בוקר טוב, הסערה חלפה, ואני עם כוס קפה.

מינהר

New member
בוקר טוב, הסערה חלפה, ואני עם כוס קפה.

בשבילכם צמח פורח.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבת בבוקר

הבת והנכד אצלי... היום שאחרי הסופה...הגינה ספוגת גשם... בתוך כל צמחית הבר שצמחה לי בגינה מבצבץ לו יקינטון בודד ששרד מהחורף שעבר...

מינהר

New member
יוליקה, מה שלום התוכי? נותן תשומת לב לנכד? אני חזרתי מטיול

בוקר וצלמתי פרחים לוע ארי ואמנון ותמר שהעיריה שתלה. חיפשתי את זוג הסיקסקים השכנים שלי, והם נעלמו.

הדסהש1

New member
בוקר אור לכולם לי אין משהו חדש לספר

השבת אשתעמם לי לבדי ...

נימה3

New member
הדסה. יום הולדת הוא יום הולדת.

כדאי לשמוח בכל מצב גם אם מצב הרוח לא כל כך...
ובאשר לזיקנה. לכל גיל היתרונות והחסרונות שלו. אין מה לבכות על הגיל הוא מגיע אם נרצה ואם לא. הזקנה לא ממתינה להזמנה. השאלה היא איך אנחנו מתיחסים אליו אם נגיע לגיל מבוגר עם טרוניות ורגשות שליליים הרי כך בדיוק גם נרגיש. כדאי לקחת כל דבר בפרופורציות הנכונות. אם הבריאות בסדר, אין סיבה לא ליהנות מהאפשרוית שהגיל מציע.

בת חן191

New member
מינה התמונה עם הפרחים יפה פיה ובכלל

אחד העדפות שלי הם צמחים ופרחים אין יותר יפה מזה וכשיוצא עלה
חדש אני תמיד תמהה איך הצמח גדל , ממש יצירה של הטבע ומעל הטבע

שבת טובה

נימה, לצערנו כל אחד מקבל את הזיקנה בצורה שונה וגם בגיל שונה, כשהבריאות
משחקת פה תפקיד מאד חשוב, לבן זוגי הנצחי אורי, יש מטפל מטעם חוק סיעוד,
האיש חגג יומולדת 80 בראש השנה, הוא זריז וחזק ועושה הכל כמו גבר בן 50,
אני בחודש הבא אחגוג יומולדת 81 ומרגישה כמו סמרטוט, בלי חשק לשום דבר,
אז כמו שאמר איינשטיין, הכל יחסי.
מינה ובת חן יופי של צילומים.

יש להניח שזה זמני וקורה מידי פעם

לפעמים קורה לי שאני הולך 10 מטר ומרגיש כאילו הלכתי 10 קילומטרים. אבל זה ענין זמני לגמרי וגם אם לא, יש לי כדור-תומך (בגלל אי ספיקת הלב) ותוך זמן קצר אני מרגיש מצויין יחסית.
יש גם תרופה מצויינת למי שזה זמני, אין כמו שעתיים שנ"צ.....

בכל מקרה גם בתחושות גרועות, אני משתדל לראות הכל בפאן חיובי, ולא מתרגז כמעט על שום דבר אלא לוקח הכל בצחוק (חוץ מתרופות שאני מקפיד לקחת פרט להרגל שעשיתי לי פעמיים בחודש לא לקחת שום כדור ולתת לגוף לנוח קצת מהתרופות....).

הדבר הכמעט יחידי שמוציא אותי מהכלים, זה איך שהטלויזיה עושה את כולם מטומטמים, ובערך 60% או יותר מזמן השידור הוא לפירסומות מאוסות, (עיתוני שישי מכילים כ-85%-90% פרסומות, אז אני קורא רק את הכותרות) כולל כל מיני טריקים מלוכלכים (למשל בסוף התכנית נותנים 20 דקות פרסומות, וכשהן נגמרות מסתבר שמהתכנית נשארה רק דקה לשידור... ויש עוד).

