בוקר טוב הכל נקי ומסודר המטפלת

הדסהש1

New member
בוקר טוב הכל נקי ומסודר המטפלת

היתה החליפה מצעים ושטפה את הבית.תלתה מכונה אחת ואני את השניה.לא רציתי שסתם תשב ותמתין שהמכונה תסיים את עבודתה.אץמול עדי והילדים היו.לאחר שהיתה בסרט עם יונתן ועלמה.בדרך קנו ארוחת ילדים ובאו לאכול אצלינו.זה כמעט הנוהל השבועי שהם יוצאים בשבת עם הילדים .הילדים אוכלים שניצלונים וצ"יפס והמבוגרים המבורג וסלט.הילדים מקבלים איזו הפתעה קטנה כאין בונוס.ושהם חוזרים הביתה הם כבר תשושים והולכים לשנת צהריים.הלילה ב 1.30 יש לרמי בדיקת MRI הוא לא רוצה מלווה .אז הנהג שיקח אותו מעזר מציון יחכה לו עד סיום הבדיקה ויחזיר אותו הביתה.זה הסידור שבית החולים נותן.עם עקשן כמוהו אי אפשר להתוכח.ציפי אני שמחה שנהנתם עם הנינים ושאיריס הביאה את נאוה והחזירה אותה בחזרה.יום טוב לכולם.

מינהר

New member
יופי, הדסה, יום טוב לכביסה. ציפי, יופי שנהנית בשבת.

ציפי, שרה מסביונים דברה איתי הבוקר וסיפרה שבן דודה בן ה-84 הולך לעשות צניחה בניו זילנד. חסר לאנשים בעיות.
היום נסעתי לתל אביב למדרסן נווה ברחוב ריינס. אני נהנית לסוע לתל אביב, זה כמו לחזור הביתה. אבל עוד לא בדקתי את התיקון.

היום אני בדיכי

לא בא לי שום דבר, אל תשאלו למה ומדוע, אני עצבנית על כל מיני דברים וזהו.

מינהר

New member
ציפי, שרה רוצה לבקר אותך איתי ביום שלישי

הבא. עד אז אני מקווה שהדיכי שלך יעבור לשונאי ישראל.

tamarsharoni

New member
איזו באסה .

אני נוהגת להשאיר את החלון בחדר האמבטיה פתוח למחצה , בשתי הקומות . אתמול נכנסה יונה לקומה העליונה , ולא ידעה איך לצאת . ניסיתי לגרש אותה עם מטאטא וקוביות שזרקתי . היא ברחה לכל מיני פינות אבל לא יצאה . כל הלילה נשארה במקלחת , למרות שהחלון היה פתוח לגמרי . בבוקר מצאתי את האמבטיה והשרותים מטונפים בצורה נוראית , והיא מתעקשת להשאר . בסוף הזעקתי את בעלי , שזרק עליה מגבת וכך הרים ושיחרר אותה דרך החלון . לקח לי כמעט שעה לנקות אחריה .

מינהר

New member
תמר, לא הפסקתי לצחוק. מסכנה היונה, היתה מבוהלת.

כל הכבוד לבעלך על התושיה.

למעלה