בוקר טוב ! דיווח על התחלת התוכנית

Happy1

New member
בוקר טוב ! דיווח על התחלת התוכנית../images/Emo66.gif

אתמול בערב התחלתי את התוכנית "המואצת" לשוורצנגרים קטנים... מכיון שהחלוקה של הספורט היא על פני 5-6 ימים, יש ימים קצרים ויש ימים ארוכים. אתמול היה יום קצר של עבודה על שרירים ספציפים, 4 סטים, 12 חזרות של שרירי חזה, כתפיים, ובטן. הרגשתי טוב כי השרירים קיבלו מאמץ נאות. בדרך כלל אני מחפפת יותר בעבודת משקולות אבל הפעם מכיון שהייתי צריכה להתרכז רק על שרירים מסוימים לא הייתי בלחץ של לגמור מהר. כמובן שלא יכולתי בלי קצת ריקוד (במיוחד עם מוסיקת הרקע ששמתי) ולמרות שלא הייתי אמורה, עשיתי עוד 15 דקות אירובי. היום עבודה על שרירי היד, הגב והבטן ואח"כ 30 דקות אירובי. התזונה הולכת מצוין. מזמן כבר לא הלכה כל כך טוב. רושמת וסופרת את הקלוריות וזה עוזר מאוד למעקב. מותר לי הכל בגבולות ה- 1500 קלוריות. אין שום דבר שאסור. גם פופקורן נכנס אתמול לתפריט בתור נשנוש לאחר ארוחת הערב אבל כלל רק 3 כוסות (ולא 10). העובדה שאין לי תאריך יעד לירידה של 10 קילו מקלה במעט ועוזרת לי להרפות מהמתח. מי יודע ? אולי הפעם זה כן יעבוד ?!
שיהיה לנו יום טוב ותשמרו על עצמכם !

אביטל +

New member
הפי הפי הפי

בוקר טוב, שאלה טכנית לי - האם התוכנית מפרטת איזה תרגילים לעשות ? או שפשוט כתוב תרגילים לכתפיים וכו´. בקטעים האלה אני למשל עצלנית, אם אין לי תרגילים אני לא אחפש אותם. אתמול אני התחלתי לעשות תרגילי כוח לרגליים. סה"כ 20 דקות של תרגילים שונים. היה די מאמץ אבל אני מסוגלת ללכת היום אז זה בסדר
ובמובן שזה יעבוד !!! אכן פייטרית את
יום טוב

שלגיה**

New member
הי הפי

שני דברים לי אלייך... אני חוששת שאת תוכתרי במפגש הבא לסגניתו של אלי בענייני כושר משקולות ופעילות גופנית.... רק מלקרוא את הפעילות הגופנית שלך התעייפתי...! "אולי הפעם זה יעבוד?!" - אם תרצי ותאמרי שזה יעבוד אז זה יעבוד
שנית.. זה היום השני ברציפות שאני אוכלת פופקורן מול הטמבליזיה...האם זה אומר שנדבקתי ממך?
יום טופ ובהצלחה

אין כמו הדיווחים שלך לשיפור מצב ../images/Emo13.gif

הרוח על הבוקר! התוכנית נשמעת ממש טוב ואני שמחה שאת מרגישה טוב איתה! הפי, את הולכת לחדר כושר או עושה כושר בבית? שיהיה המשך יום יותר מוצלח ושמח. רבקה הדר

bell_bell

New member
הפי, איך אני מאושרת ../images/Emo24.gif

זו הדרך... (גם אם לא תראי ירידה של 3 ק"ג בשבוע....) אוהבת,

שרון ש

New member
וואו. איזה כח רצון.

כל הכבוד לכל המתעמלים!!! אצלי.. להוציא אותי מהבית, אחרי שהגעתי אליו זו כבר פעילות גופנית.. מאיפה יש לכן את הכוחות? אכן, הדיווחים שלכן עושים חשק.. נראה מה יהיה בערב כשאגיע הביתה.. כאמור, הקליטו לי את התוכניות של גלעד וחשבתי להתחיל עם זה.. התכניות האלה טובות? בכל מקרה- כאמור, כל הכבוד!!! יש חדשות עכשיו... כל כך עצוב... :((

אביטל +

New member
מאיפה יש כוח

האמת היא שזה מזין את עצמו. אחרי כמה ימים של פעילות גופנית מרגישים שינויים ברמת האנרגיה. זה עושה כל כך טוב שפשוט לא רוצים להפסיק. רק צריך להתחיל ולהתמיד קצת.

Happy1

New member
אני סגניתו של אלי ?! ../images/Emo6.gif

אין סיכוי. הלוואי ! אבל אני עדיין רחוקה מאוד מלהיות סגניתו של ה-מומחה...
ולגבי השאלות שנשאלתי...
אביטל - התוכנית אכן מפרטת אילו תרגילים ספציפים לעשות. מדובר ב-4 שבועות שונים אחד מהשני כשהמטרה כל שבוע היא "לזעזע" את הגוף ושלא יתרגל לשגרה. השבוע זה במקרה שבוע מפוצל שלכל חלק בגוף יש תרגיל אחד עליו חוזרים 4 פעמים. שלגיה - פופקורן זה חומר מדבק. מזהירה אותך מראש ! שלא תגידי שלא אמרתי ! רבקה - אני מתעמלת בבית. מכוני כושר לא כל כך בשבילי. ניסיתי מספר פעמים וכל פעם זה היה מבחינתי בזבוז כסף. יש לי הכל בבית, משקולות, מדרגה לאירובי (אפילו 2) חבל קפיצה, מזרון, קלטות וידאו (כ-50)...מי צריך לשלם כסף ? כמובן שאני כבר מתעמלת כ- 10 שנים כך שאני מכירה טכניקות ותרגילים. הייתי ממליצה למתחילים לקבל קצת הדרכה לפני שמחליטים להתעמל בבית... זהו, הולכת לעבוד. בטח לא תשמעו ממני עד אחה"צ ! שלכם תמיד....

.הפי, השתנית. ../images/Emo13.gif

מרגישים את זה בכתיבה שלך. בוגרת יותר, מתייחסת לזה במשהו אחרת ממקודם (תאמיני ל"קריאה" שלי
). הכוונה לא לפרטים הטכניים כמובן, מה אגיד לך: את לוקחת את זה שונה! וזה מדהים!! הדבר הכי חשוב שקורה לך (ועוד אתמול דיברנו על זה). וואו....הפי!! קשה לי יותר מזה לומר. רק שאני מחייכת מאוזן לאוזן ורואה שזהו רגע מיוחד.
רחב, דליה.

למעלה