בוקר טוב גולשים יקרים ,

בוקר טוב גולשים יקרים , ../images/Emo24.gif

בוקר טוב לכל גולשי פורום דנה אינטרנשיונל .... קודם כל כמה מחמם את הלב לראות את כולכם כאן באווירה תומכת ואוהבת , זה מאוד חשוב לדנה ותודה רבה לכולכם על הכל
ראיתי את ההודעות של כולם , חלק העלו שאלות , חלק העירו הערות , ועל כן אסכם
קודם כל ראיתי שהיה כאן גולש שאמר שנראה לכם שדנה לוקחת את זה כל כך קשה ולא ישנה בלילות , אז אכן יש משהו בדבריו , זה אמנם מאוד לא פייר והצדק יהיה עם דנה, אבל דנה ממשיכה רגיל , במהלך סוף השבוע היו לה 2 הופעות גדולות , הופעות נופסות בקרוב, היא בהחלט לא נותנת לזה יותר מדי להשפיע עליה , מה שכן אני חושב שלנו זה כבר אמור להפריע יותר , כי אנחנו הקהל שלה , ואנחנו עומדים איתה ולצידה ובכזו קלות להוריד אמן מהאתר זה דבר שלא יעבור בשתיקה . במיוחד לא לאחר שהצבענו התקשרנו ותמכנו ... מה גם שדנה היא בין האמנים היחידים שלא מחפפים בכל הקשור לקליפים וכל קליפ שלה הוא ברמה גבוהה , ומי שבסופו של דבר מפסיד מכל הסיפור הזה זה הערוץ הרבה יותר מדנה .
ראיתי שרובכם צלצלתם ושלחם מיילים לערוץ , גם אני התקשרתי הבוקר לערוץ דברתי עם אחת המזכירות שם וכך אמרתי : " בוקר טוב לך , אני מבין הצופים הוותיקים של הערוץ וכיף ומחמם את הלב לראות שיש ערוץ שנותן במה ובונה תעשיית קליפים בישראל , אבל חרה לי מאוד לראות שהחלטתם להחרים את הזמרת דנה אינטרנשיונל בגלל טפשותו של יואב קוטנר שלוקח אתכם למטה הרבה יותר מאשר למעלה . אני חושב שאתם צריכים להתבייש לכם להתנהג ככה כלפי זמרת שנחשבת למכלת פופ , מישהי שקליפים שלה צעדו במצעדים הכי גדולים ב MTV מישהי שהקליפים שלה משדרגים את הערוץ שלכם ואם כבר רק בגללה הערוץ נראה מעט יותר מקצועי ומעניין . תהיי בטוחה שכל ההתנהגות שלכם פוגעת בכם הרבה יותר מאשר בדנה , שכן תצטרכו לזכות מחדש באמון של קהל מאוד גדול שמרגיש נבגד ומרומה . תהיי בטוחה שדנה תתמשיך הלאה אתכם ובלעדיכם , ולטובתכם האישית בלבד כדאי מאוד שיהיה אתכם , אני מקווה שברגע שיואב יעזוב תבינו שהוא רק הרע , ותצאו לדרך חדשה בה אתם מכבדים את האמנים בארץ ולא משחקים איתם משחקים . תעבירי את הלאה עד אז , הערוץ שלכם לא שווה כלום ! " אז היא אמרה לי , זו החלטה של הערוץ אבל אני אעביר את זה הלאה ... להמשיך להתקשר , לשלוח מיילים וללחוץ , שיבנינו שדנה אם כל הכבוד זו מלכה , ולא סתם זמרת
טל ערוץ 24 - 03766111 מייל - [email protected]
עמנאולה , כל הכבוד לך על הרעיונות והיוזמה , להגיש לדנה זר פרחים בשם הפורום יכול להיות רעיון נפלא , במידה ואת עושה זאת עדכני אותנו ונחזיר לך את חלקנו , לגבי עניין המייל והמסרים לדנה , אל תשכחו שכולכם מוזמנים להעביר מסרים לדנה קודם כל כאן בפורום , אחת ולתמיד תהיו בטוחים שדנה נכנסת לפורום ומתעדכנת בהכל , ומי שרוצה בפן יותר אישי יכול תמיד תמיד לשלוח לי מסר אישי ואני אדאג להעביר אותו לדנה , סך הכל זו אחת המטרות של הפורום .... ולא מעט פעמים העברתי מסרים וקשרתי בין גולשים לדנה , ורבים יעידו על כך
לכן עניין המייל פחות רלוונטי , עדיף שכל הודעה לדנה תעבור דרך הפורום , אבל תודה לך נשמה על הכוונה והנכונות
...
שני שאלת האם נראה לנו שעצומה תעזור , אם תקראי טוב מה שכתבתי תראי זה חלק א בתכנית , להכין עצומה הקוראת להחזיר מייד את דנה לערוץ ולהחתים את כל מי שרק אפשר ולדאוג להפציץ את הערוץ , אם זה לא יעבוד חלק ב ' הוא הפגנה , אנחנו פשוט נתארגן קבוצה גדולה של אנשים ונגיע למשרדי הערוץ עם תמונות שלטים ונפגין אודות ההחרמה זה כבר בטוח יעזור , אז אל תדאגי יקירתי כל מה שצריך לעשות נעשה
גלעד התמונות שלך של דנה שאתה עושה מקסימות , תודה
, ולגבי הבחור הנחמד שכתבת את השיר אירופה , אחלה שיר מאוד אהבתי , בהצלחה לך
.... ובכן זהו בנתיים , עדכונים נוספים בקרוב ...
אגב הלילה ליל הסילבסטר , דנה שלנו מופיע השבוע בהמון מסיבות סגורות , כולל הלילה , שלדנה שלנו שיהיה המון בהצלחה עם שלל ההופעות , ולנו חברי הפורום HAPPY NEW YEAR , שנה אזרחית חדשה נפלאה ומצויינת לנו , עם שלל נצחונות בשורות טובות ורק בריאות אור ואהבה
.... אני שמח לראות שהפורום השנה גדל והפך לבית חם להמון גולשים , המועדון שלנו הוא משפחת אינטרנשיונל , ונאחל לכולנו באמת שנה אזרחית מצויינת ורק אושר , חיבוק גדול לכולם , ואהבה מביאה אהבה לא לשכוח ... שנה נפלאה

