בוקר טוב המשטרה עובדת עצות

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב המשטרה עובדת עצות

ומתחילה לאבד את הצפון.....
זה מה שכתב ד"ר אחמד עמר בפייסבוק
אז המשטרה החליטה היום 4.1.16, שזה הגיוני לחלוטין לכנס לדירה שלנו ברמת אביב, להפוך אותה לגמרי בצורה ברברית, להוציא את הבגדים מהארון כי ברור שהמחבל מסתתר במדף השלישי בארון, להפוך את הספות כי הוא זחל לשם בלי שום ספק. כמובן בלי שום צוו, וזה כי אנחנו ערבים וכמובן אנחנו- רופא, מהנדס ומנהל בבורסה נרצה להסתיר את המחבל שלהם.
אני רותח ומשתגע ואין לי מה לעשות עם העניין חוץ מלכתוב סטטוס חסר משמעות בפייסבוק.

הוא גם צרף תמונות....

מינהר

New member
יוליקה, קראתי. החשד שהרוצח מסתתר ברמת אביב

והעובדה שנמצאו בבניין דגלים של דאעש מסבירה את חשדנות המשטרה. הדוקטור הערבי שגר ברמת אביב, אם היה גר ביפו למשל, איש לו היה מחפש אצלו. כי יש שם הרבה ערבים . ברמת אביב הוא כנראה חריג.

הכותרת שלך שגויה פעמיים

או שיש לך עצה טובה ורעיון שלמשטרה לא עלה ?
לפי מה שאני יודע הם עובדים מצויין ומגיעות להם כל המחמאות שבעולם על עבודה קשה וסזיפית ולא ליגלוגים.

הערבי מתלונן שנכנסו אליו לדירה בלי צו. אז מה ?
ע"פ החוק אחת הסיבות שבהן יש למשטרה פטור מצו חיפוש הוא כאשר "נזעקים אחריו", והמצוד לגמרי עומד בקריטוריון הזה. ברגע שיוכרז שהמצוד מופסק ועובר לרמה המודיעינית בלבד, תיפסק הרשות הזו.

עשו לו בלגן בבית ?
כשמחפשים מחבל-רוצח מחפשים היטב גם בארונות וגם מתחת למיטה וגם מתחת לכיור במטבח ואפילו במקרר.
כשאתה לא יודע מהיכן יצוץ לך המחבל ויפתח עליך באש לרצוח אותך, סדר זה הדבר האחרון שמענין אותך.
אז מה קרה ? כמה זמן לוקח להחזיר מצעים למקום או פריטים לארון ?

זו סערה בכוס מים.
זה נסיון של הערבי לקבל אמפטיה מכל מיני שונאי המדינה למינייהם או טוקבקיסטים מרושעים שיש מהם בשפע ברשת. ובאותה הזדמנות גם לנקום במשטרה. ברור שהוא לא מאוהבי המדינה והוא חי בתל אביב רק בגלל הנוחיות והמשכורת שבכפר לא היה מקבל, כך אני מניח.

גם אם זה היה קורה אצלי, בתום החיפוש הייתי מציע לשוטרים מים או קפה בהערכה לעבודה הקשה שלהם ולפעמים לא כל כך נעימה.

אבל למה לא להתנפל על המשטרה אם אפשר, והעיתונאים בשמחה עושים מזה צימס.....

יוליקה

Member
מנהל
תודה מאיר על הבהרותיך

הנה תגובת המפכ"ל מהבוקר
לגבי הדגל שהיה בבית...זהו דגל אש"פ ולא דעא"ש... הוא לא הניף את הדגל
מעל המרפסת אלא בתוך הבית.... כשהשוטרים נכנסו לבית הם לא ראו את הדגל... הם נכנסו לבית כי שמעו שגרים שם ערבים....

מינהר

New member
יוליקה, גם דגל אשפ הוא בעייתי,

לאזרח ישראלי, כל עוד קיים הסכסוך הישראלי ערבי.
זה לא כמו שאת תניפי דגל קנדה או ארהב, שאין לנו סכסוך איתם.
בכלל לכל תומכי אשף אני ממליצה בחום ללכת לגור בארץ ערבית. למה להם נאמנות בעייתית?

