בוקר טוב! היום יהיה יום חזק ביותר

בוקר טוב! היום יהיה יום חזק ביותר

תזכרו את דברי: היום הולך להיות יום מחשגז אחושילינג, פצצות לגבות - מיכחול לטחול, סירה קוצנית לבלוטת הערמונית (טוב זה כבר מוגזם..) שימו לב ל-הודעה/עבודת גמר שנימי כתב על ריצה ופיצוי יתר (זה מה שקורה כשתופרים כנ``ה אל תוך הלילה)... הכל שטויות. הוא קרא את זה מעטיפות של בזוקה. סתם! סתם אני צוחק (חבל שלבדי). תקראו את זה טוב כי הטריק לכושר טוב זה לעבוד נכון ולא סתם להזיז את הגוף הנה והנה.. רק תזכרו לשמור על הבריאות כי זה יותר חשוב מהכל! לא שווה לאבד גרם בריאות, גם לא בשביל להיות בסיירת מטכ``ל. יום טוב שיהיה (ויהיה. סמכו על רז) לכם כולכם. רז נ.ב.- אני מתנצל שמההודעה האומללת ההיא שלי נוצר כזה דיון ארוך ומפלצתי. את האשם יש להפנות לצמד בנות חריגות שהתגרו בי להגיב כל פעם מחדש. עמכם הסליחה.

טל עדתו

New member
חחחחח ואהמ....... :cool:

בעיה קטנה! היום המתכונת במתמטיקה - מה שאומר שזה ממש לא יכול להיות טוב! זה עומד להיות הציון ה60 הראשון שלי - רעעעעעע!!!!!!!!!!!!! ושוב - אני גנובה? לא! אני שרוטה - ואדי בראש!!! טל <לפני מתכונת במתמטיקה> אני זזה למתכונת.תאחלו לי בהצלחה. נ.ב- מתכונת אחרונההההההההה!!!!!!!!!!!!! H-)

אני יודע שזה ניג`וס, אבל חייבים

אני יודע ששמעתם את זה כמה פעמים, אבל טוב שזה ייכנס לראש עמוק: קל להדהים לפצוע את עצמך באימונים, או לחילופין להתאמן 4 חודשים בלי לשפר יכולות. אימון טוב חייב להיות מותאם למה שאתם, ולא למה שאתם רוצים להיות (ותהיו, אם תקפידו על עבודה נכונה). באימונים אין שום סיבה להגיע ל``קצה גבול היכולת``. בצבא כבר ישלחו אתכם לשם ובחזרה מספיק פעמים. חשוב ומספיק לחלוטין לשמור את הגוף בכושר שיאפשר לאופי האמיתי שלכם לבוא לידי ביטוי בגיבוש. לא פחות, אבל גם לא יותר. תשמרו על עצמיכם, זה יותר חשוב מכל גיבוש. יוני (ירוק כהה- הנה, את רואה שאני קיים?)

למעלה