מרתיח אותי לראות איך הטלויזיה מבזבזת את זמני, אז תוכניות שאני יכול אני מקליט ואחר כך צופה בדילוג על הפרסומות, אבל אשתי חייבת לראות תוכניות מסויימות בעיתן, וכך אני יושב מול המרקע ומבזבז את חיי מול פרסומות מטומטמות שלא מענין אותי , עד שלא פעם אני קם ממקומי, כי נמאס לי להרגיש פראייר ולבהות בפירסומות שחוזרות בפעם האלף וכבר מהתחלה לא עניינו אותי.
מי שמחפש פרסומות מעשיות שיפנה לערוץ 21 שם יש מידי פעם דברים מעניינים.

חוץ מזה, לא חייבים לעשות שום דבר.
במקום ארוחה אפשר לאכול כריך
לא קרה שום דבר אם כלים ישארו בכיור למחרת
אני בכלל עברתי לכלים חד פעמיים וזה פתרון מצויין, כמעט אין כלים לרחוץ.

מה שאני עוד עושה, להודיע לאשתי שאני נוסע לטייל (היא כמובן מתעצבנת כי לא יהיה לה רכב לנסוע לאחותה, אז אני אומר לה שתקח מונית) .
אני אוהב את הארץ שלי וכבר הייתי בכל המקומות פעמים רבות מאז גיל 16 (גם 50 שנה כמורה דרך), אבל תמיד זה מענין אותי שוב, ובמצבי אני חוזר הביתה עייף מאוד אבל מבסוט עד השמיים.....

כמובן שאני גם עוסק בכתיבה, ושלושה ספרים שלי (מתוך ה-13) אני כל העת מעדכן , מבצע עבודות מורכבות בפוטושופ, וכעת אני עסוק באימונים עם הרחפן לקראת הפעלתו בנסיעה הבאה לכרתים.

מינהר

New member
שפירא, ערוץ 1 וערוץ הכנסת אין פרסומות. למה לסבול?

גם בחינוכית, אולי גם בערוץ הממשלתי בערבית.

יש לי את הפוליטיקאים יותר מידי מלבהות בערוץ הכנסת

אין חדשות בערוץ החינוכית, והערוץ הערבי מגמתי בפירוש.
בערוץ 1 אין "חסויות" ?

מינהר

New member
היום הייתי בשבתרבות בקרית אונו. בעניין יחס רופא חולה--

הגיעה רופאה, מנהלת מחלקה בביח בחדרה. הלל יפה, דומני.
היא כתבה ספר, שמסביר שאין קשר עין בין חלק מן הרופאים ובין החולים, וכתוצאה הרופא לא מאבחן ולא בודק את החולה, ומחמיץ בעיות גלויות לעין.
היא תארה מקרה, בו הרופא התרכז במחשב, וכשהגיע אליו חולה עם שפה שמוטה, מתקשה בדיבור, הרופא לא ראה שיש לו ארוע מוחי, ושיש למהר ולטפל בו. למזלו של החולה, נכדו, שהתמצא בעניין, לקח אותו מיד לחדר מיון, והוא טופל כמו שצריך.
הם החלו נסיון בחדר מיון בחדרה עם מתנדבים ששואלים את החולים ומלויהם מי מהרופאים והאחיות התיחס כמו שצריך לחולה. ופעם בחודש נותנים תעודת הצטיינות למי שהחולים ומלויהם היו מרוצים ממנו.
מסתבר, שיש אנשים איכפתיים פה ושם.

מינה זה בדיוק מה שהיה לי עם הדיאטנית

של קופת חולים וסיפרתי לכם אז, היא היתה עסוקה בנייד שלה לא הקשיבה לי למרות שדיברתי , בסוף לחצה על המחשב ויצא דף לא לענין במקום תוכנית דיאטה בשבילי לאחר בעיות בכבד.

אגב, הגשתי תלונה בכללית ואף אחד לא הגיב לי, כך אנחנו נראים וכך נראים השרותים שאנחנו מקבלים.

יוליקה

Member
מנהל
תודה מינה...טוטו התוכי קורא

בשמות כל נכדי כולל התינוקת החדשה...

למעלה