בוקר טוב הבוקר, ומה חדש?!

אסתילי

New member
בוקר טוב הבוקר, ומה חדש?!

לכל משכימי הקום וגם לאלה שאחרי, יום חמישי חמים ונעים לכולם. ובשבילכן כמובן, הקדמתי לסרוק.... (פנאי פלוס)

kapit5

New member
בוקר טוב לאסתילי וכולם

תודה על הסקירה.אין כמו להתחיל יום עם סקירות כאלה.כן ירבו.

Nova5

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo186.gifבוקר טוב לכל המתוקיזות!

אסתילי, תודה על הסריקה, את ממש מקפידה... ללי, נהנת מהשלג?

ברייטינג יש אותה תמונה

ויש ראיון עם טמירה...ידעתם שהיא החלימה מסרטן השנה? ...איזה ייסורי מצפון אחרי כל "המחמאות" שלנו... אז טמירה אם את רואה את זה אז סליחה!!! אבל לענייננו...שואלים אותה, מה עם ג'קו? והיא עונה: ג'קו כאן כדי להשאר, הוא עובד על אלבום ומזכירה את הראיון האומלל..אני אנסה לסרוק לכן...אני לא ממש טובה בזה

a d i d a s 2 1

New member
לא ידעת שהחלימה מסרטן?

אז על מה ולמה חשבת שאומרים עליה שהיא אישה חזקה מאוד?

ממממ חזקה יענו בתעשייה..

גם טום קרוז נחשב חזק בהוליווודדד ... ולצערי הכרתי נשים "חזקות" שחלו נאבקו אבל הסרטן היה חזק מהן... (לוואקו ולי יש משו משותף... גנטיקה)

a d i d a s 2 1

New member
למה? יש לך בעיות לב? גנטיות?

גם לי יש..הרופא אמר שאני מוטציה.. טום קרוז איףףף וכן היא החלימה מהסרטן... אישה חזקה! :)

שונית 7

New member
חוץ מהסרטן היא עברה באותה תקופה

משבר כלכלי תמור והייתה על סף פשיטת רגל וגם מזה כידוט יצאה יפה מאד באמת אישה חזקה

Nova5

New member
אז שיהיה לה רק טוב בשנה הבאה

האמת לא התיחסתי אליה יפה בגלל הטיפול הלא נכון בג'קו.גם עכשיו יש מקום לשיפור... אבל אני מבינה הרבה יותר טוב, מה היא עברה. כנראה שגם בטדי כולם התרגלו לפיקוח ושליטה של היד החזקה שלה ולא תפקדו במלוא המרץ כשהיא הייתה חסרה. עכשיו באמת הגלגל מתחיל להסתובב לצד הטוב - ושימשיך ככה.

שונית 7

New member
נראה לי שהם פשוט נרדמו בשמירה

אני אחרי ששמעתי בגלי צהל יומיים אחרי הגמר את יעל דן משדרת את השיר המושמץ ידעתי שמתחיל סיפור של עליהום ואסור היה להם להפקיר אותו בראיונות.אבל נראה לי שעכשיו הם עובדים איתו די נכון.הם בטח מבינים איזה אוצר יש להם בידיים

Nova5

New member
בכל זאת, יש מקום לשיפור

וקודם כל לזרז את העניין של הפלייבקים הנוספים עוד מעט הוא התייבש... למרות שבחירת של 4 שירים הראשונים לפלייבקים הייתה נכונה בהחלט.

שונית 7

New member
נכון צריך להוסיף לו שירים דחוף

לרפרטואר .על אילו שפורים חשבת עוד?

a d i d a s 2 1

New member
הם מבינים טוב מאוד וידעו מההתחלה

אתמול אמרתי לתות בטלפון שאם הייתי במקום שלו.. הייתי שמחה מזה שיש לי "מעריצות" "מבוגרות" כי האמת היא שהיום זו לא בעיה להתברג למושא ההערצה של בני-בנות 12-17.. ויסלחו לי הקטינות כאן , אני לא מכלילה צריך פשוט להיות חתיך ולהנחות באקזיט או להשתתף בטלבומבלה... עצם העובדה שהוא מדבר, האמירות שלו, המוזיקה שלו לקהל מעריצים בוגר יותר, צריך לנפח לו את האגו הרבה יותר בגדול במקומו הייתי שמחה מזה שמעריכים אותי על המוזיקה שלי, הדבר הכי גדול שחלמתי עליו, ולא על היופי והמסיכות... וגם בטדי הבינו את זה מההתחלה, מדובר פה באשייות מלאת כריזמה..(במיוחד בשביל תות...ככככככריזמה במבטא פרסי..) וכשרון...שיש לה עוד הרבה מה להציע...

שונית 7

New member
אין ספק.מה גם שלבוגרות יותר יש יותר

כח וסבלנות להלחם .רב הצעירים תמכו בו לפני המשבר וקצת אחריו והתיאשו מהר מאד.אני מתכוונת למשל לקומונה ה"רשמית" שהיו מאד בעדו אבל התפרקו והשתתקו לגמרי ושליטל העירה להם על זה ענה לה מנהל הקומונה:מה את רוצה אין הופעות ואין כתבות מה את רוצה שנעשה. עומת זאת אצלנו עוד בימי הקומונה אנשים שלחו תגובות ומכתבים וענו לכל טוקבק אפשרי

למעלה