בוקר טוב. הביטוח מאשר לי שקבל מסמכים

מינהר

New member
אורית, בשבילך עכבר.

מינהר

New member
בוקר טוב. הביטוח מאשר לי שקבל מסמכים

ששלחתי. אבל לא אומר דבר כמה אישר. אני מחכה לשעה שמונה. כבר פתרתי תשבץ וסודוקו של יום אתמול. קמתי בשש.
מה שלום כולן?

הדסהש1

New member
בוקר אור ל 1במאי..איפה הימים שציינו את היום הזה.

כבר בקושי זה מוזכר..מינה הביטוח מאשר שקיבלו את המסמכים.ורק לאחר זמן מה הם מודיעים לך מה נקבע לך.זה הולך בעצלתיים...

מינהר

New member
הדסה, אנו יכולות לשיר חג חג היום לדגל האדום,

כמו פעם. אבל הקפיטליסטים שולטים, אז הס.

בוקר טוב

אני עדיין זוכרת את המצעדים החגיגיים של תנועות הנוער לכבוד היום הזה,
איפה הן היום, מינה, אל תהרגי אותי, אני לא חוגגת ולא חגגתי, רק מציינת,
היום הוא ערב יום השואה וגם את זה אני מציינת, כנראה שיש למשפחתי הגרעינית איזשהו חלק בזה, אבל לי זה לא ידוע, בשבוע הבא, כשיחול יום הזכרון לחללי
המלחמות השונות, שם יש לי חלק, מחר בשעה 10.00 אעמוד דום ביחד עם כל
עם ישראל, שלצערנו חלק לא יעמדו דום בהפגנתיות,
שיהיה יום טוב עד כמה שאפשר לכולנו.

מינהר

New member
ציפי כתבתי לך בפייס. בצ'אט.

אנו חגגנו כילדים את אחד במאי. היינו בבי"ס של ההסתדרות. שהפך לבי"ס בממלכתי. מאז שהקפיטליסטים בשלטון מזלזלים ביום הזה.

tamarsharoni

New member
מעשה בקופאית נרגנית ,

היום בשיא החום נסעתי לידידי רמי לוי ,קניתי מה שקניתי , בדרך אספתי גם "ישראל היום "ועידיות אחרונות ", והיידה לקופה . בקופה יושבת קופאית נרגנת , שעוד לפני שהגיע תורי כבר הבנתי , שדבש , לא אלקק אצלה .מעשה שהיה , כך היה . בדיוק לפני שהתחילה איתי , ניגש בחור בדואי צעיר ושאל אם יוכל לעבור עם מוצר אחד בלבד . עניתי לו ,יאללה לך על זה , אין בעיה אמתין עוד כמה שניות . אבל הקופאית הנרגנת לא הסכימה ,יש קופה מיוחדת לעד 10 מוצרים , שילך לשם . אמרתי לה , מה אכפת לך אם אני מסכימה , לא ,היא לא מוכנה . ואז התחילה להעביר את המוצרים שלי . למזלי הצצתי במחשב וראיתי שהיא חייבה אותי ב2,5 ש"ח . שאלתי אותה , מה זה ?וענתה שזה המחיר , עניתי לה שתמיד העתונים חינם , שהרי את העיתונים לוקחים ביציאה מהסופר , [אני לקחתי מוקדם , כי בשעות של אחר הצהרים לא תמיד נשארים עתונים ] . קראנו לאחראית על הקופות שמחקה את המחיר . סיימנו , שילמתי , והלכתי לאוטו . באוטו , תחת עינו הפקוחה של המזגן בדקתי את החשבון . וראיתי שחייבה אותי ב5,20 ש"ח במקום 4.80 , על קרטונית של מיץ תפוחים . חזרתי לסופר לאגף המיצים, לקחתי את הפתק שעליו רשום המחיר והקוד , ואודרוב , לקופה הראשית . החזירו לי את 40 האגורות שלי .
אל הקופאית הזו , לא אחזור .

מינהר

New member
ספרתי לתפוז על המצב. הם אמרו לי

להיות מנהלת בינתיים. בקשתי שעוד מישהי תהיה מנהלת והצעתי לציפי, ולאדזה שאמרו- לא. ולתמר- שלא ענתה למסר שלי. תמר אם את מוכנה, תודיעי לי בבקשה. הדסה, אם את מוכנה תודיעי לי בבקשה. ואודיע לתפוז. חשוב שיהיו 2 על כל מקרה. זוכרים שהיו לי בעיות עם העינים, ולא נכנסתי לפורום תקופה די ארוכה?זאת סיבה שצריך 2, וגם שלא יקרה כמו שקרה עם יעלי שעזבה בחטף.

tamarsharoni

New member
לא הצלחתי להכנס לתבת המסרים ,

&nbsp
בעקרון אני חושבת שבפורום כל כך קטן , כולה , 5 נשים מבוגרות . ממש אין צורך במנהלת . אם כל אחת תכתוב מה שהיא רוצה ואיך שהיא רוצה , אבל בכבוד , בלי לפגוע בזולת [ כל זולת שהוא ] , תענה בנימוס ובלי השתלחויות וניבולי פה. כמו שהיה עד לפני החג ,הכל יבוא על מקומו בשלום .

מינהר

New member
תמר, לפי הכללים של תפוז יש צורך במנהלות. נקודה.

ויש למנוע כניסת טרולים מסכסכים. ותגובות עולבות יהיו ככל שיהיו טרולים עולבים. ויש, לפי תפוז, למחוק גם ניסוחים בעייתיים, כמו שהיו כאן בעניין בישול יצורי אנוש. הפורום פתוח לכל ויכולים מחר להיות עוד משתתפים, ולא רק 5 נשים.

למעלה