בוקר טוב, היום כבר ה9.4. ובעניין הפלסטינים- לא משנה איך

מינהר

New member
בוקר טוב, היום כבר ה9.4. ובעניין הפלסטינים- לא משנה איך

הם קוראים לעצמם. ואיזו מעשיה הם מספרים לעצמם ולעולם. החשוב הוא שאנשי הבטחון של ישראל בדעה, שאם תנטוש ישראל את רוב יו"ש תקום שם מדינת טרור כמו בעזה. פשוט מאוד. הכספים למתנחלים הם בעיקר לצרכי בטחון. וההתישבות שם, אין הבדל בינה ובין הישובים היהודים שקמו לפני 1948 על אפם וחמתם של הערבים.

מינהר

New member
בתחן, הערבים כבשו את ארץ ישראל בערך

בשנת 650 , מידי הביזנטים הרומאים. הכובשים היו יורשי מוחמד. עדיין היו פה יהודים. רבים מהם התאסלמו תחת לחץ הכובש. כך שיתכן שערביי ישראל הם אבות אבותינו בחלקם.

זה אחרת.

הקוראן נכתב על ידי מוחמד ב-620 לספירה, ואילו הוא החל בהפצתו ב-640.
הפצת הדת המוסלמית לקחה שנים רבות , ומי שכבש את הארץ היו המצרים בראשות מוחמד עלי והם הביאו לכאן את הפלחים שלהם כאריסים, ורוב הישובים בנגב היו מאוכלסים אריסים עלובים.

התפשטות המוסלמים החלה בסוף המאה ה-19 והם פשוט התפזרו ולא כבו שום דבר.

מינהר

New member
שפירא, תבדוק את המקורות שלך. החליפים שבאו

בעקבות מוחמד כבשו את המזהת במאה השביעית. אחר כך התחלקו לבית אומיה ובית עבאס. הם כבשו את צפון אפריקה בהמשך, והגיעו עד ספרד סביב שנת 710. בוודאי זכור לך תור הזהב של יהדות ספרד תחת שלטון המוסלמים.
מוחמד עלי היה שליט מצרים תחילה מטעם התורכים ואחר כך כשליט עצמאי רק בתחילת המאה ה-19.

בת חן191

New member
אינ מאד מעריכה את שפטל בקשר לידע ותאריכים

ואם הוא אמר שאי" נכבשה לפני כ1000 שנה מהיהודים אני מאמינה לו
יש לו ידע עצום בתאריכים וקורות חיים

בת חן191

New member
עכשיו קראתי שגזית לא יחזור יותר לשדר ב103 וזה

כתוצאה מההטרדות המניות הוא השחצן שלגלגל על כולם

גם נתן זהבי עסוק בפרשה נגד שטייף שאמרה שהוא הטריד מינית
ולא יחזור בקרוב אם בכלל,

בת חן191

New member
אני נורא מתגעגעת לאחותי שנפטרה לפני כמה חודשים

כל ערב אני דומעת
היום פגשתי בעיר את המטפלת שטיפלה בה התחבקנו והתנשקנו כמו אחיות
הינו ביחסים נפאים היא באה עם האשה החדשה שהיא מטפלת
והתחילה להגיד כמה שהיא קשה

אמרתי לה כמו אחותי לא תמצאי היא היתה אשה מזהב וחסרה לי נורא
כמה עצוב שאשה כזאת הולכת לא פייר

האשה החדשה שהיא ממטפלת בה נראית מאד צעירה,
היא בת 80 ונראית כבת 60 ואז גילתה לי שעושה בוטוקס
ויש לה חבר זקן נורא נחמד

בהקשר למטפלים/ות בקשישים .לכל מטבע שני צדדים .

הייתי השבוע בבית המרקחת של קופ"ח . נכנס אדם לא צעיר , בכסא גלגלים שנדחף ע"י מטפל . היחס/ צורת הדבור/טון הדבור וכל מה שמסביב היה כל כך משפיל , מדכא מעליב , שבא לי להעיר לו על התיחסותו לעובד . לא יודעת עם הוא עובד זר או עולה חדש , אבל לי היה מאוד לא נעים לראות זאת , וזה היה במקום מיבורי , מי יודע איך מתיחס לעובד כשהם בין ארבע קירות .

