בוקר טוב. המסרק שלי כמעט ללא שיניים

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב. המסרק שלי כמעט ללא שיניים

המון בריאות לכולנו ומוח מתפקד.

שבוע שמתחיל בשמחה וימשיך בפגישה, אנא השתדלו להקדים,

חיוכון:
שני חברים משוחחים בפאב ואחד אומר לשני: "אתה רואה את הברמנית הפצצה הזאת? אני מת להתחתן איתה, אבל המשפחה שלה מתנגדת".
"מי מתנגד?", שואל החבר, "אמא שלה? אבא שלה?"
"גם", משיב לו, "אבל בעיקר בעלה"...

יעלי

הדסהש1

New member
חזרתי מקופת חולים עם "שק" תרופות

זה לחודש ימים.צריכה לחבוש את הרגל בתחבושת כי היא התנפחה לי..מקןוה שהיום נקנה מסך למחשב..נראה מה המחיר..הרופאה התפלאה שביטוח לאומי סרב לעזור .מחר רמי יגש לסניף שביהודלראות אם הממצאים של בדיקות הלב ןהלחץ דם יעזרו...

בוקר , הדסה , כשאני הולכת לקופ"ח לקחת תרופות חודשיות,

אני עוצרת בדרך בסוכנות אלדן , משאירה שם את הסיאט שלי ושוכרת משאית עם פועל , שיעזור לי להעמיס ולפרוק את התרופות בבית . עם הבטוח הלאומי זה סיפור מהת.....אולי כדאי לך לנסות את שרותי לבנת פורן/יש עוד חברות שעושות את אותה העבודה . צריך לברר פרטים , אינני יודעת כמה לוקחים , זה רק חומר למחשבה .
נ.ב. בחצי אוזן שמעתי שיש גופים שעושים את אותו הדבר בהתנדבות . אינני יודעת אם וכמה זה נכון , אבל לפעמים גם רב סרן שמועתי צודק, לפחות חלקית , שווה לברר .

yaely2

New member
מנהל
קרה לי נס

שוב אני פה עם כול הברכות והאיחולים.

לא היה לי כוחח להסתובב בין הקרמיקות ולנסות למצוא דומה למה שיש לי על הקיר, ועוד מהזיכרוון. החלטתי לצלם את הקיר ואת הריצפה מקרוב, וכך להגיע לתוצאות טובות, לא הלך לי עם צילום ברור והתייאשתי .

לפתע נזכרתי.... (זה הנס
) שבשיפוץ האחרון, לפני 15 שנה, נדמה שהעליתי לבוידעם את מה שנשאר. ג'והן העוזר הגיע הבוקר כרגיל בימי ראשון, עלה לבוידעם נס שני, יש קרמיקות מאז. אני חושבת שזה יספיק לעבודה, במידה ולא, נשים במקומות שלא כול כך רואים רק דומה.

לאות הזדהות עם הנס
עשיתי לי נס

הדסהש1

New member
יעלי זיכרון עצום..שלי כבר הלך פייפן...מווה שתמצאי משהו דומה.

גם לי קרה נס ! ואני מאד כועסת .

נס שלא קיבלתי חררה !!!!!!!!!!!!!!!!!!
נכנסתי לסופר "אושר עד" להשלים קניות , אחרי סוף השבוע . בין היתר רציתי שמיניית מילקי קטן , שאני אוכלת כל ערב אחד , עם תרופות הלילה . למרבה ההפתעה , אין שמיניות, יש רק 16 יחידות במארז. כלומר שתי יחידות של שמונה , מחוברות . אמרתי לעצמי שזה לא הוגן מצידם, ולכן לא אקנה מילקי אלא אחפש משהו אחר . למרבה הפלא / האירוניה , מצאתי שתי שמיניות מחוברות של "מו" של טרה . מהשמיניות הכפולות יש שפע , ממש המון , שמיניות בודדות , כמו שהיו עד לפני שבוע , נאדה .
קרטל כבר אמרנו .
יכול להיות שאני חותכת את האף בשביל להרגיז את הפרצוף , אבל עד שלא יחזרו השמיניות של מילקי לא קונה אותו . אם לא אהיה היחידה , השמיניות תחזורנה !

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכולם,

שוב המון בריאות לכולנו

תמר, מצא מאוד חן בעיני הביטוי שלך "אני חותכת את האף כדי להרגיז את הפרצחף"
פרי יצירתך? ממש יפה ולא היכרתי.

יעלי

יעלי , זה ממש לא שלי!

אני מכירה את הביטוי הזה כבר שנים . אבל את בטח מכירה את האימרה, " כל יום לומדים משהו חדש . יללה טוב , תמר .

מינהר

New member
יש לכן משהו נגד עינים אדומות?

זה אצלי כבר שבוע.
הרופא שאצלו הייתי די התעלם. המליץ להתרחק מן המזגן. איך אפשר?אני שמה טיפות לחות מבקבוק, [סיסטיין באלאנס] יתכן שזו רגישות לחומר המשמר שם? או דלקת?
אני מנסה לעבור לבקבוקונים לשימוש חד פעמי במשך יום, ללא חומר משמר. [רפרש]

לילה טוב

מינה, תודה על דאגתך, סתם לא התחשק לי היום להכנס, רק עכשיו נכנסתי להציץ,
תמר, אני לא קונה באושר עד, אין לי רכב ובאוטובוס זה קצת רחוק מהתחנה וגם
די קשה להרים עגלה מלאה במצרכים לאוטובוס ומהפעם היחידה שהייתי שם לפני כמה שנים, שמתי לב ששם הכל בא בכמויות גדולות, כי הקונים העיקריים שם הם דתיים והם ברוך השם משפחות גדולות , שקונות בכמויות.
היום ביקשתי ממישהו שיכניס לטלפון החכם שלי את האפליקציה של GETT
טקסי והוא לא הצליח, כי הגלריה שלי עמוסה ואין מקום, אז הערב ישבתי
שעה וחצי ומחקתי את כל האמרות כנף, הוידיואים וכל הברכות והשארתי רק
תמונות שחשובות לי, אני מקווה שעכשיו יהיה אפשרי לעשות את זה.
שוב לילה טוב

למעלה