בוקר טוב הורים - אמהות - שאלה

orli997

New member
בוקר טוב הורים - אמהות - שאלה

אז ככה אני מתלבטת בנושא גמילה מהנקה, ביתי בת 2+ עדיין יונקת ולא ניראה כי היא מתכוונת להפסיק, האמת די נימאס לי וניסיתי להפסיק אך היא ילדה עקשנית ונחושה כניראה יותר מאמא שלה, כל שאר ילדי הפסיקו לבד לינוק כך שלא התמודדתי בעבר עם מצב הפוך וזה נראה לי מלחיץ, הבכי בלילה, קיבלתי עצה דוקא ממומחית לתת לבעלי לטפל בה בלילה על מנת שלא תרגיש או תריח אותי וזה יגביר את המצוקה שלה ורצונה לינוק, והאמת ניסיתי אבל לא עמדתי בזה ותוך יומיים חזרתי להניק, אז למי יש עצה רעיון או דיעה בנושא אשמח לשמוע אור-לי

סימה 4

New member
נחישות והתמדה..

לדעתי אם החלטת משהו, את חייבת לעמוד בו. ואם לא מתאים לך להניק - זכותך המלאה. את חייבת להיות חזקה בהחלטתך ולא להיכנע. איפה היא ישנה ? איתכם במיטה ? לדעתי ילדה בת שנתיים היא כבר גדולה ולא צריכה לקום בלילה . אבל אם זה קורה, לתת באמת לבעלך לקום אליה. אמנם זה יהיה קשה - יומיים, שלושה אבל אחרי מספר ימים תראי שזה יעבור לה, ברגע שהיא באמת תראה שאין אפשרות כזאת. עקביות זה שם המשחק כאן.

orli997

New member
נחישות והתמדה

אני לא עומדת בנחישות והתמדה זה ברור, והאמת שהיא לא קמה כמעט בלילה זה יותר בערב להרדים אותה, אולי אני צריכה להיות סבלנית יותר לתת לה את הזמן, אני לא ממש הורה סמכותי כזה לא כלכך מאמינה שאני יודעת יותר טוב מהם מה טוב להם, אולי היא עוד זקוקה לזה ואני לסבלנות, לא יודעת... אני עוד מיתלבטת תודה

orli997

New member
טוב האמת כי האמנתי

שאצליח לעמוד בכאב הפרידה שלה מהציצי, אבל לא יכולתי, בקבוק היא לוקחת דיסה ותחליפים היא לא מוכנה, מה גם שהיא כבר אוכלת הכל אז אין ממש צורך בזה, ניראה יותר המגע שחשוב לה, אבל תוך כדי שאני מעלה את זה כאן, שמתי לב היום שאתמול היא הלכה לישון בלי, אז אני חושבת שאגייס עוד מעט סבלנות ..... תודה לכם בכל מיקרה עזרתם לי להחליט, אמנם לא לעשות כלום אבל זה גם סוג של החלטה
אולי בעצם אבדוק למה אין לי סבלנות כי הרי אהבתי כלכך להניק, מה השתנה בעצם?

Jen74

New member
נראה לי מוגזם להניק תינוק בגיל כזה, בדרך כלל

יש בגיל הזה כמה שיניים ואוכל כבר יותר מאכלים של גדולים מאשר חלב ודייסה. אני יודעת שיש גישה שאומרת לתת לילד לינוק עד שהוא מחליט להפסיק אבל אני חושבת שגם לאמא מגיע לחיות קצת והיא לא צריכה להיות נגישה לילד כל פעם שהוא רוצה ציצי.

orli997

New member
אומרים שהפרה רוצה להניק

יותר משהעגל רוצה לינוק, וזה נכון עד שלב שאפשר להגיד, זהו מיצינו, אז באמת ניראה שהגענו לנקודה הזו... בערך האמת שהילדה במעון יום עד אחה"צ כך שלא ממש צמודה אלי, אבל באמת היתה תקופה שזה היה מין טראנד כזה להניק עד צאת הנשמה, וכל התאוריות מסביב שבעצם עבדו על הריגשי של האמא, כמה זה יתרום לילד וההבדל בין ילדים יונקים ולא וכו.... היום אני לא ממש חושבת שההבדל גדול יש הרבה מעבר לזה ביחסים בין הורים לילדים וזה מאוד אינדוידואלי ואולי סתם כי זה נותן הרגשה של אמא טובה כזו

Jen74

New member
אני זוכרת שעם האמצעית שלי התחילו כל מיני

טרנדים של לינה משותפת של ההורים עם הילדים, עיקרון הרצף וכל אלה... לא כל טרנדים מתאימים לכל האנשים ולא כל מה שמתאים למשפחה אחת, לאמא אחת, לילד אחד - מתאים לאחרים. בהצלחה בגמילה

little baker

New member
אצלי

ההנקה הכי ארוכה הייתה שנה, ופשוט נתתי לזה להתמסמס, יותר דיסה בבקבוק, פחות להרדים אותה בלילה . בכל מקרה זה ממש ענין של החלטה שלך. בהצלחה

orli997

New member
או חוסר החלטה שלי../images/Emo6.gif

אהבתי את החתימה שלך החיים הם כמו עוגה התוצאה תלויה באיכות המרכיבים
ובשלבי ההכנה

צימעס

New member
מה את רוצה? דיעה או עצה? ../images/Emo8.gif

דעה? לדעתי זה בסדר להיניק בכזה גיל. עצה? קודם כל, לפני כל גמילה, כדאי לדעת למה בעצם את רוצה לגמול, מה ישתפר אחרי כן, אילו הנקות הכי קשות לך. מנסיוני, כשהפסיק לי החלב בהריון, והילדה נאלצה להפסיק לינוק, היא המשיכה להתעורר פעם בלילה. את מיניקה רק בלילה או גם ביום? אולי אם הלילה הכי מפריע לך, תפסיקי (בתור התחלה) רק בלילה? את יכולה להסביר לילדה שהציצי ישן בלילה, ואחרי כמה ימים שהיא תפנים את הרעיון, לא לתת לה לינוק בלילה, אלא לדבר על כל מי שישן... (אישית? אני עצלנית. מעדיפה להיניק ושתרדם בשניה). את מוזמנת לפורום הנקה, יש שם מיניקות רבות לפעוטות, וגם נשים רבות שמנוסות בגמילה חלקית או מלאה.

למעלה