בוקר טוב, הדלקת שלך חזרה

בוקר טוב, הדלקת שלך חזרה

מאתמול בערב אני שוב עם כאבים מטורפים בכף הרגל שהציקו כל הלילה, ודווקא לפני ערב וסופ"ש שבהם תכננתי קצת סידורי פרה-לידה ושופינג עם חברה טובה.
עדיין אסור לקחת נודגי דלקת, וולטרן לא מדגדג לי, המדקר שלי יקר לאללה (וגם לא נראה לי שטיפול אחד יעזור). בקיצור - במקום להנות מהשבועות האחרונים שאפשר לישון עד מאוחר ולצאת בספונטניות מהבית, כואב לי לאללה.
לחברה, שביקשה ממש יפה, אישרתי לקנות דברים לעוברית ביריד החלומות של נתנאלה, בתנאי שהיא לא מראה לי כלום בינתיים.

אה, וגם קיבלנו את העגלה שהזמנו באינטרנט! היא מאוחסנת אצל אמא שלי, אבל העזתי לפתוח אותה בלי התקף חרדה ואפילו הצלחתי לקפל בחזרה בלי להוריד לעצמי אצבע. עכשיו רק צריך שבן הזוג יפענח את הציורים (ההוראות בסינית) ויבין איך מרכיבים את האמבטיה במקום את הטיולון, או לקוות שהיא תלמד לשבת ממש ממש מהר

ואפילו העזתי להזמין כסא בטיחות, שיגיע מתישהו מחו"ל עם אחי, אבל כל השאר שאמא שלי לוחצת כבר להזמין יחכה בסבלנות עד אחרי הלידה.

זה הדבר היחיד שהרופאה אמרה שמותר

ולמשך לא יותר משבוע.
עכשיו המצב קצת יותר טוב, עדיין קצת כואב לדרוך, אבל לא ברמה שמפריעה לישון.
יש לי תור לאורתופד בשבוע הבא (בלי קשר, בגלל הגב הדפוק שלי אני צריכה אישור אורתופד כדי לקבל אפידורל, מסתבר), אז אולי גם יהיה לו רעיון יצירתי לגבי הרגל.

לא הייתי מורחת,

החומר הפעיל בוולנטרן הוא נוגד דלקת NSAID וההשלכות חלילה הן מאוד חמורות. אולי מותר בגלל שזה מריחה מקומית, והספיגה לכלל הגוף היא מועטה, אבל אני לא הייתי נוגעת בזה.

טוב, נלחצתי ובדקתי

בעיקר כי לפני כמה חודשים מרחתי וולטרן במשך כמה ימים (עכשיו מרחתי רק איזה פעמיים-שלוש). ממה שראיתי, במהלך הטרימסטר השני זה לא נורא, אבל ההמלצה היא להימנע בשבועות האחרונים להריון. הרמתי טלפון לרופא שלי והוא אמר שאין בעיה עם וולטרן. בכל מקרה המצב הרבה יותר טוב אז אני אפסיק למרוח ליתר בטחון.
ודעי לך שהמילה NSAID החזירה אותי לקורס בפרמקולוגיה שעשיתי לפני איזה עשור והדחקתי טוב טוב

אז כדי להוסיף על הדלקת הכואבת בלאו הכי...

היום, במסגרת ויכוח עם עיריית ת"א על דו"חות חנייה, ניסיתי לצלם את השלט עם הוראות החנייה בכניסה לרחוב ליד הבית. הלכתי אחורה כי לוודא שכל השלט נכנס בתמונה, ועוד קצת אחורה, ועוד קצת... ואז נגמרה לי המדרכה. לא נפלתי, אבל נחתתי ממש ממש לא טוב על כף הרגל הדואבת

&nbsp
אחה"צ הייתי אצל האורתופד שאמר ש:
1. הפתרון היחיד לדלקת הוא ללדת (עד אז אי אפשר לעשות כלום)
2. צפי לשלל כאבים בשלל מפרקים עד הלידה ואחריה
3. מי המטומטם שאמר לך שצריך אישור אורתופד בשביל אפידורל כשיש בעיות גב? פגועי גב מקבלים הרדמה אפידורלית לפני ניתוחים!
&nbsp
בקיצור - בזבוז של שעתיים בפקקים, חיפושי חנייה והמתנה בתור.
&nbsp
א-ב-ל - רק מלהסתכל על השם של האורתופד נזכרתי שדרכינו הצטלבו לפני 15 שנה בערך, כך שתחושת הנצחון על הטמטמת כמעט והייתה שווה את בזבוז הזמן הזה.

זה לא נצחון על הטמטמת

נפתח לך אשנב לשפיות, ותיכף נסגר, זה הכל.
יופי שאפידורל לפנייך אם תרצי אחד
לגבי הרגל גם אני יכולתי להגיד לך שיש לחכות ללידה (שמעתי את זה 4.5 חודשים על פריצת דיסק, יש לי מגוון אינטונציות משעשעות לזה...)
וזהו. לשבת עם רגל מורמת וכפכפי בירקנשטוק

תרגישי טוב

גם בלי קשר להריון

כשהגב שלי מחליט להתעלל בי אין מה לעשות בעניין. ארקוקסיה לא מדגדגת אותו, הרופא לא ממליץ על ניתוח (על אחת כמה וכמה לאור העובדה שמדובר בבלט ולא בפריצה) ולוקח חודשים של דיקורים ופיזיותרפיה וטיפולי כירופרקט כדי להעלים את הכאבים. לא רוצה לעורר את מרפי מרבצו, אבל אולי העובדה שאני מקפידה לשחות בזמן ההריון מנעה (לפחות עד כה) התפרצות חדשה.
בירקנשטוק יש, כאלה של טבחים. זה בערך הדבר הכי חם בעולם (וגם דורש גרביים). מעדיפה לחכות ללידה בכפכפים ובישיבה

למעלה