בוקר טוב הצטערתי על עזיבתה של ציפי

הדסהש1

New member
בוקר טוב הצטערתי על עזיבתה של ציפי

אנו חברות טובות שנים..גם עלי עשו שיימניג ללא סיבה..בלעתי.וכבר לא נכנסת כמו פעם..תמיד היה למישהי להגיב על דברי..אני לא עוזבת אבל שיהיה לי משהו חשוב אכנס.יש לי בעיות חמורות לטפל בהם
ומצב רוחי לא משהו אז להכנס ולראות מה הולך כאן לא מתאים לי.מקווה שזה השתפר.שבת שלום ומבורך.
ו

מינהר

New member
שבת שלום, הדסה, תמשיכי להיכנס, ותרגישי טוב.

אני מקווה שגם העוזבות ישובו, והטרולים- ימאס להם להציק. [אם כי יש כבר פתרון לעניין הטרולים].

מינהר

New member
חזרתי מהליכה לסופר. עוד מעט עם התחממות

מזג האויר זה לא יהיה אפשרי למרבה הצער.

tamarsharoni

New member
בוקר טוב , המנהלת החדשה הספיקה למחוק את כל מה שכתבתי

בחודש האחרון , אולי בשביל להעלים ראיות . אבל אני בשום מקום לא רשמתי שאני מבשלת ילדים , זו היתה אינטרפטציה שלך , גברת מנהלת , למה שאני כתבתי : לליל הסדר אני מכינה קינדרלך ! ואת הפכת את זה למבשלת ילדים , אלו המילים שלך ,והתחלת להתבכין שאוי ואבוי אם הגויים יראו מה היהודים אוכלים בחג .

מינהר

New member
תמר, לא מחקתי כלום, אם התכוונת אלי.

אולי הנהלת תפוז מחקה.

מינהר

New member
סבתא 271, משרד ראש הממשלה שולח כרטיס

אזרח ותיק, או -משרד האזרחים הותיקים. לא זוכרת. תתקשרי אליהם לבדוק אם שלחו. אולי זה נדחה אצלם לגיל 62, או סתם התבטלו.

הדסהש1

New member
לילה טוב.היום ביקרתי את אבי הקשיש

זה היה ביקור מהנה.אדם בן 99.שעדיין זוכר מה קרב לפני 80 שנה.ויש דברים שהוא לא זוכר .כמו מה שם בנותי.וכמה ילדים יש להם.דיברנו שיחה מהנה.כל יום שהוא חי זאת ברכה.הביקור עשה לי טוב.קשה לי להגיע אליו לעיתים קרובות למרות שהוא גר ברמת אביב מול האוניברסיטה.וצריך תמיד לברר עם אפשר להגיע כי לא תמיד הוא במצב שיכול לקבל אורחים.כי לא תמיד הוא במצב בריאותי שמאפשר ביקור.אז אני מדברת עם המטפל שלו כל שבוע כדי לדעת מה שלומו.

נוגהה1

New member
ככה צריך להיות,,היום אם בת בסדר זה נראה כאילו משהוא

מיוחד חבל,,,ועצוב, יש ילדים שבכלל לא איכפת להם מההורים
ואפילו שבאים מתישבים ומשחקים עם האייפון

למעלה