בוקר טוב + הגיג

בוקר טוב + הגיג

בוקר טוב ליום ראשון. מה שלומכם? איך עבר הסופ"ש? מה מתוכנן להיום? אתמול היה בטלויזיה סרט שנעשה ע"י מתגוררי בית פוירשטיין. אנשים עם מוגבלות מסויימת. הכנות בסרט הייתה כ"כ גבוהה. זה כ"כ ריגש אותי. הם דיברו שם על החסרונות בחיים שלהם, בכזה גילוי לב. אולי מתוך השלמה. השלמה. הם באמת צריכים להשלים ולקבל את עצמם, בדיוק כמו כל אחד מאיתנו, כאן. והיה שם אחד - שנפגע, כי ניסה להתאבד. פעם היו לו חיים "נורמאליים". שאלו אותו מה יהיה בעתיד, בעוד שנה, בעוד שעה. לא יודע, הוא השיב. ומה עכשיו? עכשיו אני כאן. וזה מה שחשוב? כן.

s h i r k u s h

New member
זה באמת מה שחשוב- שאנחנו כאן.

ו... בוקר טוב
היה מתוכנן לי שיעור נהיגה
אבל נדחה למחר, אז חופשייה עד 12, ואז עובדת עד 16:00, ובערב שיעור פיתוח קול וידיד טוב שלי מגיע לשמוע אותי שרה

בוקר טוב

לגבי שבת הייתי כול השבת בבית אני מצוננת נורא וגם היום אני בבית לגהי השאלה אני לא חושבת שצריך לחשוב רק על כאן ועכשיו צריך לחשוב על העתיד אם לא הייתי חושבת על העתיד בתקופה שהייתי כול היום בבית ול עשיתי כלום לא הייתי יוצאת לעבוד לא הייתי מתחילה ללמוד ואני בספק אם הייתה איזה שהיא התקדמות אצלי אני לא חושבת שתמיד צריך לקבל את עצמינו איך שאנחנו אם יש אפשרות לשנות לטובה אז למה לא ?

מסכימה איתך - באופן מסויים

בודאי שצריך לחשוב על העתיד, כמו גם שלא צריך לשכוח לגמרי את העבר. לא צריך להיות מנותקים, סה"כ. אבל בד"כ יש נטיה דוקא לשכוח את ההווה. לגבי קבלה עצמית - זה לא אומר שאם אני מקבלת את עצמי, אז אני לא רוצה לשנות שום דבר ואני נכנסת ל"תרדמת". ההפך. בודאי שאני רוצה לשנות, ולשפר - אבל כל אלה, לא גורמים לי לשנוא את מי שאני בהווה. למשל - אם אני לא אוהבת היום את הגוף שלי, ורוצה לרדת קצת במשקל - זה לא אומר שאני לא מקבלת את עצמי כפי שאני היום - אני יוצאת, פוגשת אנשים, וממשיכה בחיים. מקבלת את העובדה שבתקופה מסויימת אני איראה X ובתקופה אחרת Y וכל תקופה לגופה (
ביטוי מתאים, לא
)

כשאמרי לקבל

התכוונתי שאני אגיד לעצמי זה מה יש ואת זה אני לא חושבת שאני צריכה לקבל אני חושבת שאני צריכה לשאוף לשפר את מה שניתן לשפר

BellA עלמה

New member
קראתי באיזה עיתון באנגלית

על תופעה שנקראת analysis paralysis שבקיצור מדבר על זה שלפעמים אנחנו נותים יותר מידי לעשות אנליזה של דברים ולפעמים זה עלול לשתק.

למעלה