בוקר טוב! היתיעצות

אד

New member
בוקר טוב! היתיעצות../images/Emo39.gif

היי שלום! יש כאן עינין של אדם שנימשך זמן רב.שנים. ובכן מדובר בכאבים בצד שמאל של הגוף. צד שמאל של הראש ,יד שמאל והרגל. מדובר בכאבים ומיחושים. הבחור,עבר בדיקות קונוונציונליות מקיפות. כולל בדיקות שקשורות ללב. כן ניסה הומיהופטיה שגם לא מצאה הסיבות. נישמח אים יש רעיון,עצה. בבירכת יום טות ןחיים יפים. תודה מראש.

כאבים

אד היי קצת קשה לי לעשות איבחון מעמיק יותר כי השאלה היא כללית ויכולים להיות סיבות רבות לכאבים , זה שזה רק צד שמאל יכול לתת לנו רמז שיש בעיה בזרימת האנרגיה בגוף ולכן אני הייתי הולכת על הכיוון של חסימת אנרגיה יש מקום לנסות ולהפנות אותו להילר טוב , רייקי או לנסות לטפל בו תוך כדי נסיון לפתוח את החסימות.

yoelnd

New member
כאבי שמאל

שלום! מעבר לתשובה הנ"ל יש לבדוק אלמנט רגשי חזק מאוד כמו קשר נשי, לתת-לקבל, תמיכה בענין זה עם פרחי באך. לא צויין אם הכאב הוא שלד שרירי או נקודתי או מהומם. ניתן לנסות לייטול MSM 1000 MG ליום למשך כחודש ולראת מה התוצאה. בכל מקרה רצוי לעבור אצל מטפל רב תחומי לראיון עומק ורק אז לבנות תוכנית טיפול אישית יעילה, מהירה ובטוחה. רק בריאות!

m_katzmann

New member
לך אל המקורות../images/Emo117.gif

היי אד, מדובר באדם שיש לו חסימה והיפוך צדדים בין מח ימין ומח שמאל. אני מניחה שמדובר באדם מאוד יצירתי, מקורי, שרואה את התמונה השלמה, אך אינו מסוגל להוציא את העשייה אל הפועל. והגוף שלו מתריע והוא מתריע כבר המון זמן והבחור הולך אל הפתרונות הקלים כדורים כאלה ואחרים בזמן שמה שהוא באמת זקוק לו זה טיפול רגשי שיגע במקור הבעיה שמודחקת כבר שנים רבות וגרמה לדפוסי התנהגות שקיבעו את האדם ומנעו ממנו מלהגיע למקומות כואבים, אך גם למקומות של פריצת דרך ושינוי התדמית. לרפואה האלטרנטיבית יש מגוון אפשרויות לטיפול רגשי: קנסיולוגיה, מח אחד, דמיון מודרך, עבודה בצבע, בצליל,פרחי באך... והרשימה עוד ארוכה. לדעתי כולן עובדות על אותו המקור: מציאת הסיבה לבעיה ואיזון האדם. מצא לך את הטיפול המתאים לך ואל תחכה עוד שנה או שנתיים כי הסימפטומים רק יחריפו. סבלת מספיק הגיע הזמן לעשות משהו למען עצמך. מאיה

למעלה