בוקר טוב, הגיע אלי מכתב תגובה לארז ביטון

מינהר

New member
יוליקה, לא מתבלבלת בכלל. קראתי שיר ישן שלו

על קיפוח.
ואביהו מדינה צדק במאבק שלו שישמיעו ברדיו גם מוסיקה של יוצרים מזרחיים. הוא אהוב עלי מאוד.

י מ י ת 2

New member
מינהר , פתחי את גוגל ותקראי איך הגרמנים כבשו את

דנמרק ובשלב מסוים רצו להכיל את הפתרון הסופי על יהודי דנמרק במבצע גבורה הבריחו הדנים את כל היהודים לשבדיה שהיתה ניטרלית וכך ניצלו יהודי דנמרק.

יש לנו נטיה (אולי טבעית( לשפוט כל דבר לפי היחס שלהם לישראל. אבל זה שהם מתנגדים למדיניות הכיבוש וההתנחלויות זה לא אומר שהם נגד ישראל זה אומר שהם נגד המדיניות של ממשלת ישראל וכך גם ישראלים רבים טובים ונאמנים מתנגדים למדיניות הזו שסופה להוריד את כולנו שאולה.

מינהר

New member
ניומה את צודקת בעניין דנמרק.

עניין כיבוש או לא- זה נושא אחר.

יוליקה

Member
מנהל
אפילו בסרט אקסודוס מוזכרים הדנים

איך הם נהגו כלפי היהודים...
קארן מספרת שם לדב לנדאו שהיהודים נאלצו לשאת את הטלאי הצהוב
ומלך דנמרק יצא לרכב על סוסו כשהוא גם נושא את הטלאי הצהוב...
נכון, זה רק סיפור שליאון יוריס המציא אבל הוא מתבסס על מציאות...

שבדיה נגד ישראל.

היו הרבה מאוד התבטאויות של אישים שבדים נגד ישראל.
מאידך, הם בשקט בשקט מקבלים לארצם מאות אלפי ערבים שמקבלים יחס מיוחד ומתרבים בקצב מהיר.

אחותי, אזרחית שבדית מזה 40 שנה, החליטה לחזור ארצה אחרי שבעיר מגוריה "מאלמה" הגיע המצב היום ש-25% הם ערבים שנהגו להתעמר בה ולהציק לה על בסיס יומי, וכאשר ניגשה למשטרה להתלונן, התגובה היתה:"מה את מתלוננת, את יהודיה, לא?"

זו איננה אנטישמיות ?

יוליקה

Member
מנהל
ברור שזו אנטישמיות

אבל בניגוד להונגריה למשל שגם שם האנטישמיות הרימה ראש
הממשלה איננה משתפת פעולה... בשבדיה רבע מהתושבים מוסלמים
לכן הממשלה משתפת איתם פעולה.

superman1234

New member
בשבדיה סה"כ 6% מוסלמים נכון לפברואר 2016

לא ברור לי המישפט : "ערבים שנהגו להתעמר בה ולהציק לה על בסיס יומי".

אין כוח בעולם שיגרום לשוטר שבדי או לאיש ציבור שבדי לומר : "מה את מתלוננת, את יהודיה, לא?"

הממשל השבדי אינו אוהד את הממשל בישראל (בלשון המעטה). זו אינה אנטישמיות.

ישראל מעניינת את האזרח השבדי הממוצע, בערך כמו שאותנו מעניינת פאפואה ניו ג'יני.

לא ברור לך משפט פשוט בעברית ?

אם אתה לא מבין משפט פשוט בעברית, אזי על מה אתה מתדיין ?
אתה לא היית שם במעמד האינצידנטית שהתרחשו, ואין לך שום מושג, רק זורק מילים חסרות אחריות.

לא מענין אותי כמה ערבים יש בשבדיה, אני אמרתי כמה יש במאלמה.

משך 40 שנות היות אחותי אזרחית שבדית, מעולם לא היתה לה שום תלונה.
אני עצמי מכיר את השוטרים השבדים והם לא נורא נחמדים (אלי כן היו כיוון שאני חבר איפ"א) ראיתי התנהגות כלפי אחרים, בעיקר מי שאיננו שבדי במקור.

התלונות שלה החלו בשנה האחרונה עם התגברות גלי ההגירה המוסלמית לשבדיה, מה שהביא לבסוף לעזיבתה וחזרה ארצה אחרי 40 שנה.

superman1234

New member
מר אדון שפירא היקר

1. תביא בבקשה לינק שמאשר ש 25% מתושבי מאלמו הם מוסלמים. עדות של אחותך אינה רלוונטית.
2. לא ברור לי כיצד ,למה ומדוע נתפלו לאחותך והציקו לה כדבריך מידי יום ביומו. יתר מכך, בהכירי את עובדי הציבור בשבדיה, (בין היתר משטרה), אני חוזר ואומר שאין מצב שתינתן תשובה כפי שציינת.
3. אחרי 40 שנה בשבדיה, אחותך אמורה להיות ולהתנהג כשבדית לכל דבר ועיניין.
4. אין צאנס שתבדיל בין אזרח יהודי שחי בשבדיה 40 לבין אזרח שבדי רגיל למעט מצב שהוא חובש כיפה. אני מניח שאחותך אינה חובשת כיפה.

