בוקר טוב החורף חזר עלינו

שבת שלום אז נפגשות מחר לא להפריז

מי צריכה כתובת עדיין. מסרגות 6, ועם יש גם 8. צמר כותנה או דק אחר. לא לדאוג למי שאין מכירת מסרגות במקום וגם מבחר ענק של צמר.בבקשה להכין כסף קטן.

בנות שמגיעות מחר למפגש צריכות

מידע כל שהוא תודיעו לי ערב בבקשה. אין ביטולים כולן מגיעות. מחקות לכם. שרון שולי ואיריס בלוד.

haya53

New member
שבוע טוב../images/Emo96.gif

שבוע טוב לכל חברותי לפורום

iris3111

New member
../images/Emo32.gifבוקר טוב וחורפי לכולנו../images/Emo182.gif|מ

אני מאוד מתרגשת, כמו ליפני כל מיפגש מחכה לכן. ושוב בנות לא לישלוח לי מסרים לא יכולה ליפתוח. להתראות

10הילה10

New member
בוקר טוב,איריס

לא ידעתי שעוד לא הצלחת לפתוח מסרים...מזכירה לך להביא את התרשים של הגופייה (וגם אותה שסוף סוף נראה)...הזמנת לי בייביסיטר?!?!?!?חה חה חה...אני עוד מתלבטת אם לבוא עם הקטנה...

iris3111

New member
היי הילה עשיתי הפסקה קצרה ליראות

מה קורה ואם מישהיא צריכה עזרה... בלהגיע אלי
היה לי בוקר מאוד קשהועמוס ועדיין לא ניגמר עכשיו טניה אצלי עם הקשישות עושות שושנה מחרוזים משהו מהממם בערב אראה לך חלק מהתוצאות. תחשבי פעמיים אם להוציא את המלאך החוצה במזג אויר כזה......

10הילה10

New member
את צודקת...אירגנתי בייביסיטר

אני מחכה לראות את הפרחים...אשמח ללמוד...יש לי מלא חרוזים בבית-עד לפני שנה היה לי עסק פרטי והייתי מוכרת תכשיטים ומוצרי עץ שעיצבתי לחנויות...אז נשארו לי מלא ואשמח לשלבם בסריגה

haya53

New member
מפגש

לבנות שמצטרפות למפגש היום תבלו ותהנו ואחר כך תזרקו כמה טיפים לאלה שלא יכלו להגיע בבקשה.

haya53

New member
שבוע טוב

שמחתי מאד לשוחח איתך אתמול ורוצה להגיד לך שאת נשמעת גזעית וחמה ושאשמח לשמור איתך על קשר. תבלי ותהני מכל רגע עם הבנות ותחשבי עלי. אני כרגע הולכת להתנדבות שלי.

../images/Emo124.gifמתחילה לנסוע לכיוון המפגש

כן, יקירותי המקטרות על מרחקים. אני מתחילה לסוע עכשיו כדי להגיע בערב. יש לי סידור ביקורים על המסלול
וכיף גדול על הדרך
להתראות בערב

גלשי

New member
התכוונת אלינו החיפאיות? אכן מקטרות

על מרחקים! מה לעשות? רחוק.................

מה שנכון נכון אני בכיף הייתי מצטרפת

אבל רחוק מאוד ויש בבית ילדים שצריך להיות גם איתם. לצערי בעלי אין לו שעות קבועות שמגיע הביתה (רוב הפעמים מגיע אחרי 10 בערב הביתה ולפעמים גם לא מגיע הביתה). לקחת ביביסטר לא משתלם בכלל בשביל להגיע למפגש צריכה לצאת לפחות שעתיים וחצי בשביל להגיע בזמן + זמן המפגש + שעתיים וחצי שלוש בשביל לחזור הביתה. כך שנכון לשנתיים הקרובות אין סיכוי בכלל שאגיע למפגשים באזור המרכז. אבל לא מתלוננת או מקטרת יכולה אולי להגיד לא פייר, לא צודק אבל בכיף איך אומרים זה מה שיש ואם זה צריך לחיות מקווה שהיה לכן ערב של כיף ומפגש מהנה

למעלה