פרינסס, תכתבי את דברים מענינים. נשמח מאוד לקרא.
ה הדסהש1 New member 7/5/19 #6 אם הוא משעמם אולי את תכנסי ותענייני אותנו בדברים חדשים. להתלונן זה פשוט.לשנות זה יותר קשה..
מ מינהר New member 6/5/19 #1 בוקר טוב. היום יהיה חמסין. אני נוסעת לקרית אונו לסידורים. אני מקווה שהחסין לא ימהר לבוא.
מ מינהר New member 6/5/19 #2 כזכור היו אצלי תיקוני נזילות משמעותיים בדירה. חברת הביטוח מושכת ומושכת עניין.
ה הדסהש1 New member 6/5/19 #3 בוקר טוב לקחת כסף הם יודעים לתת לוקח להם זמן.אתמול לא הייתי במיטבי.היום אספתי את עצמי ואפיתי עוגיות .בעלי אוהב עם הקפה שיהיה משהו מתוק ליד.העוגיות הקנויות לא טעימות כמו מאפה בבית.אבל זאת עבודה לא קלה.הכל עם הכנת הבצק וזמן האפיה זה בערך 3 שעות..אבל זאת בקשתו של בעלי.
בוקר טוב לקחת כסף הם יודעים לתת לוקח להם זמן.אתמול לא הייתי במיטבי.היום אספתי את עצמי ואפיתי עוגיות .בעלי אוהב עם הקפה שיהיה משהו מתוק ליד.העוגיות הקנויות לא טעימות כמו מאפה בבית.אבל זאת עבודה לא קלה.הכל עם הכנת הבצק וזמן האפיה זה בערך 3 שעות..אבל זאת בקשתו של בעלי.
מ מינהר New member 6/5/19 #4 הדסה, כל הכבוד על העוגיות. יצאו טעימות? היום גיליתי עץ תות לא רחוק מן הבית. התותים הבשלים היו ממש טעימים, אבל מה זה מלכלכים את הידים והסוליות של הנעלים.
הדסה, כל הכבוד על העוגיות. יצאו טעימות? היום גיליתי עץ תות לא רחוק מן הבית. התותים הבשלים היו ממש טעימים, אבל מה זה מלכלכים את הידים והסוליות של הנעלים.