בוקר טוב, הרוחות סוערות

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב, הרוחות סוערות

בימים האחרונים... מאות התפרעו במסעדה, והציתו אנטנות.. מאחר ולטענתם עלה מס מקרי הסרטן מאז הם הוצבו.. שיהיה לכולם יום טוב...

THE WIZARD 55

New member
חטיב: נדע להתמודד עם הפאשיזם הגואה

אלפים השתתפו בעצרת המרכזית בעראבה לציון יום האדמה ה-32. יו"ר ועדת המעקב: ליברמן ואיתם נמצאים בתחרות מי מסית נגדנו יותר

respecta1

New member
קודם כל הם בכלל מבינים מה הם אומרים?

בכלל יודעים מה זה פאשיזם? זה לא נשמע ככה.. והיחידי שמסית זה הם.

THE WIZARD 55

New member
כו עופר...אגב אתה מפריע לי...

חייבת לשרוף אותך... מה שלומך עופר?

עכשיו נכנסתי הביתה.. ../images/Emo4.gif

היום קיבלתי חופש מהעבודה, אז נסעתי לביקור שורשים אצל ההורים בקריות
אבא שלי ראה לא מזמן את המחשב והמסך הענק ששמתי אצלי בסלון, והחליט שגם הוא רוצה מערכת בדיוק כמו שלי... אז מה לא עושים כדי שאבא יהיה מרוצה..... אבל כשהייתי בדרך עם המחשב בבגאז', התברר שסבתא שלי לא חשה בטוב ואמא שלי לקחה אותה לח. מיון. כל היום הן היו בבדיקות בבית החולים ו......... עדיין לא יודעים בוודאות מה יש לה (משהו בריאות, איזשהו מושג לועזי מסובך, אבל לא ברור מה הגורם לזה..). חוץ מזה - הכל בסדר.. ומה שלומך? מתי יום ההולדת שאת מתכוננת אליו?

אה, ואיך יכולתי לשכוח? ../images/Emo6.gif

בהשפעת הסביבה האשכנזית שעטפה אותי היום, חשבתי על שם חיבה בשבילך: וִויזַלֶ'ה! זה מסתדר מצויין עם עוד שמות ערביים. למשל מנהל הפורום ייקרא אצלי מהיום מוחה'לה

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif וויזלה...רק זה חסר לי..

ומה עם סבתא? בבית או עדיין בבית חולים, שתהיה בריא
היום הולדת עוד חודש ושבוע חחח אבל אני חולה עופר ועכשיו אני אהיה כל הלילה בתורנות גם להשגיח על הקטנה כי היא בוערת מחום כאן

שוב חולה? ../images/Emo4.gif../images/Emo24.gif

סבתא עדיין מאושפזת, עד שיבינו מה יש לה ויתחילו גם לטפל בזה............ ואיך קוראים לקטנה? (גם לה אני אמציא שם חיבה רוסי או אשכנזי... מה, וויז'לה זה לא חמוד??)

respecta1

New member
איך זה שהמשטרה לא "נכנסת"?

איך יכול להיות דבר כזה? ולמען האמת אני לא מאשים את המשטרה, אני מאשים את אלה שסירסרו אותה אחרי אירועי פקיעין.

אנטוליו

New member
../images/Emo132.gifאת המשטרה סירסו הרבה לפני פקיעין.

תפקיד של המשטרה להלחם בפשיעה. במהומות צריך לטפל מישהו אחר ולשם כך יש להקים משטרת מהומות. מה שקרה הוא שאת התפקיד הלא סימפטי זה הטילו על משטרה ואין מי שיטפל בפשיעה. הדברים הגיעו עד כדי כך שקורבנות הפשיעה חייבים להאבק בפושעים בכוחות עצמם. מצד שני אם הם מתגוננים ופוגעים בתוקפיהם, מעמידים אותם למשפט. קראתי אתמול שקורבן הדקירות מעפולה שכמעט נרצח, נאלץ לבלוש אחרי הפושע בכוחות עצמו, כי המשטרה סגרה את התיק אפילו בלי לחקור. מצב הפשיעה הולך ומדרדר מיום ליום

