מעשה בקופאית נרגנית ,
היום בשיא החום נסעתי לידידי רמי לוי ,קניתי מה שקניתי , בדרך אספתי גם "ישראל היום "ועידיות אחרונות ", והיידה לקופה . בקופה יושבת קופאית נרגנת , שעוד לפני שהגיע תורי כבר הבנתי , שדבש , לא אלקק אצלה .מעשה שהיה , כך היה . בדיוק לפני שהתחילה איתי , ניגש בחור בדואי צעיר ושאל אם יוכל לעבור עם מוצר אחד בלבד . עניתי לו ,יאללה לך על זה , אין בעיה אמתין עוד כמה שניות . אבל הקופאית הנרגנת לא הסכימה ,יש קופה מיוחדת לעד 10 מוצרים , שילך לשם . אמרתי לה , מה אכפת לך אם אני מסכימה , לא ,היא לא מוכנה . ואז התחילה להעביר את המוצרים שלי . למזלי הצצתי במחשב וראיתי שהיא חייבה אותי ב2,5 ש"ח . שאלתי אותה , מה זה ?וענתה שזה המחיר , עניתי לה שתמיד העתונים חינם , שהרי את העיתונים לוקחים ביציאה מהסופר , [אני לקחתי מוקדם , כי בשעות של אחר הצהרים לא תמיד נשארים עתונים ] . קראנו לאחראית על הקופות שמחקה את המחיר . סיימנו , שילמתי , והלכתי לאוטו . באוטו , תחת עינו הפקוחה של המזגן בדקתי את החשבון . וראיתי שחייבה אותי ב5,20 ש"ח במקום 4.80 , על קרטונית של מיץ תפוחים . חזרתי לסופר לאגף המיצים, לקחתי את הפתק שעליו רשום המחיר והקוד , ואודרוב , לקופה הראשית . החזירו לי את 40 האגורות שלי .
אל הקופאית הזו , לא אחזור .