יצאתי לכרתים לפני יותר משבועיים והיום בלילה אני חוזר
מושב ליד החלון התחיל לעלות כסף לפני שנתיים, 12 יורו, לפני כשנה עלה ל-16 יורו והבוקר לטיסה שלהלילה כבר 18 יורו.
אני מקוה שתוך כמה שנים המחיר של הכסא לא יעלה על מחיר הכרטיס.
המטופש כאן שלא ברור לי למה מחיר ליד החלון יקר יותר, כי הרי לא רואים שום דבר בגובה 4000 רגל.
אני לוקח מושב ליד החלון כי אני לא קם כל הטיסה, וכל רגע סליחה שזה או אחר הולך לשירותים או חוזר מהם, זה מרגיז.
הממשלה היוונית ידועה בטימטומה להקשות על התיירים.
מה שאני עושה בכרתים זה איננו נופש אלא עבודה קשה ובגילי, לנהוג כל היום, פעמים רבות לעלות ולרדת מהרכב (כדי לצלם אתרים עם הרחפן) , אני בקושי מספיק לקחת כריך בבוקר, ואחר הצהריים ארוחה לא כבדה עם חברים, בערב רואה סרט במחשב , ולמיטה.
כשאני חוזר אני צריך חודש להתאושש. ובינתיים לעדכן את הספר שלי בעשרות צילומי אויר שביצעתי, ולמרות שהרחפן עולה הון הוא מקצועי, אני קונה רק דברים רציניים, וראיתי כיצד ברוח חזקה מאוד בהרים אני מרים אותו לגבהים 300-500 מטר והוא נאבק בהצלחה רבה בכל רוח שאיננה סופה.
בפקודה לחזור הביתה קורה והוא מפספס בגלל רוח חזקה בזמן הנחיתה, אז אני עוצר את החזרה האוטומטית, מתקן מיקום ומנחית אותו ידנית.
ככלל הוא לא איכזב אותי אף פעם.
להזכיר שאני חוקר את כרתים כבר 30 שנה ובספטמבר זו תהיה הטיסה ה-120 שלי רק לכרתים...