יוליקה

Member
מנהל
ואם אני אוספת דגלים??

לא הונף הדגל מעל המרפסת....
אדם בתוך ביתו רשאי לעשות כרצונו.
הנפת דגל מחוץ לבית זה הצהרת כוונות... בתוך הבית? לא!!
לפי דברייך: (בכלל לכל תומכי אשף אני ממליצה בחום ללכת לגור בארץ ערבית. למה להם נאמנות בעייתית?) את ממליצה לכל חברי הכנסת הערבים לעבור לגור בעזה!!
הם נבחרו בבחירות דמוקרטיות במדינת ישראל ע"י ערבים, תושבי מדינת ישראל
שלפי מגילת העצמאות יש להם זכויות מלאות במדינה....
אז את ממליצה שכל אותם ערבים שבחרו בהם לכנסת, שיעברו לגור
במדינה ערבית אחרת??? את יותר קיצונית מלהב"ה....

מינהר

New member
יוליקה, בבקשה לא להדביק תוויות.

אני לא שוכחת את מעללי אשף במשך השנים. כל הפיגועים בארץ ובחול. אז מי שתומך בהם יש לו בעית נאמנות רצינית. למה לו לסבול אצלנו, מסכן?חבל עליו.

יוליקה

Member
מנהל
סליחה, איך את יודעת מה קורה בתוך הבית של כל אחד?

מי שמדביק תויות זו את... איך את קובעת מי תומך אש"פ ??
האם כל ערביי ישראל תומכים באש"פ? אולי כן ואולי לא...
ראשית את אמרת שלאקדמאים ברמת אביב (הרופא והמהנדס...)
היה דגל דאע"ש ... אח"כ תיקנת לאש"פ... אבל הם לא תלו את הדגל בחוץ...
אח"כ אמרת שכל מי שמזדהה עם הרשות הפלשתינאית שיעזוב את ישראל
ויעבור למדינה אחרת... זה בפרוש טרנספר... אז מי מדביק תויות??

מינהר

New member
יוליקה, רדי מהנושא. הדגל היה במרפסת שרואים אותה.

מרפסת היא דבר גלוי. נדמה לי שהיה כתוב בכתבה שהיו בדירה חומרים של דאעש. אני לא מתכוננת לקרא שוב, זה מה שאני זוכרת.
ואכן חברי הכנסת הערבים, וממילא מי שבחר בהם, מפגינים ללא סוף תמיכה באויבי ישראל ושינאה. אך מתחברים לעטין הציוני.
אז למה להם להיות צבועים? שיחיו בארץ שהם מזדהים עם תושביה ויבנו אותה.

יוליקה

Member
מנהל
את מדברת על שמעתי...

אני מדברת על עובדות... הנה חדר השירות שלדברייך ניראה בחוץ...
הדגל משתקף במראה מהקיר שממול....

מינהר

New member
יוליקה, את לא היית אוהבת, אם בבניין של הבת שלך

בגבעתיים היה שכן ערבי תולה דגלי אשף במרפסת שרות.
האם יהודי לונדון או ניו יורק מגדירים עצמם כישראלים? לא. הם יהודים, ונאמנים לארצם.
ערבי ומוסלמי אזרח ישראל זה בסדר. אך ברגע שהוא מגדיר עצמו פליסטיני או אשף הרי אחת משתיים- או הוא בעד שמדינת ישראל לא תתקיים. ותהיה כאן מדינה פלסטינית. או שהוא מזדהה עם הטרור של חמאס ואשף. ואולי פועל בכיוון.
קראתי את הכתבה שוב- בפרוש נאמר שהיו שם דגלים עם כיתובים של דאעש וחמאס.

