בוקר טוב הונגרים יקרים

ישRאל

New member
בוקר טוב הונגרים יקרים

מה שלומכם מזמן לא ביקרתי אתכם למרות שלפעמים אני ניכנס לקרוא מה שלומך טומי?מזמן לא התראינו,,רציתי לעדכן אתכם שב-19/5/04 כלומר ביום רביעי בשבוע הבא אני טס להונגריה,,יחד עם אמא שלי שהיא כבר בת 83 והולכת בעזרת הליכון כך שהפעם אני מלווה אותה , היא רוצה עוד פעם אחת לבקר את משפחתה ,ולבקר בעיר הולדתה (KESZTHELY),אני כבר ביקרתי בהונגריה לפחות 20 פעם כך שאין משהו חדש בשבילי ,אולי אבקר במוזיאון השואה שניפתח לא מכבר,ובמתחם ה"בזיליקה" ששופץ,או אולי יש למי מכם עוד רעיון. ( B T ב MARKO UTCAI FOGHAS כבר ביקרתי חה חה חה ) אולי איזה שוק חדש שעדיין לא גיליתי,,

ישRאל

New member
וגם בדיחה על פולנים

מותר לנו לא?? בחור פולני מביא הביתה שלוש בחורות ואומר לאימו: "אמא, אחת מהבחורות האלו היא כלתי לעתיד! נראה אם תנחשי מי זו". אמו הפולניה בוחנת בעיון את שלוש הבחורות. כעבור כמה דקות ניגש הבן ושואל: "נו, את יודעת?" אומרת האם: "כן, זו האמצעית". אומר לה הבן: "כל הכבוד! איך ידעת?" עונה האם: "מהרגע הראשון לא סבלתי אותה".

vera2

New member
לישראל שלום.../images/Emo160.gif

נסיע טובה לך ולאמא שלך. תיסעו בשלום ותחזרו לשלום.

ברק 188

New member
וורה רק אחת לישראל, קבל גם ממני

נעימה וביקור מהנה, ולא לשכוח ביש-בלי
לפח(י)ות אחת בעבורי. צאתכם ושובכם בשלום.

טומי*

New member
../images/Emo160.gif נעימה לך ישראל......

והרבה בריאות טובה לאימך! תבלו טוב שם, אין לי ספק בכך.

ישRאל

New member
תודה תודה טומי,,,

אולי במקרה אתה יודע באיזה רחוב נימצא מוזיאון השואה החדש בבודפשט??

טומי*

New member
../images/Emo92.gif ישראל

Nyitvatartás / Opening Hours Kedd-Vasárnap: 10-18 Hétfő: ZÁRVA Tuesday-Sunday: 10-18 Monday: Closed Cím/Address: H-1094 Budapest, Páva u. 39. Tel: 455-3333 Fax: 455-3399 ז"א יום שני סגור

למעלה