מושיקו משה
New member
בוקר טוב גולשים יקרים , ../images/Emo24.gif
בוקר טוב לכל גולשי פורום דנה אינטרנשיונל .... קודם כל כמה מחמם את הלב לראות את כולכם כאן באווירה תומכת ואוהבת , זה מאוד חשוב לדנה ותודה רבה לכולכם על הכל
ראיתי את ההודעות של כולם , חלק העלו שאלות , חלק העירו הערות , ועל כן אסכם
קודם כל ראיתי שהיה כאן גולש שאמר שנראה לכם שדנה לוקחת את זה כל כך קשה ולא ישנה בלילות , אז אכן יש משהו בדבריו , זה אמנם מאוד לא פייר והצדק יהיה עם דנה, אבל דנה ממשיכה רגיל , במהלך סוף השבוע היו לה 2 הופעות גדולות , הופעות נופסות בקרוב, היא בהחלט לא נותנת לזה יותר מדי להשפיע עליה , מה שכן אני חושב שלנו זה כבר אמור להפריע יותר , כי אנחנו הקהל שלה , ואנחנו עומדים איתה ולצידה ובכזו קלות להוריד אמן מהאתר זה דבר שלא יעבור בשתיקה . במיוחד לא לאחר שהצבענו התקשרנו ותמכנו ... מה גם שדנה היא בין האמנים היחידים שלא מחפפים בכל הקשור לקליפים וכל קליפ שלה הוא ברמה גבוהה , ומי שבסופו של דבר מפסיד מכל הסיפור הזה זה הערוץ הרבה יותר מדנה .
ראיתי שרובכם צלצלתם ושלחם מיילים לערוץ , גם אני התקשרתי הבוקר לערוץ דברתי עם אחת המזכירות שם וכך אמרתי : " בוקר טוב לך , אני מבין הצופים הוותיקים של הערוץ וכיף ומחמם את הלב לראות שיש ערוץ שנותן במה ובונה תעשיית קליפים בישראל , אבל חרה לי מאוד לראות שהחלטתם להחרים את הזמרת דנה אינטרנשיונל בגלל טפשותו של יואב קוטנר שלוקח אתכם למטה הרבה יותר מאשר למעלה . אני חושב שאתם צריכים להתבייש לכם להתנהג ככה כלפי זמרת שנחשבת למכלת פופ , מישהי שקליפים שלה צעדו במצעדים הכי גדולים ב MTV מישהי שהקליפים שלה משדרגים את הערוץ שלכם ואם כבר רק בגללה הערוץ נראה מעט יותר מקצועי ומעניין . תהיי בטוחה שכל ההתנהגות שלכם פוגעת בכם הרבה יותר מאשר בדנה , שכן תצטרכו לזכות מחדש באמון של קהל מאוד גדול שמרגיש נבגד ומרומה . תהיי בטוחה שדנה תתמשיך הלאה אתכם ובלעדיכם , ולטובתכם האישית בלבד כדאי מאוד שיהיה אתכם , אני מקווה שברגע שיואב יעזוב תבינו שהוא רק הרע , ותצאו לדרך חדשה בה אתם מכבדים את האמנים בארץ ולא משחקים איתם משחקים . תעבירי את הלאה עד אז , הערוץ שלכם לא שווה כלום ! " אז היא אמרה לי , זו החלטה של הערוץ אבל אני אעביר את זה הלאה ... להמשיך להתקשר , לשלוח מיילים וללחוץ , שיבנינו שדנה אם כל הכבוד זו מלכה , ולא סתם זמרת
טל ערוץ 24 - 03766111 מייל - [email protected]
עמנאולה , כל הכבוד לך על הרעיונות והיוזמה , להגיש לדנה זר פרחים בשם הפורום יכול להיות רעיון נפלא , במידה ואת עושה זאת עדכני אותנו ונחזיר לך את חלקנו , לגבי עניין המייל והמסרים לדנה , אל תשכחו שכולכם מוזמנים להעביר מסרים לדנה קודם כל כאן בפורום , אחת ולתמיד תהיו בטוחים שדנה נכנסת לפורום ומתעדכנת בהכל , ומי שרוצה בפן יותר אישי יכול תמיד תמיד לשלוח לי מסר אישי ואני אדאג להעביר אותו לדנה , סך הכל זו אחת המטרות של הפורום .... ולא מעט פעמים העברתי מסרים וקשרתי בין גולשים לדנה , ורבים יעידו על כך
לכן עניין המייל פחות רלוונטי , עדיף שכל הודעה לדנה תעבור דרך הפורום , אבל תודה לך נשמה על הכוונה והנכונות
...
שני שאלת האם נראה לנו שעצומה תעזור , אם תקראי טוב מה שכתבתי תראי זה חלק א בתכנית , להכין עצומה הקוראת להחזיר מייד את דנה לערוץ ולהחתים את כל מי שרק אפשר ולדאוג להפציץ את הערוץ , אם זה לא יעבוד חלק ב ' הוא הפגנה , אנחנו פשוט נתארגן קבוצה גדולה של אנשים ונגיע למשרדי הערוץ עם תמונות שלטים ונפגין אודות ההחרמה זה כבר בטוח יעזור , אז אל תדאגי יקירתי כל מה שצריך לעשות נעשה
גלעד התמונות שלך של דנה שאתה עושה מקסימות , תודה
, ולגבי הבחור הנחמד שכתבת את השיר אירופה , אחלה שיר מאוד אהבתי , בהצלחה לך
.... ובכן זהו בנתיים , עדכונים נוספים בקרוב ...
אגב הלילה ליל הסילבסטר , דנה שלנו מופיע השבוע בהמון מסיבות סגורות , כולל הלילה , שלדנה שלנו שיהיה המון בהצלחה עם שלל ההופעות , ולנו חברי הפורום HAPPY NEW YEAR , שנה אזרחית חדשה נפלאה ומצויינת לנו , עם שלל נצחונות בשורות טובות ורק בריאות אור ואהבה
.... אני שמח לראות שהפורום השנה גדל והפך לבית חם להמון גולשים , המועדון שלנו הוא משפחת אינטרנשיונל , ונאחל לכולנו באמת שנה אזרחית מצויינת ורק אושר , חיבוק גדול לכולם , ואהבה מביאה אהבה לא לשכוח ... שנה נפלאה
בוקר טוב לכל גולשי פורום דנה אינטרנשיונל .... קודם כל כמה מחמם את הלב לראות את כולכם כאן באווירה תומכת ואוהבת , זה מאוד חשוב לדנה ותודה רבה לכולכם על הכל