יוליקה

Member
מנהל
מרפסת שירות היא מרפסת סגורה שלא רואים מבחוץ

לגופו של ענין...
אנחנו מקבלים בברכה בני כל הלאומים גם ערבים אם הם מתנהגים כמונו.
גם לערבי מוסלמי מותר לחלום על המדינה בו היה רוצה לחיות...
גם אני גדלתי בבית של "שתי גדות לירדן זו שלנו זו גם כן" מותר לי לחלום...
אבל האם לדעתך כל מי שחש עצמו פלשתינאי הוא תומך בטרור או בחמאס?
את רק מחזקת בדברייך בדיוק את תפיסת העולם של אנשי להב"ה...
ערבי טוב הוא ערבי מת!
יש המון ערבים ישראלים שנאמנים למדינה לא כולם תומכי אש"פ או חמאס... יש בינהם קיצוניים בדיוק כמו שבין היהודים הישראלים יש קיצוניים - לא צריך לעשות הכללה לגבי אף אחד.
וכן לא היה אכפת לי וגם לילדי לא אכפת לגור בשכנות עם ערבים ישראלים.
האם את מכירה מקרוב כאלה??
אני מכירה היטב, כבר 15 שנה אני גרה בשכנות אליהם. פוגשת אותם בעבודתם במרפאה, בבית החולים, בחנויות האופטיקה, בסופרמרקט, בבתי המרקחת - בכל התחומים שציינתי הם מצטיינים הם במקצועיות והן בנתינת השירות... אני גרה בשכנות קרובה ל-2 ישובים ויש לנו יחסי שכנות מצויינים.

מינהר

New member
יוליקה, את עוברת את גבול הטעם הטוב-

מתי שמעת ממני, שערבי טוב הוא ערבי מת? את כתבת את זה. ולדעתי אסור בהחלט לכתוב כך, גם אם מצטטים מישהו אחר. אני בסהכ המלצתי, שמי שלא מוצא חן בעיניו המדינה הציונית, יעבור בבקשה למדינה ערבית לכל דבר. לא חסר כאלה.
אסור בהחלט לחזור על המילים מסוג זה שאמרת. ובשום אופן על תכניסי לי לפה מילים כאלה!!

יוליקה

Member
מנהל
מינה, אם אני לא יורדת לסוף דעתך

ולא מסכימה עם תפיסת עולמך - אז אני עוברת את גבול הטעם הטוב?
ההגדרה שלך "שמי שלא מוצא חן בעיניו המדינה הציונית, יעבור בבקשה למדינה ערבית לכל דבר..." זה בגבולות הטעם הטוב?
חצי ירושלים אינה מזדהה עם המדינה הציונית למעשה אפילו לא מכירה בה...
לאן לדעתך הם צריכים לעבור? ואינני מתכוונת לערבים...ע"פ דתם הם יהודים... רק שלא מכירים במדינה....

מינהר

New member
הדבר העיקרי שהפריע לי אצלך,יוליקה, זה לא

שדעתך שונה. אלא שאת מיחסת לי דברים חמורים שכלל לא אמרתי ולא חשבתי לומר. זו דמגוגיה, להמציא דברים שקריים וליחס אותם לזולת. אפילו הוצאת דיבה.
בעניין לעבור- היה נהוג בבנק שעבדתי לומר לכל מי שאמר שלא מוצא חן בעיניו המשכורת או היחס- שהדלת פתוחה. כך גם במדינה- כל מי שלא מוצא חן בעיניו מדינה יהודית- זכותו לעזוב. ולא לעסוק בטרור ובהסתה. מדינות ערביות לא חסר. אבל מעדיפים להצמד לעטין הציוני.

מינהר

New member
מעניין יוליקה, איך קורה שערבים

נאמנים למדינה מצביעים בשביל אוסף חברי הכנסת נוטפי השנאה והרעל האלה? [אפילו שדרן הספורט ההוא, בהלול, במפלגת העבודה מגדיר עצמו פלסטיני. בושה.]
אם אין להם מועמד מתאים, הם יכולים להמנע מהצבעה. ובכך להביע עמדה.
אני מכירה הרבה אנשי מקצוע ערבים. מעולם לא דיברתי איתם על פוליטיקה. אני מסתובבת הרבה ביפו. יש שם הרבה ערבים, נחמדים בדרך כלל. שוב, לא מדברים על פוליטיקה.
והנה למרות היחסים הטובים, על פני השטח, צמחו תאים רבים של דאעש בישובים הערבים. כולל רופא ועורך דין.

בפלמ"ח אמרו: "שתבכה אמא של האויב ולא אמא שלי".

הדוד של הרוצח טוען שהם חוששים שהוא כבר לא בין החיים.
אנחנו חוששים כל זמן שהוא כן בין החיים.....

למעלה