בוקר טוב. היום כבר 28.12 למי שלא שם לב,

מינהר

New member
בוקר טוב. היום כבר 28.12 למי שלא שם לב,

ומאריך את יום אתמול ל-48 שעות.
אתמול היתה פגישה של קבוצת קריאה שאני משתתפת. אחהצ, ב1800. הייתי כה תשושה שלא הלכתי. זה היה בתל אביב, סיפור להגיע לשם ולמצא חניה. והספר לדיון לא קראתי, כי לא היה בספריה המקומית.

מינהר

New member
בעניין הדס שטייף, יכול להיות שהיא אמינה.

כי זהבי סיפר שהיה נוהג להשתכר בבארים ולהתעסק עם נשים. אז יכול להיות שתחת מעטה השכרות הוא היה אלים, ואפילו לא זוכר.
לטענתה, במי הוא פגע, בה עצמה, או במתלוננת אחרת?

יוליקה

Member
מנהל
אחרי לילה סוער עם שליטת המושחתים

הכנסת הצביעה בעד החוק
ראו כאן בתמונה - שלושה שמנהלים את הקואליציה
עם אחד שמנסה עדיין להחזיק בשמיכה נגד השחיתות...
אבדה הבושה עד הסוף...
והבוקר, מנסים עדין לשמור על המוסר והחוק...
ואז עומדת שרת המשפטים וצועקת ללפיד את מבזה את הכנסת!!
אבל הבג"צ נגד החוק הוגש!!

זו עדת פריצים מושחתים, שצמחו עם האספסוף

ועוד אנחנו פעם צחקנו על מדינות הבננה שהיוו סמל לשחיתות ופריצות, עריצות ודיכוי.

זה ממש:"שופוני איסמעוני יא נאס" (תראותי ותשמעו אותי אנשים) שפירושו, הביטו בי כי אני החשוב ואתם כלום.....

אני חושב שבגין היה תולש את שערותיו אם היה רואה לאן הלכה מפלגת חירות עם ההדר הז'בוטינסקאי, והפך למפלגת אספסוף של פריצים ועבדים ובראשם נתניה וחבר מרעיו (בתנ"ך- חבר מרעיו - האנשים הרעים שאיתו).....
אבל הוא אשם כשרצה לחבק אליו בתמימותו את האספסוף (נאום הצ'צ'חים...) חיבוק שהפך לחבוק דב כאשר האספסוף השתלט על המפלגה.
כמו שאמרתי פעם לפאני- את אולי יצאת מירוחם, אבל ירוחם לא יצאה ממך.....

השאלה, האם בגין הבין שבעצם בטוב ליבו הוא הפך את המפלגה למפלגת צ'צ'חים ?
האם לזאת התכוון ב-"אינני יכול עוד" ???

מינהר

New member
למה בתמימות , שפירא? בגין היה דמגוג לא קטן,

עם כל הכבוד אליו. ואני זוכרת לו את האינפלציה 400% בשנה, בדיוק כמו במדינת בננות. ואת ריקון רזרבות המטח של המדינה.

יוליקה

Member
מנהל
מינה ולמה את חושבת שבגין פרש???

כשבגין היה ראש תנועת החירות היתה אידיאולוגיה שמשכה אחריו את ההמונים. כשהוקם הליכוד עם מפלגת הליברלים עם שמחה ארליך יצחק מודעי ואח"כ גם אריאל שרון התחילה המפלה...שמחה ארליך שחילק טלוויזיות ואח"כ יצחק מודעי עם האינפלציות כבר לא היו תנועת החירות ועל הליכוד השתלטו גורמים שליליים... בגין עצמו נשאר צנוע הוא לא אשם באינפלציה שהפילו עליו השותפים שלו....

מינהר

New member
יוליקה, עדיין כראש ממשלה בגין היה אחראי

למה שקרה תחתיו. החל ממלחמת לבנון וכלה באינפלציה הנוראה.
לזכותו- שיקום השכונות, הסרת מגבלות מטח.
אגב חברת ילדות שלי יונה ק' היתה המזכירה שלו, והיתה מאוד מסורה לו.

יוליקה

Member
מנהל
זאת בדיוק הסיבה למה פרשתע מלחכוד

כשועידת הליכוד שהתקיימה בפתח תקווה בתחילת שנות ה-80 ... יצאו בסלוגן: "היום זה ותיקי המעברות נגד ותיקי המחתרות" הבנתי שרוח חדשה מנשבת שמוחקת את העבר המפואר עם ההדר הז'בוטינסקאי...

למעלה