בוקר טוב -היום מורידים למתן את הגבס

בוקר טוב -היום מורידים למתן את הגבס

נכון, רחלי? היום זה היום? ה- 8.3.04? בהצלחה גדולה וספרי לנו איך היה. ועוד סוד קטן לכולכם... היום הוא יום הנישואין שלנו, שלי ושל גדי. שימשיכו לנו השנים המאושרות, התומכות, האוהבות, המחזקות, המשלימות זה את זו.
בוקר נפלא לכולם ובהצלחה גדולה למתן!
יעל

מזל טוב כפול!

גם למתן ולגם לך ולגדי, מי ייתן ותזכו להמון ימים מאושרים יחד ובאמת שימשיכו לכם השנים המאושרות. אוהבת אורית

וואלה

זה היום והם כבר שם. איזה יופי. מאחלת המון הצלחה והסתגלות מ ה י ר ה לנעליים החדשות. תוכלו להתקשר אלינו אם תרצו בכל שעה. יעלי, כמה מרגש, המון המון א ה ב ה

רחליקה1

New member
שלום יקרים שלי

הירוקה אכן צדקה, מחר מורידים לנו את הגבס, ויינטרוב הזיז לנו את התור כדי לעשות קוריקולום ולהחליט איך מטפלים בפרקי הירכיים ובק"פ יחדיו. ובכן, זה מחר, אני מתרגשת וכן, אני אתקשר בערך לכולם אם אלחץ מאד. תודה לכולכם, שירלי, מחכה לראותך, שיהיה לנו ערב טוב ויום טוב מחר...

1הירוקה

New member
מחר מורידים למתן את הגבס

נכון רחלי ? אנחנו גם נהיה שם אולי לניתוחון מחר כבר חלמתי על זה בלילה .. לא הבנתי את התשובות , הנעלים האלו זזות ? אפשר לישון על הבטן ? מזל טוב ךיום הנישואים

איזה בלגן, אז זה היום או מחר?

ירוקה, לא ראית שכתבנו בהצלחה לרחלי על היום? חשבנו שזה היום. אגב, אולי תגידי לי פעם איך קוראים לך? אני לא אוהבת לקרוא לך "ירוקה"... זה זר ומנוכר לי מדי. בכל מקרה, בלוח האירועים שלנו כתוב שהיום מורידים לה את הגבס. אז אם התבלבלנו, לא התכוונו... ולכם, גם שתהיה הצלחה מחר במידה שתעשו באמת את הניתוחון. יעל

1הירוקה

New member
היי

קוראים לי שירלי הירוקה .... בקיצור את אומרת שעם הזוית שהנעלים נמצאות אפשר לישון על הבטן אתם מניחים אותו על הבטן והוא נרדם זו לא בעיה ? כי אם כן אני מאושרת .... אני מבינה שלהתחיל לקנות רק מכנסיים בלי עקבים נכון ? למתן מורידים מחר ..

הנעליים לא זזות לשום מקום

הן מקובעות בזויות מתאימות על הבר. לא רואה שום בעיה לישון על הבטן. בהצלחה רבה מחר עידית

למעלה