מינהר

New member
בתחן, תבדקי בויקיפדיה, הכי פשוט.

אני במקרה בוגרת החוג למזה"ת, אז אני בעד לדייק. שפטל כנראה אמר לפני "למעלה מאלף שנים". והוא התעלם מכך שארץ ישראל היתה כבושה בידי הרומאים וא"כ הרומאים הביזנטים. והיהודים שנותרו בארץ חיו תחת שלטון זר.

מינהר

New member
בתחן, אני לא יכולה לשלוח לך את ספרי ההסטוריה

של המזהת שיש לי בבית, אז אין ברירה אלא להסתפק בויקיפדיה. ואם עוד לא זרקת את האנציקלופדיה העברית, אז תוכלי להסתמך עליה.

סדר הדברים

1.
פייסל מלך ערב הסעודית שהיה נציג הערבים במזרח התיכון בתחילת המאה העשרים, התנגד לטיעון המוסלמי שהערבים כבשו את הארץ וחיים בה 3000 שנה, כי זה שקר כמובן, מאידך, הוא טען שבכל תקופה מסויימת מגיע עם ומתיישב במקום, ומאותו הרגע זו אדמתו.

הצגתי את המסמך (הנמצא באוסף מסמכי הציונות) ואמרתי שאין בעיה אם כן, מכיוון שהיהודים הגיעו לארץ (חוץ ממשפחת זינתי שמעולם לא עזבו, והיא מדליקת משואה השנה) לפני 180 שנה כדי להתיישב בארץ ומכאן, הארץ שייכת לנו אפילו לפי תפיסת פייסל.
2.
את התקופה הישראלית החליפו הפרסים במאה ה-6 לפנה"ס
3.
את הפרסים החליפו ההלניסטים במאה הרביעית לפנה"ס
4.
את ההלניסטים החליפו שוב היהודים החשמונאים במאה השניה לפנה"ס
5.
הרומאים החליפו את ההלניסטים עד אמצע המאה הרביעית לספירה
6.
את הרומים החליפו הביזנטים במאה הרביעית
7.
את הביזנטים החליפו במאה השביעית החליפים (ששלטו בקושי 23 שנים) אומאים, עבסים, פטימים והסלג'וקים,
כל אחד טען שכבש את הארץ שהיתה עקובה מדם בגלל המלחמות של זה בזה משך 400 שנה.
8.
במאה ה-11 הגיעו הצלבנים שהחזיקו עד המאה השלישית עשרה
9.
הממלוכים עד המאה ה-16
10.
העותמנים עד תחילת המאה ה-20
11.
הבריטים החזיקו בשלטון הזמן הקצר ביותר - 30 שנה
12
ואז קמה מדינת ישראל.

כשאומרים שמישהו כובש מקום, הוא נשאר שם ולא כל כמה מאות שנים מתחלפים השלטונות. למעשה אף אחד מהעמים ש-"כבשו" את הארץ לא בא כדי להקים מדינה ולהתיישב בה, אלא הכל היה שיקולים פוליטיים של השתלטות על עם אחר כדי לצבור כח, כסף, רכוש וכבוד.

איפה הערבים משך 1000 שנה או 3000 כפי שהם טוענים ?
יוק.
רק במאה השביעית הם החלו להתפשט על פני המזרח התיכון ולהפיץ את האיסלם, בלי קשר לשום כיבושים.
וכמובן שלא היתה שום מדינת פלסטין, כולם ערבים מערב הסעודים שמתביישים במוצאם למרות שהם חיו בארץ עד כיבוש האדמה על ידי החלוצים החקלאים, בדיוק כמו שגרו אבותיהם בסעודיה, באוהלי קידר או בחושות מבוץ חרה וקש.

למעלה