בוקר טוב המפגש מתקרב
בריאות עם כול הלב לכולנו.
אני כבר עם רגל אחת בחוץ. המזגן של המכונית החליט שהוא רק מחמם, אם אני רוצה גם קירור שאני אלך לדאוג לזה לבד. כך אני עושה.
האמת שזו פעם שלישית שאני נוסעת למוסך המתקן מזגנים, פעם ראשונה לא הצליח והמשכתי לנסוע בחום, פעם שניה תיקנו ואמרו לי שזה מאה אחוז בסדר, היום זו פעם שלילית, סליחה שלישית ואני מקווה שזה יהיה זה.
אתמול בלי שום הודעה מוקדמת המוח שלי נזכר שיש לי פגישה עם חברות שלי מהעממי. מזל שנזכרתי עוד הייתי משאירה חברה שאני אוספת ברחוב. המפגשים האלה הם ממש נפלאיים. אתמול חברה אחת הביאה ספר זכרונות והראתה מה כול אחת כתבה. אני כתבי לה
לאסתר היקרה
"אין שושנה בלי קוצים, ואין חיים בלי מאמצים
ואם יהיו קשים חייך, פתחי את ספר זכרונותיך וקראי
אין שושנה בלי קוצים...."
לא מרגש???
חיוכון:
גבר מתקשר לאשתו: "מאמי, הקציצות שהכנת אתמול, מה שמת בהם?"
"אני לא מגלה", השיבה, "זה מתכון סודי".
"נשמה, אני בבית חולים... הרופאים רוצים לדעת".
יעלי

בריאות עם כול הלב לכולנו.

אני כבר עם רגל אחת בחוץ. המזגן של המכונית החליט שהוא רק מחמם, אם אני רוצה גם קירור שאני אלך לדאוג לזה לבד. כך אני עושה.
האמת שזו פעם שלישית שאני נוסעת למוסך המתקן מזגנים, פעם ראשונה לא הצליח והמשכתי לנסוע בחום, פעם שניה תיקנו ואמרו לי שזה מאה אחוז בסדר, היום זו פעם שלילית, סליחה שלישית ואני מקווה שזה יהיה זה.
אתמול בלי שום הודעה מוקדמת המוח שלי נזכר שיש לי פגישה עם חברות שלי מהעממי. מזל שנזכרתי עוד הייתי משאירה חברה שאני אוספת ברחוב. המפגשים האלה הם ממש נפלאיים. אתמול חברה אחת הביאה ספר זכרונות והראתה מה כול אחת כתבה. אני כתבי לה
לאסתר היקרה
"אין שושנה בלי קוצים, ואין חיים בלי מאמצים
ואם יהיו קשים חייך, פתחי את ספר זכרונותיך וקראי
אין שושנה בלי קוצים...."
לא מרגש???
חיוכון:
גבר מתקשר לאשתו: "מאמי, הקציצות שהכנת אתמול, מה שמת בהם?"
"אני לא מגלה", השיבה, "זה מתכון סודי".
"נשמה, אני בבית חולים... הרופאים רוצים לדעת".
יעלי