בוקר טוב. היום אני הולכת לשבתרבות במונוסון עם

מינהר

New member
בוקר טוב. היום אני הולכת לשבתרבות במונוסון עם

חברה מן הרחוב שלי. בעירנו המתחרדת עשו שבתרבות ביום ששי. אנשים לא באו. גם לקחו כסף. אז מזל שיש את מונוסון ואת קרית אונו. אפילו בגבעת שמואל הדתית יש שבתרבות בשבת, לטובת החילונים.

הדסהש1

New member
מינה זה מתקרב שיהוד תהייה

עיר חרדית
כל כמה רחובות יש בתי כנסת של עדות שונות.בנתיים חאתיופים לא מצאו מקום לבנות להם בית כנסת משלהם ויש התקוממות .זה קראתי בגל הגפן.חבל שזה כך.אנו אמורים להיות נאורים ולתת לחיות כל אחד באמונתו.בכל הערים הסמוכות יש מופעים לילדים בשבת כך שההורים יכולים לבלות עם ילדיהם
ולהחדיר להם מעט תרבות
אצלינו זה לא קיים וחבל.

צהריים טובים

הלילה התעוררתי המון פעמים, לשירותים וחזרה לשינה, התחלתי לקחת חצי כדור פוסיד לפני כמה ימים וזה משפיע, קמתי סופית בשעה
10.30, ישר למטבח להכנת ארוחת הבוקר וקילוף הפירות כדי לחתוך ולאפות
במיקרוגל,על האש כבר מתבשלים, תפוח אדמה, גזר ובטטה, כדי להכין
יותר מאוחר סלט מיונז, אם יבואו הילדים של איריס, שיהיה לי במה להאכיל
אותם ואת זה הם מאד אוהבים, גם דניאל,
מינה, לא סיפרת אם בסופו של דבר נסעת אל שרהל'ה ואיך היה, אני עוד מעט
אתקשר אליה, היא התקשרה אתמול בזמן שישנתי ועדיין לא החזרתי לה צלצול,
אני מאד אוהבת את הבחורה הזאת וגם היא אותי, אני מקבלת אותה כמו שהיא
וגם היא אותי וכך לדעתי צריכה להתקיים חברות.
אני מקווה שנהנית בשבתרבות.
שבת טובה

מינהר

New member
הדסה, באמת חבל שיהוד מתחרדת. ציפי,

הייתי אצל שרה אתמול לכוס תה. בתנור היא מפחדת לאפות עד היום. לא מפריע לי. אבל את זוכרת שהפריע לי שהיא התנפלה עלי, כי לא חזרתי אליה בטלפון מיד. [ישנתי וא"כ הרגשתי חולשה.]
היום הייתי בשבתרבות. היה ממש מעניין. היתה איזה גברת פרופ' לספרות או משהו, שהתבכיינה כמזרחית, אכלו לי שתו לי. יצאתי החוצה. היה איל ארד, מנהל מערכות בחירות, שדבר על הקמפיין השלילי, שלא נותן מטרה ברורה חיובית. ויעל גרמן הנחמדה, שרוצה להיות שרת בריאות ולשקם את מערכת הבריאות.

tamarsharoni

New member
מינהר , ראשית, המשטרה לא קנתה שום דבר מהמימד החמישי.

בנוסף , מבקר המדינה אמר שצריך לתחקר במשטרה מה היה , הוא לא אמר מילה על גנץ, למען האמת , הוא הוסיף שאין לו סמכות לבדוק . ואחרי שהלכוד התחיל לפזר רפש ולצעוק שצריך לבדוק את פרשת תיק 5.000.000 יצא דובר משרד המבקר , ואמר שאין כל חשד לגבי גנץ .אז זה לא בדיוק איך שאת מציגה את הדברים . אני חייבת להודות שזו גדולתו של הליכוד , הוא מפיץ שקרים , וההמונים מאמינים שמה שביבי אומר , קדוש . ופה חסררה יד מכוונת שתדריך את הרמטכלים , ותאמר להם שפוליטיקה זה עסק מלוכלך , מאוד מלוכלך .

מינהר

New member
המבקר אמר בברור, שגנץ השתתף בישיבה של המשטרה,

שהיתה אמורה להחליט, אם לקחת את המוצר של המימד החמישי. וזה לא תקין. עוד אמר המבקר, ולא הליכוד, שהמימד החמישי בראשות גנץ, נתנו פרטים לא נכונים על המערכת שלהם. יש אתיקה של אמת בעסקים. כנראה שהגנרלים לא יודעים את זה וחושבים שאת הממשלה מותר לסבן. אני יודעת שהרבה אנשי עסקים מסבנים את הממשלה, ואחר כך מבקשים עוד ועוד כספים, כי לא עמדו ביעד. אך לא מתאים למי שהולך להיות ראש ממשלה. או שלדעתך כן מתאים?

מינה

מעניין שבדיוק דיברתי עם שרהל'ה היום על זה שלפני כמה שנים קניתי תנור חדש + כיריים, שטכנאי של חברת הגז חייב אותי לעשות את זה,בגלל דליפה, אני לא משתמשת בו בכלל, אני מסתדרת מצויין עם הטוסטר אובן, עושה בו הכל, אפילו
אופה את העוגת גבינה המפורסמת שאני מכינה לשחר, התנור משמש כמחסן,
לכמה תבניות אפיה, שהשד יודע מתי אשתמש בהןץ

מינהר

New member
ציפי, לשרה אין טוסטר אובן. היא לא אופה.

הכל בסיר או מחבת.

למעלה