יש להניח שזה זמני וקורה מידי פעם
לפעמים קורה לי שאני הולך 10 מטר ומרגיש כאילו הלכתי 10 קילומטרים. אבל זה ענין זמני לגמרי וגם אם לא, יש לי כדור-תומך (בגלל אי ספיקת הלב) ותוך זמן קצר אני מרגיש מצויין יחסית.
יש גם תרופה מצויינת למי שזה זמני, אין כמו שעתיים שנ"צ.....
בכל מקרה גם בתחושות גרועות, אני משתדל לראות הכל בפאן חיובי, ולא מתרגז כמעט על שום דבר אלא לוקח הכל בצחוק (חוץ מתרופות שאני מקפיד לקחת פרט להרגל שעשיתי לי פעמיים בחודש לא לקחת שום כדור ולתת לגוף לנוח קצת מהתרופות....).
הדבר הכמעט יחידי שמוציא אותי מהכלים, זה איך שהטלויזיה עושה את כולם מטומטמים, ובערך 60% או יותר מזמן השידור הוא לפירסומות מאוסות, (עיתוני שישי מכילים כ-85%-90% פרסומות, אז אני קורא רק את הכותרות) כולל כל מיני טריקים מלוכלכים (למשל בסוף התכנית נותנים 20 דקות פרסומות, וכשהן נגמרות מסתבר שמהתכנית נשארה רק דקה לשידור... ויש עוד).
מרתיח אותי לראות איך הטלויזיה מבזבזת את זמני, אז תוכניות שאני יכול אני מקליט ואחר כך צופה בדילוג על הפרסומות, אבל אשתי חייבת לראות תוכניות מסויימות בעיתן, וכך אני יושב מול המרקע ומבזבז את חיי מול פרסומות מטומטמות שלא מענין אותי , עד שלא פעם אני קם ממקומי, כי נמאס לי להרגיש פראייר ולבהות בפירסומות שחוזרות בפעם האלף וכבר מהתחלה לא עניינו אותי.
מי שמחפש פרסומות מעשיות שיפנה לערוץ 21 שם יש מידי פעם דברים מעניינים.
חוץ מזה, לא חייבים לעשות שום דבר.
במקום ארוחה אפשר לאכול כריך
לא קרה שום דבר אם כלים ישארו בכיור למחרת
אני בכלל עברתי לכלים חד פעמיים וזה פתרון מצויין, כמעט אין כלים לרחוץ.
מה שאני עוד עושה, להודיע לאשתי שאני נוסע לטייל (היא כמובן מתעצבנת כי לא יהיה לה רכב לנסוע לאחותה, אז אני אומר לה שתקח מונית) .
אני אוהב את הארץ שלי וכבר הייתי בכל המקומות פעמים רבות מאז גיל 16 (גם 50 שנה כמורה דרך), אבל תמיד זה מענין אותי שוב, ובמצבי אני חוזר הביתה עייף מאוד אבל מבסוט עד השמיים.....
כמובן שאני גם עוסק בכתיבה, ושלושה ספרים שלי (מתוך ה-13) אני כל העת מעדכן , מבצע עבודות מורכבות בפוטושופ, וכעת אני עסוק באימונים עם הרחפן לקראת הפעלתו בנסיעה הבאה לכרתים.