תודה רבה מושיקו על העידכון

אתה מדהים מדהים מדהים בקשר לזר פרחים אין לי דאגה ובקשר לאיימל טוב שעידכנת אותי אני יורדת מהרעיון,כי פשוט אנשים כותבים לי במסינגאר,ובהודעות פרטיות שהם רוצים להעביר דרכי לדנה מכתבים,אים אתה אומר שדנה ניכנסת לפורום וקראת תתגובות זה עולה על כל מכתב לפורום בימים האחרונים יש עליה בכח וההערצה אל דנה הכי מרגשת,אין לך מוסג כשאני פותחת את הפורום ותמיד הוא אצלי און ליין כל תגובה שווה מיליון מילים,באמת החברים הקבועים שבפורום עושים עבודה נאמנה ומגובשת כולנו איתך מושיקו ואוהבים אותך אתה הכח והמנהיגות שבפורום.ואני שומעת את זה מידידים מבחוץ שמחזיקים ממך המון שולחים לך המשך כח שנה טובה ושפע של אהבה, מחבקת אותך באהבה אין סופית לב יו חיים שלי

אני התקשרתי לערוץ

הפקידה אומרת שהגיעו מלא פניות וכל פניה מועברת הלאה היא מוסרת תודה על הפניה וכל כך מבינה את הצד שבא מצד דנה שולחת לכולנו בהצלחה ובסוף יהיה טוב!!

illuSion 18

New member
מושיקו טנקס על העידכון =] אבל...

אמרת על התוכנית של "תן לי חתימה" וראיתי ולא היה שום זכר אפילו קטן לדנה... מה שאני רוצה להגיד זה שאם יש פרק כזה על דנה מעריצים וכ'ו זה צריך להיות מהמםםםםםם חח =] אז אם ידוע לך משהו...

ZiV CoHeN8

New member
גם אני סתם ראיתי!!

יום חמישי סתם ראיתי את תן לי חתימה מושיקו אמרת לנו שדנה תופיע שם חח ואם יש עוד פרק אז נשמח אם תודיע לנו תודה! :) ודנהה אנחנו איתך באש ובמים וגם אם אפילו אם הערוץ הכי גדול במדינה יחירם אותך אנחנו איתך תמיד!

מושיקוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

תודה על העידכון... בהחלט צריך לצלצל קצת ולהרים לערוץ המעפן הזה... לא תקום עוד זמרת כמו דנה ומה לאאאאאאאאאאאאאא

בהקשר של "תן לי חתימה"

למען פנו אליי מההפקה של הסרט ורצו שאדבר אודות אהבתי לדנה , נענתי בחיוב , ואכן הצטלמתי לסרט , דברתי מכל הלב וסיפרתי בדיוק מה דנה בשיבילי . חיכיתי בקוצר רוח לסרט , ומס חברים אף סוקרנו לגבי התוצאה, רציתי להפתיע אתכם , לצערי מסתבר שהבמאית החליטה להוריד המון קטעים מהסרט ולהתרכז רק בשלושת הסיפורים המרכזיים . זה הסיפור המלא
העורך התקשר אליי היום והתנצל על שלא קבלתי על כך הודעה מראש ...

מושיקו אתה המנהל הכי מאמי שיש,מתה עליך../images/Emo24.gif

באמת באמת איןןן עליךךך
תודה רבה על כל מה שאתה עושה , ואין צורך להגיד שאני איתך ועם דנה לאורך כל הדרך
..

למעלה