אין משטרה במדינת ישראל

עומדים בחוץ וצופים במתרחש כאילו שהם לא חלק מהעניין, אותה התנהגות לגבי פשיעה ורציחות במגזר הערבי, המשטרה לא מתערבת מחשש לחיי אדם, אולי באמת הגיע הזמן להקמת משטרה ערבית כמו שמציע השייח' ראאיד סלאח, מסגדים הם הקימו, מרפאות, גני ילדים, בתי מדרש, אמבולנסים, עוד מעט משטרה, הכל חלק מתוכנית האוטונומיה של התנועה האיסלאמית והמדינה חסרת אונים.

respecta1

New member
חח אז לפי דבריך

לפחות במהומות הם מטפלים, הבעיה שאחרי פקיעין גם בזה לא.

אנטוליו

New member
../images/Emo13.gifגם לפני פקיעין לא טיפלו בכל המהומות

כמו שצריך. אם המתפרעים היו חרדים או מתנחלים, טיפלו בהם ביד רכה ולא השתמשו בגז מדמיע, כדורי גומי או אף כדורים חיים כמו שנהוג עם הערבים.

respecta1

New member
אנא תביא הפגנה אחת של מתנחלים

שהאלימות בה התקרה לאלימות בהפגנות ערביות.

אנטוליו

New member
יש לך זכרון חלש.

אתה כבר לא זוכר את התפרעויות של המתנחלים בזמן פינויים לפני שנתיים- שלוש שראינו בטלוויזיה? אם הערבים היו מתפרעים רק חצי מכך, היו יורים בהם כדורים ממש ולאו דווקא כדורי גומי. מתי ראית בהתפרעויות של היהודים שרואים בהם כדורים או גז מדמיע?

respecta1

New member
לא מעט פעמים.

עמונה מקרה טוב לכך האלימות בטרנספר ליהודים היה שונה? אפילו בטרנספר כשבאו לפנות אנשים מביתם האלימות לא התקרבה לאלימות בהתפרעויות הערביות, כן אני זוכר את התמונות מהטלוויזיה האלימות הכי גבוה שהייתה זה תפיסה בכל מה שאפשר בשביל שהשוטרים לא יוכלו להרים. היו אבנים?לא היו בקבוקי תבערה? לא היה ירי? לא. לא התקרב חבוב. ואגב, שם הלכו להוציא אנשים מבתיהם שגרים בהם עשרות שנים ולטרנספר אותם לישראל, ובתקממויות הערביות מדוברת בהפגנות לאומניות מרצון ומתכנון, יחי ההבדל הקטן, ולמרות זו רמת האלימות לא התקרבה.. וכשהיא כן התקרבה הטיפול הייתה דומה, ראה מקרה עמונה.

mike00

New member
לא מדוייק....

היו אבנים ובמקרה קיצוני במיוחד אף שפכו חומצה על כמה שוטרים,אבל...... 1.הפינוי היה משהו מתוכנן ולא בא במפתיע שפתאום קמו להם מתיישבים והחלו ליידות אבנים בכל מה שזז. 2.המשטרה והחיילים הגיעו כדי לפנות את המתיישבים מבתיהם שבהם חיו עשרות שנים. המתיישבים לא הגיעו בהמוניהם לכבישים ראשיים וניסו לפגוע בכל מי שנקלע לדרכם... 3.מספר כוחות הביטחון שהגיעו היה גדול בהרבה ממספר המתיישבים כך שלא היתה שום בעיה להשתלט עליהם. המתפרעים הערבים הגיעו בהמוניהם ללא תאום[כך שהפגנה זה כבר לא יכול להיות]וניסולהרוג בחפים מפשע[שלא מכוחות הביטחון],השתמשו בירי כדורים חיים על שוטרים ועל אזרחים.....מגיע להם מה קרה להם...כל הכבוד למשטרה!!

respecta1

New member
אכן והנוזל הזה לא גרם נזק חוץ מלצרוב קצת

בעיינים.. והיו אבנים? תראה מקרים.. לא זכור לי הפגנות מתנחלים או במהלך הפינוי שזרקו אבנים.

למעלה