולה על כל הציטוטים של דנה זוכרים שהבחור ההוא נועם אמר שזה יהיהה.. אז הנה - השבוע זה בפנאי פלוס.. למי שיש סורק, יהיה נחמד אם יהיה את זה גם אונליין.. תודה !

למעלה