בוקר טוב, האוטו שלי לא עבר טסט, כי צריך ללטש את הפנסים.

מינהר

New member
בוקר טוב, האוטו שלי לא עבר טסט, כי צריך ללטש את הפנסים.

איזה מן דבר זה? מוכרים פנסים שכל שנתיים-שלוש צריך ללטש אותם.

עמיקם10

New member
לא בטוח שזה יעזור..פעם אחת זה עבר

ושנה אחרי זה קניתי חדשים.אלפי שקלים. ובפורד לא היה להם והזמינו לי מארה"ב. בסוף היו לי שני זוגות בבוידאם. ואחד נתתי למישהו והעבירו אותו טסט בעזה. בודקים את עצמת האור אצל חשמלאי..והפתרון הוא פנסים חדשים. הפלסטיק דוהה ומתפרק בשמש.

עמיקם10

New member
היה לי פורד טרייסר- שהביאו רק שנה אחת לארץ מנוע 2000

משנת 97 - 2012 15 שנה..והחלפתי שלש פעמים פנסים-ז"א הם מחזיקים 5 שנים.בסוף מכרתי אותו ב-6000 שקל. אחת הטובות שהיו לי פרט להונדה סיויק -ההיברידי. שזה עולם אחר.

עמיקם10

New member
איחולים לשנה הבאה.

תתכונן להחליף..ואולי את האוטו..בהונדה זה גם קיים.

עמיקם10

New member
רואה סרט על האבוריג'נים באוסטרליה.

לצערי אני מוצא הקבלות בין התושבים המקוריים שם לבין הנעשה כאן. זה מה יש.
2. אגב יוסי שריד- שכותב בזעף נגד הכל-כולל שר החינוך- התפטר ממשרד החינוך בגלל פרשת סגן השר דהרי..למי שזוכר. אז הוא יכול להאשים רק את עצמו שעזב את המשרד. וזה היה בממשלת ברק שבמילא הלכה מהר מאוד.

היום חג לקולנוע הישראלי, בכל בתי הקולנוע

בארץ סרטים ישראלים ב-10 שקלים.

אנחנו נלך למפריח היונים.

ממליצה לראות את זינוק בעליה ואת אפס ביחסי אנוש.

י מ י ת 2

New member
יהי זכרו של מני פאר ברוך.

אמש שבתי מנופשון בן שלושה ימים בכפר בלום. טילנו, אכלנו, נחנו, שמענו מוסיקה טובה, לא שמענו חדשות ונהנינו. וחזרנו הביתה שמחים ועליזים . מה צריך יותר מזה?

יוליקה

Member
מנהל
איזה כיף לך...

לפני כשנתיים אולי שלוש...ביליתי סוף שבוע מדהים עם יהודית עדנה בכפר בלום...
היה זה חורף אמיתי עם גשמים ושלגים וסוף שבוע מוסיקלי עם מוסיקה רוסית....

עמיקם10

New member
מרגיז 'הראיון' האחרון עם מני.בשביל מה להראות אדם שראינו

אותו אחרת עשרות שנים בזמן טיפול ועוד תבדח על עצמו. אין גבול לרדיפה של התקשורת. ולא מוציאים לקחים.
ראיתי את הסרט על דיאנה-שאנשי תקשורת - רדפו אחריה -וגרמו להריגתה. והכל מגובה בעובדות.

אין שום ראיות, הכל סיפורים

הנהג נלחץ ונסע מהר ואיבד את השליטה על הרכב ונהרגו.
זה כל הסיפור.
אף אחד לא אמר לו לנסוע במהירות לא מותרת.
זה שהפאפאראצ'י רצו לצלם אותם ורדפו אחריהם ? זה לא תירוץ ובטח לא עובדות.

מענין, שאף ידוען עד היום חוץ מלקטר שהצלמים מציקים להם, איש לא הגיש תלונות, כיוון שזו חרב פיפיות:
הם רוצים לא להיות מוטרדים אבל רוצים שהצלמים יפרסמו אותם.
מי שהולך לישון עם כלבים, שלא יתפלא אם הוא קם עם פרעושים.....

עמיקם10

New member
הנהג נהג והפאפארצ'י פאפאארצ'י.

והסוף היה מוות. לפי החוק[ שלי]זו גרימת מוות. היא בכלל יצאה מכניסה אחרת במלון כדי שלא יצלמו אותה..ובכל זאת רדפו אחריהם.בכל מקום.
יום אחד יחוקקו חוק נגד זה. צילמו אותה בחופשות צילמו אותה בבית. בכל מקום. העיקר לקבל כסף בעד צילומים. אם זה נראה לך בסדר-אולי כדאי שתבדוק את אמות המידה לשיקוליך. לא כל דבר שאין נגדו חוק הוא בסדר. היום זה בפיסבוק שכל אחד כותב את מה שבא לו. וזה רק התחיל. ומתוך המאגרים של הטלפונים האקרים שולפים תמונות כשבא להם.

למעלה