בוקר טוב! החלמה מהירה לחולים וברוכים המצטרפים החדשים

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב! החלמה מהירה לחולים וברוכים המצטרפים החדשים

מתנות לחג... כבר דיברנו על זה... בכל זאת...
הבת הגדולה שלי תמיד מקבלת יותר... היא חד הורית..
קניתי לנכד מיטה חדשה + כלי מיטה חדשים ושמיכה...
בערב החג אנחנו מוזמנים להורים של חתני... אז עוד צריך לקנות מתנות
לנכדים למארחים קניתי כבר...
מתי אראה את בני ונכדי ממנו
לא מתוכנן כלום...
החג הזה כמה שהוא ארוך... לא מתוכנן אצלי בכלל...

בוקר טוב

יוליקה, אני חושבת שהתכוונת אלי בבירכתך למצטרפים החדשים, אז אני
בעצם מאד ותיקה פה, רק שתמיד רק הצצתי ועכשיו החלטתי גם להתחיל
להשתתף בכתיבה ואני מקווה ליהנות איתכם בהמשך,
אז שתהיה לכולנו שנה טובה

הדסהש1

New member
צהריים טובים.מקווהלהשתחרר אחר

הצהריים הביתה מבית החולים.אין תוכניות מיוחדות לחג.רוצה לנוח ולהתאושש מהאשפוז

יוליקה

Member
מנהל
ציפי יקירה! אני שמחה!! אני מכירה אותך מפורומים אחרים

שמחה שהחלטת להשתתף - שנה טובה וחג שמח!!

שלום ובריאות לכולם, הדסה יקרה

מנסה לענות לך במסר אך מערכת המסרים שלי לא עובדת, כך שהאשם הוא לא בי, כאשר יעבוד אענה לך.

אני לא קונה מתנות החג , הזמנו את הילדים והנכדים למלון לאונרדו לכל ימי החג וזה עולה הון , מקווה שנהנה גם אנחנו וגם הצאצאים.

אני מאחלת בריאות וחג שמח לכולם.

בית דין לא יעזור

היום הייתי עם אשתי באיכילוב לבקר אצל מנהל מחלקת הריאות. כיוון שיש לה בעיות שהיא משתעלת שיעול עמוק (של מעשנים) כל הלילה.
בזמן ההמתנה, היא יצאה מספר פעמים לעשן.....

ההפגנה בירושלים

העובדה היא שהחרדים הפרזיטים שלא מכירים במדינה, מסרבים להתגייס (והממשלה העלובה והחוטאת ממשיכה לממן אותם על חשבוני) התחילו בתקיפת שוטרים.
(אילו מישהו היה מעז להרים עלי יד כאשר אני בתפקיד וצריך לפנות עבריין, הייתי שובר לו את היד.נקודה)

אבל עד מהרה השוטרים איבדו את העשתונות והיכו מכל הבא ביד.

מי שאחראי על האירוע היה מועבר מתפקידו מיד לתפקיד פקידותי, אולו אני המפ"כל, אלא שזה הגיב במעורפל, כי הוא לא ממש שוטר ולא יודע מה עושים בהפגנות.

הפגנה שיודעים שתהיה אלימה, כל הפגנה של הפרזיטים, מחלקים את השוטרים לחוליות בנות ארבעה אנשים, כל חוליה מתמקדת במפר-חוק אחד עד הבאתו לזינזנה וההמשך צריך להיות העמדה לשיפוט מהיר, מה שלא עושים עם החרדים ולכן הם מרגישים בטוחים להתפרע.

ההפגנה הזאת הוכיחה שאין מפ"כל במשטרה.

וזאת בהמשך להודעה הנפשעת של ח"כ אמסלם ששונא את המשטרה ודרש להעמיד את קציני המשטרה לבדיקה בפוליגרף כאילו היו פושעים.
כעת יש לו הברקה חדשה שהמשטרה לא תמליץ על התיק, וכמובן שזה דבר מטומטם שהוא לא מבין בזה , כיוון שהחוקר הוא האדם היחידי שחקר פנים אל פנים את המעורבים בתיק והתרשם מהנעשה מעבר לניירות, ובהחלט יכול להמליץ אם להעמיד לדין או לא (ולא חייבים לקבל את המלצתו).

הח"כ הפושע הזה, במסגרת ההתנכלות השינאתית למשטרה (אולי הוא מבצע עבירות או שהוא חושש שיתפסו אותו?) מחליט שהוא רוצה גם להכניס לחוק סעיף שבמקרה וחוקר משטרה מכניס המלצה לתיק, העונש שנת מאסר !!!

אין לי מילה יותר מתאימה לאמר עליו מאשר: "חולה-נפש".

nurii

New member
גם אני גם אני מצטרפת אליכם

מידי פעם מציצה לכם
מאחלת לכולם חג שמח.אצלנו מזמן אין מתנות.(נותנת מספיק כל השנה).בגילי המופלג סוף סוף פרשתי באופן מוחלט מהעבודה.

יוליקה

Member
מנהל
ברוכה המצטרפת

את נוריי מקיבוץ מענית?? ברוכה המצטרפת!!!

שפרא7

New member
שנה טובה ומבורכת

שנה טובה שנה מוצלחת שנת בריאות שלווה ונחת,שנה של אושר ושימחה שנת מזל והצלחה,שנהיה לראש ולא לזנב שלא נריב ורק נאהב,שתאה השנה שנה טובה ממש ומתוקה יותר מדבש....

למעלה