לסיכום : אם אינך יכול לאשר את שכתבתי בסעיף 1, אני מציע לך להפסיק להשתמש במנטרה : "מניסיוני" או להציג מצג שוא של ידען בר סמכא
מפני שאינך כזה. מרבית הסיפורים שלך מוגזמים או מצוצים מהאצבע ובדרך כלל גם אינם רלוונטים לדיון.

העקשנות שלך , בעוכריך. ראה הסיפורים על "רכבת העמק", "כרתים", "עשרת הדיברות" ועוד....., כי לדעתי אתה חוקר מעולה (לא משטרתי !!) אבל הצורך שלך להיות הצודק הבלעדי בעוכרך. ועל כך, חבל.

מינהר

New member
סופרמן, לאן נעלמת עד היום?

ופתאום נזעקת להגן על המוסלמים של שבדיה.

superman1234

New member
כפי שהגבתי כאשר נתקלתי בניק שלך לראשונה....

את צריכה באופן דחוף לשפר את יכולת הקריאה שלך והבנת הכתוב !!.
במצבך, בעיות בהבנת הנקרא יכולות לגרום לקומפליקציות נוראיות (כדברי הגשש)

אין שום סיבה להגיב על אוסף כזה של השמצות. נקודה.

ההתנהגות שלך איננה מתאימה לפורום בו אנשים מתייחסים אחד לשני בכבוד.
אתה חסר כבוד מוחלט ומחפש רק להתנגח למרות שאתה לא צודק . לא איתי.
נקודה.

superman1234

New member
אתה באמת לא חייב להגיב.

אבל כאשר אתה מעלה פוסט אינפורמטיבי, ומטילים ספק בתוכנו, נסה לשכנע באמיתותו על ידי הבאת אסמכתאות ולא על ידי "קלוץ קשס".
אתה לא מסוגל להתמודד עם עובדות שאינן מתאימות לתיאוריות שאתה מפתח. חבל.

נסה להיעזר במינה(ו)ר אולי יש באמתחתא איזה מידע שאפילו היא אינה מודעת לו.....
https://he.wikipedia.org/wiki/מיקרוסקופ_מנהור_סורק

יוליקה

Member
מנהל
ההתנסחות שלך, אינה מקובלת כאן

שלחתי לך מסר.
אנחנו כאן לא ב"פופוליטיקה" אנחנו מדברים ולא גוערים באף אחד.

תודה

אחותי הגיעה לשבדיה דרך נישואין ונשארה שם כי מצא חן בעיניה אורח החיים והאנשים, אבל אחרי 40 שנה של אזרחות שבדים כאשר ראתה לאן הרוח נושבת, החליטה לחזור ארצה למרות כל הקשיים .
גם בינתיים התעדכנתי שאחוז המוסלמים במאלמה כבר 30% והיא העיר הרביעית באירופה עם אחוז גבוה של מוסלמים.

היא אחות סיעודית מוסמכת ולא כל כך מוצאת עבודה שלא מתכוונים להפוך אותה לסניטרית, אז פעם בחצי שנה היא טסה לשבדיה לעבוד חודש-חודשיים, כדי להתפרנס לחצי השנה הבאה.

אני הייתי שם מספר פעמים והייתי גם אורח המשטרה וראיתי מה קורה, והבעיה המוסלמית קשה יותר ממה שהם מוכנים להודות.
אותי ניסה לשדוד ערבי, אבל כששמע אותי מקלל אותו בערבית וראה פצ' על המעיל "אינטרנשיונל פוליס", הסתלק. יותר לא חזרתי להלך שלא במקומות מרכזיים.

עזרתי למשטרה שם רבות בנושאים שונים (והיו נושאים שהם התקדמו יותר מאיתנו) ולאות הוקרה קיבלתי את פסל השוטר השבדי מזכוכית, מה שנחשב מאוד.

גם משפחתה של אמי נשרפה בעיירה בבלארוס -

- לאחר שהובלה יחד עם כל היהודים בעיירה (ראקוב) לבית הכנסת. היא עצמה נשלחה למחנה ריכוז שטוטהוף, ליד גדנסק, שהיה גרוע מאושוויץ.

גם משפחתה של אמי נשרפה בעיירה בבלארוס -

- לאחר שהובלה עם כל היהודים לבית הכנסת. שם העיירה - ראקוב. היא עצמה נשלחה למחנה הריכוז שטוטהוף, שהיה גרוע מאושויץ.

למעלה