בוקר טוב הילה אשמח אם תוכלי לעזור לי

seagalv

New member
בוקר טוב הילה אשמח אם תוכלי לעזור לי

אשמח אם תוכלי לעזור לי, אני חווה קושי מאוד גדול בזמן האחרון, וכל מה שאני עושה על מנת להשתחרר ממנו, או שמשהוא אחר יעסיק אותי אני לא מצליחה, בשנה וחצי האחרונות אני ובעלי מנסים להביא ילד לעולם ואנחנו לא מצליחים, לפי הבדיקות שעשינו הכל בסדר גם אצלי גם אצלו, אנחנו עומדים לפני טיפול פוריות מס' 3, בשני הצלחתי להכנס להריון אבל הוא לא החזיק ונפל אחרי שבועיים וחצי. כבר שלושה שבועות אני מחפשת תעסוקה חדשה, ואני פשוט מרגישה תקועה בכל המובנים. וויתרתי על המקצוע שלי כי ידיעתי שעם ילד לא אוכל להמשיך, וכיום אני נמצאת במצב של חוסר שקט פנימי שהולך וגובר מיום ליום, אני מנסה לעשות רייקי על עצמי ולא תמיד אני מצליחה. אני מנסה לשאול שאלות בתקשור אבל אני מצליחה גם שם, בקיצור אני תקועה בכל תחום שבו עסקתי בחיי. האם יש פתרון למצב הזה, האם יש משהו שאוכל לעשותע"מ לפתוח את התקיעות הזו. אשמח אם תוכלי לעזור לי. השם שלי הוא סיגל ויז'ניצר בת פנינה נולדתי בתאריך 26.12.72. תודה

סיגל ../images/Emo24.gif

סיגל יקרה, תיקשור מרחוק באופן כזה הוא מאד לא מדוייק. לא הייתי רוצה להגיד דברים לא מדוייקים, בעיקר לאור המצב הרגיש בו את נמצאת. הדבר שעולה מאד ברור זה שאכן יש בך חיבור חזק לרוחניות - את שילוב של רוח וחומר. מאד חושבת על החיים מהמקום הפרקטי, עם משמעות גדולה לכסף, עם רציונליזם שקיים אצלך. אך גם מחוברת מאד חזק למעלה. מהמקום הזה, מללמוד איך לתעל אנרגיות לטובתך, תוכלי לשחרר את מה שמעכב את ההריון. ניכר כי אין שם חסימה גדולה. משהו שאפשר לשחרר בעבודה אנרגטית. ברור שקשה לך לעשות רייקי עצמך וכו' - כי את בסוג של דיכדוך וסערת נפש - ובמצב כזה קשה מאד להתחבר לאנרגייה. המחשבות, מצב הרוח, מפריעים ולא מאפשרים חיבור נקי. אל תקשי על עצמך. קודם כל החזירי לעצמך את הביטחון והשימחה - ורק אז תוכלי לעבוד עם אנרגיה. ממליצה לך ללכת לפגישה עם מתקשר כלשהו שאת סומכת עליו - לקבל מידע שייחזק אותך, יחזיר את הבטחון שאבד, וגם לפתוח את המקום של הריפוי העצמי.

seagalv

New member
הילה

קודם כל תודה רבה רבה רבה על התשובה. התשובה שלך נותנת לי כיוון כלשהו וגם פותר לי כמה חיבוטי נפש שהיו לי, אחד מהם היה שהתלבטתי אם לפנות למתקשרת ולא ידעתי אם שם אקבל תשובה כלשהי. לידיעך, אני מרגישה שחלק מהתרגילים שרשומים פה בפורום עוזרים לי המון, אני נעזרת בהם על מנת להרגע ולהחזיר אלי את תחושת השלווה שקצת איבדתי, אז מקווה שתמשיכו להציע כל מיני תרגילים שיהיה יום מקסים ונהדר.

למעלה