בוקר טוב, הרמטכל היוצא מסייר בדרום אמריקה, וישראלים

מינהר

New member
בוקר טוב, הרמטכל היוצא מסייר בדרום אמריקה, וישראלים

שפגשו אותו הצטלמו איתו ושלחו את התמונה כאן לטלויזיה ולעיתונים.
ואני שואלת אתכם, ומה אם החמאס או איראן או ארדואן או גורם שונא ישראל אחר יתלבש עליו שם? יחטוף אותו? או משהו.
הוא מסתובב עם שומרי ראש?
והתקשורת כאן מפרסמת את התמונה בששון רב.
אני די נבהלתי.. מה דעתכם?

מינה, מסכימה אתך. אומנם זכותו

לטייל אבל יש בכך סיכון ומצד שני - המדינה לא צריכה לשלם על מאבטחים. מספיק שהם משלמים בשביל שרה והנסיך שלה. הוא צריך לשכור מישהו שילווה אותו או שלפחות יימנע מפרסומים כאלה.

י מ י ת 2

New member
דרוםאמריקה זה משהו גדול, ענק. ומלבד זה היום

הוא פה ומחר שם. אני מניחה שיש מי ששם לב לדברים האלה. הוא היה רמטכ"ל ועכשיו הוא בן אדם חפשי כמו כל אזרח ורשאי לעשות מה שהוא רוצה.
יום טוב.

מינהר

New member
אני מסכימה איתך, יהודית, שהוא צריך להמנע מפרסומים כאלה.

לא בעיה לשונאי ישראל לעקוב אחריו ולחטוף אותו, ולסחוט שחרור אסירים. רמטכל לשעבר זה הרי סחורה יותר טובה מגלעד שליט.
ברור שזכותו לטייל, אבל יכולות להיות לזה השלכות מסוכנות, ברגע שיש לזה פרסום בתקשורת.

הדסהש1

New member
היום עם כל הסלפי שיש והפייסבוק אי אפשר

לחמוק מעני הציבור למרות שהוא כבר אזרח...בודאי נעזר בדעות של השב"כ ...

deebeebee

New member
אותי יותר מדאיג

טייסים המחליטים לרסק את המטוס על כל נוסעיו.

מינהר

New member
שווה לחכות לחקירה ולראות, אם הטייס היה קשור

לאיסלאם קיצוני. לא אופתע .

מינהר

New member
ערבי נוצרי מישראל, פעיל לשילוב העדה בחברה

הישראלית, כולל שרות בצהל, דיבר הערב ברדיו.
הוא לא ראה שום גזענות בקריאת נתניהו למצביעי הליכוד להצביע, כי הערבים מצביעים בהמוניהם בתמיכת השמאל. הוא ראה בזה עניין של יריבות פוליטית, ורצון לזכות בבחירות.
הוא אמר שישראל היא המדינה היחידה במזהת בה יש למיעוטים בטחון וחופש פעולה דתי ובכלל. זה לעומת רדיפת המיעוטים בארצות אחרות במזהת כולל הרשות הפלסטינית.
הוא עוסק בהסברה בעולם ומציג את האמת של המדינה לעומת השקרים שהמוסלמים מלעיטים את העולם.
הוא בדעה שיש לעסוק בחינוך, ולהראות לנוצריםבארץ מנין הגיעה הנצרות, כלומר מכאן מישראל מן היהודים, ושיש ליהודים כל הזכויות על ארץ ישראל.
שינוי מרענן לעומת השינאה של הערבים המוסלמים.

עמיקם10

New member
כל העולם הנוצרי יודע מניין באה הנצרות.האנטישמיות נמצאת

רק איפא שישנם יהודים בגלל שמירה על הלבוש ושהם אחרים בעיקר במנהגים. גם אנחנו רוצים שהערבים בישראל יהיו ציונים.ושהערבים במזרח התיכון יקבלו את ישראל וזה לא יקרה.לכל היתר הם סובלים בשקט או לא בשקט.

בת אל57751

New member
צורת לבוש ,היום רואים צורות של לבוש ואי לבוש בעולם

מעורטלים ,קעקועים תסרוקות משונים עגילים בכל חור שרוצים הכל כך כך שונה,,בצורה החיצונית
ובכל זאת אין דחיה את השונה,,, מקבלים לפי הרצוי לא לפי המצוי,,,הפליה,גזענות
לפי דעתי האנטישמיות באה מתוך קנאה,,לא מתוך צורת לבוש,

מינהר

New member
לא בדיוק עמיקם. בסומאלי אין אף יהודי, ובכל זאת יש

שם הסתה איומה של האיסלאם הקיצוני נגד היהודים, כאילו שהם אשמים בכל.
כתבה על זה ספר אישה שברחה משם להולנד.

עמיקם10

New member
האם הקמת מדינת ישראל חוללה גל אנטישמי מחודש?

המוסלמים מעת התפשטות דתם-מכלים ומחסלים כל מי שכופר. זה לא התחיל ולא קשור למדינת ישראל אלא נוסף לדרך שבה הצליחו להאשים את ישראל ב'נכבה' שכנראה חולל טראומה אצל הפלשתינאים. בזה יש צדק אצל הימין שרק זהות אינטרסים שלא תקרה בימינו במילא אולי תביא להסכם איתם. בטח לא מצד אדם בן 80 שקיבל את נסיונו אצל עראפת. והחמאס יודע בכלל רק דרך אחת. והיא ההתנגדות.

מינהר

New member
סיפורי ה"נכבה" נראים לי כאמצעי לסחוט דמעות מן

העולם ויסורי מצפון מישראל.
לפני כן האנגלים כבשו את האזור, ולפני כן התורכים שלטו באזור באכזריות. אז יש פה כמה וכמה נכבות.
ארץ ישראל היתה פלך נידח ושומם מאנשים בסוריה הגדולה. זה שישראל לקחה פיסה קטנה של אדמה מן המזה-ת זה סתם תרוץ עלוב לכשלון המנהיגות הערבית בכללה להביא שגשוג לעמים שלהם.
[גם המנהיגות שלנו לא חושבת על הכלל במיוחד אלא על הכסא, והטייקונים חושבים רק איך להתעשר על חשבון הציבור. אנו לא בהרבה יותר טובים. וגם אצלנו מאשימים את המצב הבטחוני בכל העוולות החברתיות.]

עמיקם10

New member
נכון שישראל היא האשמה בעיניהם למצבם.

ונכון שהערבים אצלנו לא רוצים להצטרף לפלשתינאים.והפלשתינאים כבר יש להם מדינה.אבל הם צריכים להחזיק דגל והדגל הוא מדינה פלשתינאית. התוצאה=שהמצב הנוכחי יישאר אם לא תהיה התערבות זרה.לדעתי כמו תמיד הפתרון הוא עוד מליון יהודים.

מינהר

New member
עמיקם, עדיף עוד 2 מליון יהודים.

בני מנשה, אנוסים , עולים מארהב וארופה. כולם יבורכו.

למעלה